Ok dziewczyno, ale zwierze to NIE JEST dziecko. Nie przesadzaj.OneLove pisze:To,że jest to wykorzystywanie nieświadomego zwierzaka! Jak dasz dziecku środki nasenne a potem je wykorzystasz to bedzie ok? Przecież nie było świadome tego,że zostało wykorzystane,nie ma pojęcia że coś sie stało. Mniej wiecej tak mozna to porównać.
- Weteran
moon pisze:Ok dziewczyno, ale zwierze to NIE JEST dziecko. Nie przesadzaj.
Wiem! Co nie znaczy,że mozna je wykorzystywać bo to TYLKO zwierze! Nie wolno do ch***!!!!!
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:Wiem! Ale nie przyrownuj go do dziecka. Bo dziecko to nie jest TYLKO zwierze.
Wiesz co to może napisze tak: nie wolno wykorzystywać żadnej zywej istoty! Bez podziału na kategorie!
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- franki_lupo
- Początkujący
No zgadza sie, ale to jest zabronione nie dlatego ze zwierzata sie krzywda z tego powodu dzieje, bo w wiekszosci przypadkow sie nie dzieje.
To jest poki co zabronione bo jakies wartosci i jakas moralnosc musi byc. Do czasu jak zoofile zaczna robic marsze rownosci i tolerancji oczywiscie, ktore doprowadza do legalizacji zwiazkow zwierzat z ludzmi. Musza tylko pokazac ze sa sporym elektoratem ktory moze dac ta kilka % glosow
To jest poki co zabronione bo jakies wartosci i jakas moralnosc musi byc. Do czasu jak zoofile zaczna robic marsze rownosci i tolerancji oczywiscie, ktore doprowadza do legalizacji zwiazkow zwierzat z ludzmi. Musza tylko pokazac ze sa sporym elektoratem ktory moze dac ta kilka % glosow
Maverick pisze:jakies wartosci i jakas moralnosc musi byc
Taa... niedługo wejdzie ustawa zabraniająca zakupu dużych psów przez ryczące 50-ki
Być przyjacielem, przyjaciółką psa i nawet spać w 1 łóżku to dobrze. Kochankiem już nie.

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Mozna w mysl liberalnej zasady uznac ze co kto robi we wlasnym domu to jego sprawa, ale lepiej pewne zachowania ukrocic na starcie. Homosiom sie pozwolono po domach stukac a teraz mama jest terminem homofobicznym. Nie chce dozyc czasow kiedy ludzie beda brac slub ze zwierzetami i wspolnie z nimi wychowywac dzieci <boje_sie> <boje_sie> <boje_sie>
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Jasne ze maja wlasna wole. Juz nie demagogizujcie. Sprowadzacie dyskusje do poziomu ze to zle bo sie zwierzaczki biene wykorzystuje i ze one wlasnej woli nie maja. Wiecie jak zoofile odpowiedza? Ze to nieprawda, ze maja wlasna wole i ze one tego chca na co dadza milion przykladow. to bez sensu. Argumentacje trzeba oprzec o moralnosc i wartosci, bo tego podwazyc sie nie da.
moon pisze:A to zwierzeta maja wlasna wole i swiadomosc?
Jak nie jak tak!
Pies wybiera czy sra czy szczeka! Ma wolną wolę.
Również, czy je czy szczeka - tyż ma wolną wolę.
I pewnie można by dodać - gwałci czy szczeka lub je.
Poznajcie zwierzaki, a dopiero potem cytujcie czyjeś rozkminki.

- ksiezycowka
- Weteran
Ja sie tylko pytamMysiorek pisze:Poznajcie zwierzaki, a dopiero potem cytujcie czyjeś rozkminki.

