jak poprosic????
Moderator: modTeam
jak poprosic????
czesc. czy prosilscie dziewczyne zanim zaczeliscie stosowac petting. jesli tak to w jaki sposob??
prohibicja
- Candy Killer
- Uzależniony
ja sobie nie przypominam zeby jakies proszenie bylo...jakos tak naturalnie wyszlo od pocalunkow do pieszczot..co innego jesli chodzi o pierwszy raz..wtedy jakas rozmowa choc tez dosc spontanicznie wyszlo;)
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
U mnie wyszło to tak spotnanicznie.Podobnie jak pierwszy raz.Chociaż rozmawialiśmy ze soba i nie planowaliśmy tego ale pewnej niedzieli jakos tak sie złożyło i naszło nas na małe co nie co
ja jak bym usłyszała coś takiego to zaczełabym sie śmiać bo pewnie by mnie to z lekka rozbawiło
cajmer pisze:Głupio bym sie czuł... kochanie zaczniesz mnie dotykac, ale tak namietnie? ; p
ja jak bym usłyszała coś takiego to zaczełabym sie śmiać bo pewnie by mnie to z lekka rozbawiło
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
i'm pisze:a z jakiej to okazji został mi post usunięty![]()
pewnie był nie na temat, nic nie wnoził lub nie ten poziom
cajmer pisze:To samo powinno wyjść.
dokładnie, nigdy nik przez cale zycie mnie nie pytał tylko dzialał, ja zreszta tez.
zacznij od całowania potem jakies pieszczoty, coraz dalej posuniete i obserwuj dziewczyne, jak na to reaguje
-
- Początkujący
To tez wszylo (przynajmniej wg mnie) tak jakos spontanicznie.Nie pytalismy sie o nic.po prostu pewnego dnia doszedlem do konca:) A jezeli szukasz rady to naprawde :
Powodzenia
<browar>
i musisz naprawde uwazac bo zazwyczaj sie pesza(Bez urazy ;] ) przy pierwszych 2 razach ale jak mowi przyslowie do 3 razy sztukahathor pisze:po prostu posuwaj się troszeczkę dalej, małe kroczki... jeśli ona się będzie na to godziła i nie będzie protestowała, to nie przerywaj... tylko nie od razu skok na głęboką wodę, bo ją przestraszysz

Na końcu wszyscy rozpadniemy się w proch - tak , nawet ty , mój bracie . Ale czy naprawdę jesteś na tyle głupi , by wierzyć , że będzie to ostateczny koniec egzystencji?
-
- Początkujący
Marcel18 pisze:oj Boziu 14-latek a jakie doświadczenianono ładnie
a co ?:P Do tego chyba wiek nie jest wazny tak bardzo?
ps. wszystko jest mozliwe http://pl.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina

Na końcu wszyscy rozpadniemy się w proch - tak , nawet ty , mój bracie . Ale czy naprawdę jesteś na tyle głupi , by wierzyć , że będzie to ostateczny koniec egzystencji?
Gargeliach pisze:ps. wszystko jest mozliwe http://pl.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina
o boshe
-
- Zaglądający
Z tego co pamietam moj chlopak nie prosil mnie o to tylko sam przejal inicjatywe:) Po prostu samo wyszlo z siebie ze zaczelismy go uprawiac:P On tego chcial i ja tez, wiec jak dla mnie powinienes delikatnie i niesmialo sprobowac, zobaczysz reakcje swojej dziewczyny czy ulega czy sie broni, jesli sie broni nie ma co naciskac widocznie nie ten czas jeszcze;) Pozdrowki;)
To by się Romek zdenerwował...Jarek pisze:Dobrze by było, żeby P. Romek G. zajrzał na to forum pracując nad reformą szkolnictwa, być może sam by się czegoś nauczył
Co do głównego pytania w temacie. Nie proś jej, to bez sensu. Zaskoczysz ją tym pytaniem i nic z tego nie wyjdzie, pewnie jej się odechce nawet. Sam zacznij a zorientujesz się po reakcji czy jej się to podoba czy nie.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”