Polerowanie pazura nie jest az tak zdrowe, jak sie czesto slyszy
problem niecierpiący zwłoki :( pomożcie..
Moderator: modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
- Maniak
Wilczyca pisze:Chodzi o to ze mój partner w ogóle nie chce i mówi ze gdyby dziewczyna cały czas chciała to by się psychicznie załamał. Też ma ten problem ze jak wchodzi we mnie to mu opada i jeszcze mówi ze do seksu nie przykłada wagi.
Po co doszukiwać sie drugiego dna? Być może po prostu dostał Ci się facet z niskim libido, niewielkimi potrzebami w sferze seksu. A jak jest z Tobą
szymekss pisze:wiem ze trudno sie rozmawia na podobne tematy
Skoro trudno, to może lepiej nie pchac sie na siłę do łóżka
szymekss pisze:moze zrob celowo jakas przerwe a sama zobaczysz jak po pewnym czasie az sie bedzie pchal zeby na Ciebie wejsc![]()
Yhy, świetny pomysł

szymekss pisze:aby ozywic wasze wspolzycie moze warto pomyslec nad zakupem jakiegos gadzeciku?
Ja bym proponowała taki gadżecik zwany rozmową

Wilczyca pisze:Mówi że jest beznadziejny a mnie jego słowa tez załamują nie wiem co robić. Mówi ze musi iść do lekarza.
Też bym się załamała, słysząc takie słowa po nieudanym stosunku...
Wilczyca pisze:My się spotykamy tylko w weekendy i prawie wcale się nie kochamy.
I tu jest chyba odpowiedź - rzadkie spotkania. Musicie się sobą nacieszyć, poznać reakcje swoich ciał na różne bodźce, a on przyzwyczaić się do miłości z piękną, podniecającą dziewczyną

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
-
- Zaglądający
Po co doszukiwać sie drugiego dna? Być może po prostu dostał Ci się facet z niskim libido, niewielkimi potrzebami w sferze seksu. A jak jest z Tobą
Odp:
Pytasz jak jest ze mną? Hmmm no ja to mam rzadko ochotę na sex baaa pod czas stosunku bardzo mnie rwie i boli ale mimo tego pragnę się z nim kochać bo pragnę jego ciała.
Jamaicanflower napisała :
Skoro trudno, to może lepiej nie pchac sie na siłę do łóżka Doprawdy, nie wyobrażam sobie współżyć z kimś, kto nie pogada ze mną swobodnie na podobne tematy, toż to byłaby trauma...
Odp :
Ja z moim partnerem bardzo dużo rozmawiamy na wszystkie tematy i naprawdę mogę z nim o wszystkim rozmawiać a on zawsze wszystko rozumie i odpowiada zawsze szczerze.
A co do jego małych potrzeb seksualnych to już mówiłam na samym początku ze on ma inne sposoby na dochodzenie do końca. No ale przez te nie udane stosunki i jego psychiczne załamania chyba nie będę na to nalegać ani się zgadzać jak mu przyjdzie ochota.
Odp:
Pytasz jak jest ze mną? Hmmm no ja to mam rzadko ochotę na sex baaa pod czas stosunku bardzo mnie rwie i boli ale mimo tego pragnę się z nim kochać bo pragnę jego ciała.
Jamaicanflower napisała :
Skoro trudno, to może lepiej nie pchac sie na siłę do łóżka Doprawdy, nie wyobrażam sobie współżyć z kimś, kto nie pogada ze mną swobodnie na podobne tematy, toż to byłaby trauma...
Odp :
Ja z moim partnerem bardzo dużo rozmawiamy na wszystkie tematy i naprawdę mogę z nim o wszystkim rozmawiać a on zawsze wszystko rozumie i odpowiada zawsze szczerze.
A co do jego małych potrzeb seksualnych to już mówiłam na samym początku ze on ma inne sposoby na dochodzenie do końca. No ale przez te nie udane stosunki i jego psychiczne załamania chyba nie będę na to nalegać ani się zgadzać jak mu przyjdzie ochota.
mlody gniewny pisze:Mam od ok 3 miesiecy dziewczynę.. bardzo ją kocham i ona mnie też..
Mnie to śmieszy, bo wg. mnie to zauroczenie a nie miłość i że po 3 mies. można mówić
o wielkiej miłości (tak jak o miłości od pierwszego wejrzenia). Chociaż mówić można, że się kocha, szczególnie jak zależy żeby się pobzykać.
Kochać i być kochanym
Albo za dużo myśli podczas seksu (problemy, brak samoakceptacji), albo za dużo i długo jeździł na ręcznym - tu pomogą odpowiednie pozycje powodujące że będzie czuł się ciaśniej.
Ale skłaniałbym się ku opcji nr1, bo piszesz że mu opadł entuzjazm po założeniu prezesa.
Ale skłaniałbym się ku opcji nr1, bo piszesz że mu opadł entuzjazm po założeniu prezesa.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”