zadowolenie bez sexu i w granicach moralności

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
stopek
Zaglądający
Zaglądający
zadowolenie bez sexu i w granicach moralności

Postautor: stopek » 13 cze 2007, 19:23

czesc wam jestem tutaj nowy wiec czesc wszystkim

Chcialbym zadowolic moja dziewczyne bez uprawiania sexu (jak w temacie ;])
Moj problem polega na tym ze nie wiem do czego moge sie posunac i co wystarczy 17-letniej dziewczynie do podniecenia... przerabialismy juz calowanie po szy i uszach itp
jak mozecie to pomozcie :) przepraszam jezeli ten temat albo cos podbnego juz bylo
lewy pas, noga na gaz, juz nie ma nas ;)
_Marcin_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: _Marcin_ » 13 cze 2007, 19:30

jest duuużo sposobów <banan> choćby pieszczoty oralne ...

poszukaj na forum <cisza>
Awatar użytkownika
stopek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stopek » 13 cze 2007, 19:40

j[shadow=white]est duuużo sposobów[/shadow]

wiem o tym tylko do czego mozna sie posunac..

[shadow=white]choćby pieszczoty oralne ...[/shadow]

boje sie ze pomysli o mnie ze jestem jakims zboczencem

[shadow=white]poszukaj na forum[/shadow]

szukalem... bez rezultatow:/
_Marcin_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: _Marcin_ » 13 cze 2007, 19:54

stopek pisze:boje sie ze pomysli o mnie ze jestem jakims zboczencem

no zależy ile ze sobą jesteście i czy Twoja dziewczyna ustala granice, których (jak na razie) nie możesz przekraczać
Awatar użytkownika
Neco
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Neco » 13 cze 2007, 20:01

Jeśli masz obawy że Twoja dziewczyna może uznać Cię za "zboczeńca" to wszelkie pieszczoty ponad całowanie i trzymanie za rękę można uznać za "zboczeństwo". Myślę że nie możesz robić nic na siłę. Posuwaj się do przodu, ale bardzo, ale to bardzo powoli, przyzwyczajając ukochaną do niektórych rzeczy które chcesz robić. To pozwoli przełamać się Tobie i Jej. Jeśli któregoś dnia coś Ci wygarnie, oznaczać to będzie że przesadziłeś z prędkością.

Pamiętaj że nic nigdy nie da się "ustalić" a wszystko wychodzi spontanicznie i w miarę podniecenia. Im bardziej rozgrzejesz partnerkę tym "zboczone ruchy" przestaną być zboczone a po prostu "przyjemne". Przemyśl jednak, czy Wasz związek gotowy jest do otwartych i pełnych wrażeń doznań seksualnych, nawet jeśli w grę nie wchodzi seks właściwy ;). Czasami zbyt szybka decyzja powoduje zawstydzenie i oddala ludzi od siebie.

Weź pod uwagę czy warto tracić jej zaufanie dla chwili podniecenia.

Pozdrawiam
Neco
... bo przecież Kocha się tylko dwa razy.
Mój limit się wyczerpał :)
Awatar użytkownika
Lies
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Lies » 13 cze 2007, 20:29

Jak można wypowiadać się na taki temat zupełnie nie znając tamtej osoby?
To TY masz ją wyczuć i robić to, co jej nie będzie przeszkadzało, a jednocześnie przyniesie wymierne korzyści w postaci zadowolenia i przyjemności :)
Powodzenia!
Obrazek
"To Rockersi. Odziana w skórzane kurtki młodzież na grzmiących, brytyjskich, rzędowych "dwójkach".
Awatar użytkownika
stopek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stopek » 13 cze 2007, 21:20

Neco pisze:Pamiętaj że nic nigdy nie da się "ustalić" a wszystko wychodzi spontanicznie

wlasnie.. ja tez chcialbym zeby to bylo spontaniczne.. bo wydaje mi sie ze pytanie o takie sprawy jest troche idiotyczne

dzieki za wszystkie porady... jakby mogla sie wypowiedziec na ten temat plec piekna bylbym wdzieczny :) chociaz wydaje mi sie ze napisze to samo
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 14 cze 2007, 01:15

stopek pisze:bo wydaje mi sie ze pytanie o takie sprawy jest troche idiotyczne

to po co pytasz? charakter, retoryka pytania, w połączeniu z zastanawianiem się do czego możesz się posunąć by nie wyjść na zboczeńca pachnie mi silną ideologią i niedojrzałością.

stopek pisze:jakby mogla sie wypowiedziec na ten temat plec piekna bylbym wdzieczny

oto i się wypowiedziałem. ja ładny bardzo jestem.
Awatar użytkownika
stopek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stopek » 14 cze 2007, 13:25

shaman pisze:to po co pytasz?

pytam zeby zobaczyc co Wy o tym myslicie
shaman pisze:pachnie mi silną ideologią i niedojrzałością.

