Stres

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

DobryCzlowiek
Początkujący
Początkujący
Stres

Postautor: DobryCzlowiek » 20 mar 2007, 13:52

Witam.
Czytalem wszystkie tematy z tym zwiazane, jednak mnie zbytnio nie usatysfakcjonowaly.

Jutro odbedzie sie moj pierwszy raz. Kilka miesiecy temu tez mial nadejsc jednak pojawil sie wiadomy problem - nie chcial mi stanac, stres mnie zjadl ;d postanowilismy odpuscic na jakis czas. I teraz juz wiemy ze chcemy to zrobic, pragniemy sie... Tylko ze nie jestem pewien czy znowu nie bedzie to samo... Chcialbym byc przygotowany na nagly naplyw stresu, i jak sobie z nim poradzic...

Dodam ze mam 18lat, Ona 17 - jesli to w czyms pomoze

zalezy mi na dobrych (sprawdzonych) radach. na pewno nie jeden z was przez to przechodzil, prosze podzielcie sie wiedza ;)

pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Green
Bywalec
Bywalec
Re: Stres

Postautor: Green » 20 mar 2007, 14:06

Pierwsza sprawa, to musicie się dać ponieść emocjom. Jeśli tak nie będzie, Ty będziesz ciągle myślał o tym, co było ostatnio. Zapewne partnerka też będzie się denerwowała i nic z tego nie wyjdzie.
Dobrze jest też nie przygotowywać się cały dzień, wiedząc, że np. jutro o 16:30 będzie pierwszy raz. Trzeba się spotkać, porobić coś wspólnie, co spowoduje, że się wyluzujecie. A potem jeśli będziecie mieli ochotę to do dzieła:)

Powodzenia :)
DobryCzlowiek
Początkujący
Początkujący
Postautor: DobryCzlowiek » 20 mar 2007, 14:14

tylko ze to jest zaplanowane ;) chcemy zeby to bylo cos wspanialego.. kapiel przy swiecach.. wino.. takze nie ma mowy o spontanie :P
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 20 mar 2007, 19:55

Skorzystaj z wyszukiwarki. Było.
Może ktos wrzuci linkę?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
iluzjonista
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: iluzjonista » 21 mar 2007, 09:34

DobryCzlowiek pisze:tylko ze to jest zaplanowane ;) chcemy zeby to bylo cos wspanialego.. kapiel przy swiecach.. wino.. takze nie ma mowy o spontanie :P

Im więcej planujesz - tym mniej wychodzi. Sprawdza sie to prawie zawsze przy 1 razie....

Dlatego polecam wino + ....wino i jak już bedziecie sie dobrze bawić to spróbowac seksu.
Mój erotyczny dziennik: www.mojasypialnia.bloog.pl
Opis jak sie kochamy, gdzie to robimy i co wtedy czujemy - dzień po dniu.
Zapraszam!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”