Do Andrew
Pragne poinformowac, ze daleko jest mi do obrazania sie ale pomimo wspolnego piwa zastanawialem sie czy czasem nie wbijasz mi przy okazji szpilki, chwytajac mnie za niedokladnie sprecyzowana mysl. Tak to zabrzmialo po mojej stronie. Sam wiesz, ze sa rozne formy dociekania jasnosci tylko niezawsze, nawet przyjaznie nastawione osoby uzywaja wlasciwych na dana chwile slow.
Wierze ze jest u Was przyjemnie, mam nadzieje ze potrafie sie tutaj znalezc.
Dziekuje wiec za zaproszenie, byc moze tak miala wygladac tego zaproszenia forma
Natomiast sprawa ejakulacji u kobiet w zasadzie nie jest naukowo potwierdzona i wielu zapytuje sie czy to nie jest intensywne ponowne zwilgocenie waginy, na skutek stanu emocjonalnego.
Trudno o tym pisac kiedy jest sie laikem w temacie, a specjalisci maja podzielone zdania.
Do Shamana
napisales: "Co nie zmienia faktu, że
a) jako mężczyzna pisałeś o kobiecych orgazmach
b) twierdzisz, że kobieta nie może mieć wytrysku.
Pierwsze to hipokryzja, drugie to błąd."
Chyba nieuwaznie mnie przeczytales, wiec wyjasniam. Po pierwsze pisalem to o orgazamch co jest ogolnie dostepne i znane. Nigdy nie zaglebialem sie w strone emocjonalna, bo o tym tylko same kobiety moga pisac.
Secundo: nigdy niczego nie twierdzilem, a nieprawidlowo sprecyzowalem moje zdanie. W sentencji do Andrew juz to wyjasnilem.
Do niepokornej Ksiezycowki.
Napisalas: A wiek z doświadczeniem łączysz? Kolejny błąd.
Powinienem zapytac w czym lezy blad. Jednak skomentuje to tak ze doswiadczenie lacze nie tylko z wiekiem ale rowniez z wyksztalceniem i fachowoscia w temacie.
Z podanego przez Ciebie wieku wiadomo, ze nie masz ukonczonej medycyny, podbudowanej specjalnoscia, a do tego wieloletnim doswiadczeniem praktycznym. Dwudziestodwuletnie kobieta, wchodzi dopiero w dorosle zycie. Pomimo ze gdybys juz miala fizycznie nawet 500 partnerow, emocjonlanie nie jestes w stanie jeszcze okreslic swojej fizjologii bo ta zmienia sie z kazdym dniem Twojego zycia, ani tez wyciagnac wnioskow z wlasnych przezyc. Wierze w Twoja inteligencje obserwowania i uczenia sie ale na wyciaganie wnioskow potrzeba jest czasu, szczegolnie kiedy chodzi o analize czlowieka i jego zachowan, to bardzo duzo czasu, a czas to wiek. Owszem, zgodze sie z Toba, ze tak bywa, ze uczniowie przerastaja mistrzow, co jest dowodem progresu w ewolucji i takie jest moje zdanie w tym temacie, co nie oznacza, ze mam racje lub ze racja bedzie mi przyznana.
To by bylo na tyle.
Wyjezdzam na dlugi weekend wiec pozdrawiam all