Maverick pisze:Jasne ze maja wlasna wole.
NIe wiedziualam ze Ty z takichMaverick pisze:Wiecie jak zoofile odpowiedza? Ze to nieprawda, ze maja wlasna wole

Oczywiscie ze sie da.Maverick pisze:rgumentacje trzeba oprzec o moralnosc i wartosci, bo tego podwazyc sie nie da.
Mysiorek pisze:Poznajcie zwierzaki, a dopiero potem cytujcie czyjeś rozkminki.
mysior, nie przygnębiaj mnie <opadnięte ręce>
ponieważ niektórzy tu sobie własne definicje pojęć tworzą, to zacytuję encyklopedię:
wola, psychol., filoz. właściwa człowiekowi zdolność do świadomego i celowego kierowania swoim postępowaniem, do podejmowania decyzji odnośnie realizacji lub zaniechania określonych działań i zachowań.
...i słownik języka polskiego, który też wydaje się być obcy dla większości:
wola
1. «zdolność psychiczna człowieka do świadomego i celowego regulowania swego postępowania»
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 12:15 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
moon pisze:Ja sie tylko pytam
Kumam <browar>
Bo gdybyś miała "zboczonego" psa, któremu na widok obcej samicy ludzkiej ptak stał (podobno jaki pan-taki kram
Sex ze zwierzętami może być dobry dla obojga stron!

lollirot pisze:nie przygnębiaj mnie <opadnięte ręce>
No właśnie mnie opadły witki, bo przyjęłas do świadomości coś, co ktoś inny Ci powiedział...
Pies ma wolną wolę - vide wolne (dzikie) lub samotne psy - robią co chcą. Może są nawet bardziej wolne od nas - człowieków!
Lolka - nie byłas nigdy w matrixie psa, kumam <browar>
Wilczyca pisze:Jak dziewczynie i psu jest dobrze i obaj sa zadowoleni to ja nie widze przeszkód.
Co niektorym ,to chyba naprawde na mozg pada!Po prostu caly ten temat:bez dalszego komentarza.To przydaloby sie zamknac.
Lili...."QUOD ME NUTRIT ME DESTRUIT"
"Kiedy nie mialam już nic do stracenia dostałam wszystko"
Kiedy o sobie zapomniałam ,odnalazłam samą siebie
Kiedy poznalam upokorzenie i całkowitą uległość stałam sie wolna."
a mnie to nie dziwi. To postępujący proces
Dali prawa pedałom, odzywają się pedofile (vide Holandia), niedługo miłośnicy spółkowania z kozą czy owczarkiem wyjdą na ulice
Niech żyje tolerancyjna,zjednoczona Europa
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Niech żyje tolerancyjna,zjednoczona Europa
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze:niedługo miłośnicy spółkowania z kozą czy owczarkiem wyjdą na ulice
To ,jest bardzo mozliwe ,niestety.Ale jakie zalosne,niedorzeczne...brak slow.

Dziwi ,nie dziwi ,to nie w tych kategoriach.Mnie tez juz nic nie zdziwi.to ,jest po prostu chore!!patologia totalna.Jak dzis dwudziestolatek ,pisze spoko ,to jest prawdopodobienstwo ,ze za kilkanascie lat ,moze odbic mu palma i i pokreconym zboczencem sie stac.Tak ,rodzi sie podofilia ,i inne dewiacje >najpierw jest mysl ,ciche przyzwolenie,chosby w waskim kregu.To ,jest bardzo mozliwe ,niestety.Ale jakie zalosne,niedorzeczne...brak slow.

Lili...."QUOD ME NUTRIT ME DESTRUIT"
Nie da sie moon. Moralnosc i wartosci to aksjomat. Mozesz go nie uznawac ale ich nie podwazysz.moon pisze:Oczywiscie ze sie da.
Jakby kiedys jakis murzyn nie dymal malpy to by AIDS z nich nie przeszlo na ludziWilczyca pisze:Jak dziewczynie i psu jest dobrze i obaj sa zadowoleni to ja nie widze przeszkód.

Zgadza sie. Akceptacja spoleczna ma ogromny wplyw na ludzkie poczynania. NAwet jezeli mimo braku akceptacji sie cos robi to sie z tym kryje i robi to w ograniczonym stopniu. Tolerancja szkodzi.Lilith78 pisze:najpierw jest mysl ,ciche przyzwolenie,chosby w waskim kregu.To ,jest bardzo mozliwe ,niestety
Maverick pisze:ktore doprowadza do legalizacji zwiazkow zwierzat z ludzmi.
ZWIĄZEK jest z wolnej woli a zwierze takiej woli wykazać nie może

Wilczyca pisze:Jak zwierze by nie chciało to by tego nie robiło.

