Mysiorek pisze:No i co tam fachofffcu? Jak się czujesz po ostatnich postach zuzy i Kasi?
Ja ! BARDZO DOBRZE

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
księżycówka pisze: I nagle cudownie on to pokocha? :
No widzisz

KasiaLLLL pisze: Ba! Jeszcze dodał, że już sobie nie wyobraża seksu bez tego!
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:No i co tam fachofffcu? Jak się czujesz po ostatnich postach zuzy i Kasi?
księżycówka pisze: I nagle cudownie on to pokocha? :
KasiaLLLL pisze: Ba! Jeszcze dodał, że już sobie nie wyobraża seksu bez tego!
TedBundy pisze:na tym polega brak egoizmu w związku. Nie, że ja, mi, moje, bo ja chcę.
TedBundy pisze: Godzenie się na każdą zachciankę partnera; nawet taką, która nas osobiście niesmaczy, to zatracanie siebie, a jego/jej egoizm.
TedBundy pisze: jakby brakowało przynajmniej na ważną ratę
shaman pisze:i nie jest zainteresowany nawet o niej posłuchać czy spróbować jej.
Andrew pisze:Zyj wlasnym zyciem - pozwól innym miec wlasne .
TedBundy pisze:Jeszcze nie upadłem na głowę, by strugać z siebie wariata. Masz problem z tożsamością, że lubisz przebieranki?
bo 5% przeszkadza
pani_minister pisze:Do własnej kobiety w tym tonie?
TedBundy pisze:Moja lepsza połowa takich durnych pomysłów nie miewa
Beksa pisze:przykro jest że zuza23 godzi się na założenie rodziny w której mężczyzna jest panem, liczy się jego zdanie i nie musi się nigdy przed żoną tłumaczyć.
Beksa pisze:Kiedy widzę wasze dyskusje z TedBundy i jak mu staracie się na wszelkie sposoby wyjaśnić na czym polega problem to wydaje mi się iż niepotrzebnie to robicie bo TedBundy wie doskonale że tu nie chodzi tylko o minetę ale o relacje w związku
Beksa pisze:Czy wam też się wydaje ze TedBundy to osoba która nie potrafi przyznać się do błędu?
A jednak linki głupie wysyła. Czemu wtedy nie mówisz "przestań mi te kretynizmy wysyłać + [epitet]"?TedBundy pisze: Moja lepsza połowa takich durnych pomysłów nie miewa. Gdyby miewała, przestała by być mą lepszą połową.
TedBundy pisze:Gdyby miewała, przestała by być mą lepszą połową.
... któej to rozmowy nie było. Chcesz mi powiedzieć, że Zuza lubi jak ukochany nie zadaje sobie trudu podjęcia rozmowy?Mona pisze:Tłumaczenie się nie ma nic wspólnego z rozmową pomiędzy partnerami, którzy kochają się.
TedBundy pisze: Nie to przywiązało, nie to zbliżyło, nie to decyduje o byciu lub niebyciu z akurat tą kobietą. Dobrze nam tak, jak jest. Koniec, kropka, eot.
Andrew pisze:wiec wyjasnij mi o co chodzi ?
Andrew pisze:i łaczy wlasnie to
Andrew pisze:O jakim podpisie Mona piszesz wyjasnisz?
Mona pisze:Tylko to?
Mysiorek pisze:Niektórzy ludzie znacznie więcej wiedzą, niż rozumieją.
Stormy pisze:gdyby mi facet podczas mojego orgazmu zabral swoja glowe to bym go zabila chyba....hanskloss007 pisze:tylko trzeba uważać i zabrać głowę,
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 346 gości