Witam wszystkich.
Nie do konca wiem jak opisac moj problem, ale postaram sie zrobic to jak najdokladniej. Licze na wasza pomoc. Wiem, moglabym pojsc z tym do lekarza, ale strasznie tego nie lubie i zawsze strasznie sie krepuje przy takich wizytach z badaniem...
Wiec, od pewnego czasu podczas seksu w jednym miejscu na moich mniejszych wargach sromowych (po prawej stronie, bardziej u gory) odczowam cos w stylu bolu czy pieczenia. Nie zawsze tak jest, ale przewaznie pojawia sie to podczas proby drugiego zblizenia... Strasznie mnie to drazni bo mimo tego ze chce kochac sie z moim chlopakiem drugi raz to nie moge ;/
Z moim partnerem jestesmy razem juz 2,5 roku i nigdy wczesniej nie bylo tego problemu.
Watpie zeby bylo to zapalenie bo mialam juz kiedys i od tamtej pory przywiazujemy bardzo duza wage do higieny. Zastanawia mnie to czy nie jest to wina naszego dopasowania do siebie bo jezeli partner wchodzi we mnie bardziej od dolu to wszysto jest w porzadku.
Bardzo prosze o wasze opinie i za wszystkie bardzo dziekuje
Problem podczas zblizenia
Moderator: modTeam
Problem podczas zblizenia
I always thought I'd be a mom
sometimes I wish for a mistake
the longer that I wait the more selfish that I get
you seem like you'd be a good dad.
Nemezis pisze:Stosujesz jakieś żele poślizgowe? Jeżeli nie, to spróbuj.
Tak. Juz wiele razy uzywalismy zelu Play durexa, jednak od kiedy czuje ten bol czy cos w stylu obtarcia to zel jedynie troche zmniejsza to uczucie.
Nemezis pisze:tzn.? jak to jest od dołu?
Hmm... np. jezeli on jest na mnie i mamy zamiar kochac sie w pozycji misjonarskiej i on wchodzi we mnie kierujac sie od strony mojego tyleczka to jest ok, ale kiedy robi to od strony gornej czesci moich wrag to czesciej pojawia sie ten problem.
I always thought I'd be a mom
A on fiutka ma prostego
bo moze ma lekkie skrzywienie - to masz odpowiedz ...
Ostatnio zmieniony 14 mar 2009, 18:41 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”