Mysiorek pisze:Być przyjacielem, przyjaciółką psa i nawet spać w 1 łóżku to dobrze. Kochankiem już nie.
Ty tego nie piszesz powaznie?
Mozna w mysl liberalnej zasady uznac ze co kto robi we wlasnym domu to jego sprawa
Jak narazie seks ze zwierzętami to przestępstwo,czyli,że we własnym domu mozna popełniać przestęsptwa? Czyli jak Cię kobieta Twoja zasztyletuje w domowym zaciszu to będzie ok?
Mysiorek pisze:Pies ma wolną wolę - vide wolne (dzikie) lub samotne psy - robią co chcą.
Raczej robią to co pozwala im przetrwać,to instynk samozachowawczy a nie wola.
Pies może zdecydować czy chce zjeść to co ma na misce czy nie (w końcu i tak zje bo zgłodnieje) ale nie zdecyduje czy chce być wykorzystany przez zoofila!
Wilczyca pisze:Jak dziewczynie i psu jest dobrze i obaj sa zadowoleni to ja nie widze przeszkód.
Lilith78 pisze:Ja nie chce zyc w takiej Europie!
A co ma do tego Europa? W Azji czy Ameryce nie ma zoofili ?
Niektórzy chyba zwierząt nie mają albo serca (albo jednego i drugiego) skoro potrafią takie rzeczy pisać,a co gorsze mysleć!
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
Masz racje, ale znajda sie tacy co beda udowadniac ze moze. Tak samo jak sa tacy co udowadniaja ze malzenstwo to wcale nie jest zwiazek mezczyzny z kobieta.OneLove pisze:ZWIĄZEK jest z wolnej woli a zwierze takiej woli wykazać nie może
Zwierzeta maja wolna wole. Pewnie sa takie ktore sa wykorzystywane, ale poki co ja wokol siebie mam przyklady zwierzat wykorzystujacych ludzi. Dziwne, nie?OneLove pisze:Zwierze nie wie ,że jest wykorzystywane,nie ma tu jego wolnej woli,zastanów się co Ty w ogóle piszesz!
Wyluzuj, napisane bylo w mysl liberalnej zasady a nie w mysl litery prawa.OneLove pisze:Jak narazie seks ze zwierzętami to przestępstwo,czyli,że we własnym domu mozna popełniać przestęsptwa? Czyli jak Cię kobieta Twoja zasztyletuje w domowym zaciszu to będzie ok?
A jak tym zoofilem jest kobieta? sugerujesz ze ona zmusza penisa psa zeby stanal??OneLove pisze:ale nie zdecyduje czy chce być wykorzystany przez zoofila

Jakie rzeczy? Takie ze zwierzeta nie maja walsnej woli??OneLove pisze:Niektórzy chyba zwierząt nie mają albo serca (albo jednego i drugiego) skoro potrafią takie rzeczy pisać,a co gorsze mysleć!
Maverick pisze:poki co ja wokol siebie mam przyklady zwierzat wykorzystujacych ludzi.
Tzn? Możesz te przykłady podać?
Maverick pisze:A jak tym zoofilem jest kobieta? sugerujesz ze ona zmusza penisa psa zeby stanal??I on staje wbrew woli psa ktory wcale nie chce jej rpzeleciec??
Widze,że nie wiesz za dużo o psychice zwierząt. Pies nie chce "jej przelecieć",dokładnie! Tak jak pies nie chce zgwałcić Twojej nogi.
Jakie rzeczy?
Że seks ze zwierzętami jest ok bo zwierzakowi się wcale krzywda nie dzieje

- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
Moje psy ktore lubia dymac noge mimo ze to suki. Krolik tez zreszta noge dymal.OneLove pisze:Tzn? Możesz te przykłady podać?
Rozumiem. To moja noga wykorzystuje biednego nieswiadomego psa. Boze... Jestes kobieta, moze dziewica i dlatego nie wiesz. Kazdy samiec dziala tak samo. Jak nie chce kogos przeleciec to tego nie robi.OneLove pisze:Tak jak pies nie chce zgwałcić Twojej nogi
Sugerujesz ze piesek po wydyamaniu kobiety bedzie mial urazy na psychiceOneLove pisze:Że seks ze zwierzętami jest ok bo zwierzakowi się wcale krzywda nie dzieje

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”