Imperator pisze:Bo trafisz na doświadczoną kochankę, która pójdzie z Tobą do łóżka z myślą, żeś niezły ogier, bo jej się na pewno pochwaliłeś, a tu klapa będzie, że dechy!
Już się o tym przekonałam, że ci, co się przechwalają, to raczej kiepscy są.
Moderator: modTeam
Imperator pisze:Bo trafisz na doświadczoną kochankę, która pójdzie z Tobą do łóżka z myślą, żeś niezły ogier, bo jej się na pewno pochwaliłeś, a tu klapa będzie, że dechy!
Nie, to normalne. Ja przy złamanym sercu miałam jakoś tak najwięcej też swego czasuKusiciel18 pisze:Miałem 4 partnerki z którymi uprawiałem sex, może wydawać się to dziwne, ale do pewnego czasu współzylem tylko z jedną, ale jak się z nia rozstałem to ta reszta sie tak posypała w przeciągu dwóch msc..
Oj niekoniecznie, niekoniecznieOlivia pisze:Już się o tym przekonałam, że ci, co się przechwalają, to raczej kiepscy są.
księżycówka pisze:Niektórzy znają i swoją wartość pod tym względem
Szczerze mówiąc osłabiają mnie wypowiedzi panów gdzieś przy piwie ile to ten a ile tamten zaliczył panienek i jak tyo mu sprawnie ostatnio jakaś tam ciagnęła w kiblu na dworcu.
"Sloneczko", to inna nazwa "Gwiazdy"?pani_minister pisze:Marissa pisze:historyjka (prawdziwa)
Mhm. Tak, jak słynna już zabawa w słoneczko.
Czarną wołgę też setki ludzi widziały
Wujo Macias pisze:Ja chyba nie bylem w gronie tych zabawowych wtedy, bo nigdy nikt mnie nie zaprosil na takie hopsztosy.
Wujo Macias pisze:Jeszcze byla gra w bule, ale to dla mezczyzn.
Odstawia sie zbiorowe meczenie krasnala nad bulka, ktory ostatni, ten zjada. I nie, nie mialem okazji zagrac.
pani_minister pisze:
Wujo Macias pisze:i nic ciekawego w lozku juz jej nie zaoferuje.
Elspeth pisze:oby. Jeśli to jest ktoś kogo się KOCHA to nie ma bata, żebym podczas seksu myślała "cholera muszę być lepsza od poprzedniczek, musze go czymś zaskoczyć bo przecież on taki doświadczony".
Raczej nie. To nie jest przeca pytanie, które się zadaje na 2 spotkaniu w sumie. Ja pytałam może ze 3 razy z ciekawości i zazwyczaj po seksie z takowym. Bardziej na zasadzie, że mi to przychodziło do głowy (to i masa innych rzeczy) i stąd pytanie. I czy by powiedział 3 czy 30 - mi tam rybka. Choć fakt, że 30 nie usłyszałam.Elspeth pisze:Czyżby wynikało z tego że odstaję od normy ?![]()
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 376 gości