moze jestem niedojrzaly sam nie wiem a moze po prostu chce w jak njlepszy sposob zadowolic dziewczyne...
co do ideologii sie nie zgodze bo nie chce wcielac w nasze zycie Waszych porad.. po prostu chce malutkiej podpowiedzi <aniolek>
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 14 cze 2007, 14:05

shaman pisze:to po co pytasz? charakter, retoryka pytania, w połączeniu z zastanawianiem się do czego możesz się posunąć by nie wyjść na zboczeńca pachnie mi silną ideologią i niedojrzałością.
no i bardzo dobrze, ze pyta! Jest facetem, mlodym, nie za bardzo moze znac sie na dziewczynach, wiec ma do tego wszelkie prawo.
stopek pisze:jakby mogla sie wypowiedziec na ten temat plec piekna bylbym wdzieczny :)
prosze bardzo :) wiesz, wszystko tak naprawde zalezy od dziewczyny. Piesc, dotykaj, caluj i patrz na jej reakcje, wszystko z wyczuciem. I rzecz, ktora nie boli - porozmawiaj z nia :) Ja przyznam sie, ze w wieku 17 lat seks nie wchodzil w ogole w gre, ani zadne bardzo smiale pieszczoty (oralne) Jeszcze wtedy bylo to dla mnie odrzucajace i nie pomyslalabym dobrze o swoim partnerze... Mialam kilka smielszych sytuacji, ale wtedy pachnialo mi to pewnego rodzaju 'zboczeniem' (do czego sie nigdy nie przyznalam) Tu po prostu trzeba osiagnac pewna dojrzalosc seksualna i naprawde wszystko zalezy od dziewczyny :)

Tak od siebie dodam cos o najlepszych w swiecie 'grzecznych' pieszczotach :D Tylko do tego potrzebny bedzie fotel :) No wiec - najpierw siada mezczyna, a na nim kobieta (ale tylem - wtedy latwiej skupic sie na samych doznaniach) I wtedy zaczyna sie zabawa :) Chodzi o pieszczenie jezykiem szyi, karku i okolic uszu partnerki. Liczy sie pomyslowosc i naprawde sprawny jezyczek :D Doznania sa tym silniejsze, im bardziej odchyla ona glowe (chodzi o to, zeby pieszczone miejsce bylo w odpowiedni sposob napiete). Ja po prostu wymiekam przy tej pieszczocie :D Jest zdecydowanie lepsza od niejednej z kategorii "smiale" ;)
jest jedno 'ale' - moze nie wyjsc, gdy partnerka jest wyzsza albo ciezsza (bo zamiast skupiac sie na przyjemnosci bedzie myslec, czy ci nie ciezko...)
Takze polecam sprobowac, ale nie zapewniam, ze na kazda kobiete bedzie to tak samo dzialac :)

Pozdrawiam i zycze przyjemnej zabawy :D
Awatar użytkownika
stopek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stopek » 14 cze 2007, 14:14

Nemezis pisze:wtedy zaczyna sie zabawa :) Chodzi o pieszczenie jezykiem szyi, karku i okolic uszu partnerki

ona sama pewnoego dnia mi napisala w sms`ie ze to uwielbia juz to przerabiamy ale niestety rzadko bo dzieli nas 120 km
Nemezis pisze:est jedno 'ale' - moze nie wyjsc, gdy partnerka jest wyzsza albo ciezsza

naszczescie jest mniejsza i szczuplutka :)
Nemezis pisze:Ja przyznam sie, ze w wieku 17 lat seks nie wchodzil w ogole w gre

my tez sobie dawno powiedzielismy ze nie ma co ryzykowac i poczekamy z tym jeszcze
Nemezis pisze:Pozdrawiam i zycze przyjemnej zabawy

dziekuje za dobra rade

jeszcze mam pytanie do Ciebie ale osobiste..
masz 20 lat uprawialas juz sex? bo opisalas mi to wszystko w bardzo fachowy spsob :)
jezeli to Ci sie przyda do odp to rocznikowo juz mam 18
nie musisz modp
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 14 cze 2007, 14:32

stopek pisze:ona sama pewnoego dnia mi napisala w sms`ie ze to uwielbia juz to przerabiamy
i bardzo dobrze :) tyle, ze sa rozne, rozniaste techniki, ale to kazdy musi sam odkryc :D odpowiednie miejsce, czas (chodzi o cykl miesiaczkowy - sa okresy wiekszej wrazliwosci na pieszczoty), czasami temperatura pomieszczenia duzo pomaga (ja wole jak jest chlodniej, wtedy cieple oddechy podniecaja jak nigdy! :D )

stopek pisze:jeszcze mam pytanie do Ciebie ale osobiste..
masz 20 lat uprawialas juz sex?
na tym forum nie ma osobistych pytan, bo wszyscy jestesmy anonimowi :P joke ;) ale odpowiem -> tak. Co prawda od niedawna, ale teraz rzeczywiscie czuje, ze jestem na to gotowa. I przeszlo mi na szczescie myslenie o niektorych pieszczotach jak o jakichs zboczeniach - teraz wszystko jest dozwolone :D Chodzilo o to, zeby dac sobie czas dojrzec do niektorych rzeczy i wtedy naprawde smakuja lepiej :)

Z facetami, wydaje mi sie, jest podobnie. Masz 18 lat - jestes dorosly, ale czy dojrzaly? Patrzac na Twoje posty wydaje mi sie, ze jestes bardziej dojrzaly od niejednego starszego faceta na tym forum, serio :) Bardziej dbasz o jej doznania niz o swoje, o to, co sobie ona o Tobie pomysli a tu wielki + dla Ciebie :)
Awatar użytkownika
stopek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stopek » 14 cze 2007, 14:38

Nemezis pisze:Patrzac na Twoje posty wydaje mi sie, ze jestes bardziej dojrzaly od niejednego starszego faceta na tym forum, serio

dzieki
chce po prostu zeby bylo jak najlepiej dla niej chociaz nie ukrywam ze ja sam czerpie spora przyjemnosc jak widze kiedy mrozy oczy i jest jej dobrze :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”