czy to normalne, czy moze cos ze mna nie tak?
Moderator: modTeam
czy to normalne, czy moze cos ze mna nie tak?
mam taki dziwny problem, podczas gry wstępnej,czesto wypływa mi sluz z cewki, pomimo ze jeszcze nie mam wzwodu.tak jak to by byla pierwsza oznaka podniecenia, a dopiero potem mam wzwod.nie ukrywam ze jest to troche dla mnie kłopotliwe,szczegolnie gdy dziewczyna chce mi zrobic loda a ja caly poklejony
dzieki za pomoc

W moim przypadku jest tego raczej niewiele, choc pamiętam, że kilka razy właśnie było więcej. Nie wiem od czego to zależy, ale pewnie miedzy innymi od przerwy między stosunkami i od podniecenia.
Myślę, że z twoim fiflokiem w porząsiu.
A jeżeli ci to przeszkadza to poproś dziewczynę, zeby zlizała ;-) Albo chusteczką. I tyle. Po problemie.
Myślę, że z twoim fiflokiem w porząsiu.
A jeżeli ci to przeszkadza to poproś dziewczynę, zeby zlizała ;-) Albo chusteczką. I tyle. Po problemie.
W płynie przedejakulacyjnym też są plemniki, więc może jest smakiem zbliżony do spermy. Nie wiem, bo nie próbowałam, tylko insynuuję ;P Zresztą sperma ukażdego faceta ma inny smak zależny od diety etc.
Żyje się tylko raz, ale jeśli żyje się dobrze, ten jeden raz wystarczy.
Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale zawzięcie do tego dąży...
Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale zawzięcie do tego dąży...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”