A dlaczego nie miałbyś w niej?sonye pisze:1. czy jesli bedziemy wspolzyc i nagle bede mial wytrysk to powinienem sie wycofac czy zrobic to 'w niej'

Moderator: modTeam
Tak.sonye pisze:natomiast pytanie inaczej jeśli ona bierze regularnie tabletki to mogę to robić spokojnie w niej bez gumki?
Weź d niej ulotkę od tabletek i przeczytaj dokładnie.sonye pisze:czy jak to jest w takiej sytuacji?
A mało masz miejsca na jej ciele?sonye pisze:to co mam zrobić z wytryskiem jeśli będę to robił na zewnątrz niej?
iluzja2504 pisze:<hahaha> hm niektóre z komentarzy mnie tu rozśmieszyły, dziewczyny wiem, że sie boice też sie bałam, ale to naprawde nie musi boleć... Zaczełam seks uprawiać wcześnie miałam 16lat, teraz mam 19. Zaczełam wcześnie, ale byłam z moim chłopakiem już 1,5 roku. Zrobiłam to z miłości, nie wymuszał na mnie niczego mimo, że miał 18lat i był prawiczkiem.
agasta16 pisze:dlaczego mój facet nie może we mnie wejść?
iluzja2504 pisze:miałam 16lat, teraz mam 19
księżycówka pisze:Zazwyczaj jak przerwiesz błonę to jest krew...
Joasia pisze:Normalnie się rozluźnić. Czego się boisz że tak się spinasz? Ciąży? Bólu? Że ktoś wam przeszkodzi? Czegoś innego?Lickme pisze:Co mamy zrobić Pomóżcie !
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 232 gości