jak poprosic????

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

alcapone
Początkujący
Początkujący
jak poprosic????

Postautor: alcapone » 06 lut 2007, 16:54

czesc. czy prosilscie dziewczyne zanim zaczeliscie stosowac petting. jesli tak to w jaki sposob??
prohibicja
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 06 lut 2007, 17:23

ja sobie nie przypominam zeby jakies proszenie bylo...jakos tak naturalnie wyszlo od pocalunkow do pieszczot..co innego jesli chodzi o pierwszy raz..wtedy jakas rozmowa choc tez dosc spontanicznie wyszlo;)
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 07 lut 2007, 21:29

a z jakiej to okazji został mi post usunięty ??

więc napisze jeszcze raz, skoro moderator nie zna języka polskiego to niech zajmie się czymś innym

moja kobieta zapytała mnie w esce co bym chciał, więc jej napisałem. TO JEST NA TEMAT PANIE/PANI MOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cajmer

Postautor: cajmer » 07 lut 2007, 21:37

To samo powinno wyjść.

Głupio bym sie czuł... kochanie zaczniesz mnie dotykac, ale tak namietnie? ; p

[ Dodano: 2007-02-07, 21:37 ]
To samo powinno wyjść.

Głupio bym sie czuł... kochanie zaczniesz mnie dotykac, ale tak namietnie? ; p

jakos nigdy nie zdarzyło mi sie prosic ; p
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 07 lut 2007, 22:32

alcapone pisze:czy prosilscie dziewczyne zanim zaczeliscie stosowac petting.

może tak spontanicznie ?? po prostu posuwaj się troszeczkę dalej, małe kroczki... jeśli ona się będzie na to godziła i nie będzie protestowała, to nie przerywaj... tylko nie od razu skok na głęboką wodę, bo ją przestraszysz :P
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 08 lut 2007, 18:30

U mnie wyszło to tak spotnanicznie.Podobnie jak pierwszy raz.Chociaż rozmawialiśmy ze soba i nie planowaliśmy tego ale pewnej niedzieli jakos tak sie złożyło i naszło nas na małe co nie co <sex>
cajmer pisze:Głupio bym sie czuł... kochanie zaczniesz mnie dotykac, ale tak namietnie? ; p

ja jak bym usłyszała coś takiego to zaczełabym sie śmiać bo pewnie by mnie to z lekka rozbawiło :P
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 lut 2007, 18:35

i'm pisze:a z jakiej to okazji został mi post usunięty ??

pewnie był nie na temat, nic nie wnoził lub nie ten poziom
cajmer pisze:To samo powinno wyjść.

dokładnie, nigdy nik przez cale zycie mnie nie pytał tylko dzialał, ja zreszta tez.
zacznij od całowania potem jakies pieszczoty, coraz dalej posuniete i obserwuj dziewczyne, jak na to reaguje :)
Gargeliach
Początkujący
Początkujący
Postautor: Gargeliach » 10 lut 2007, 20:56

To tez wszylo (przynajmniej wg mnie) tak jakos spontanicznie.Nie pytalismy sie o nic.po prostu pewnego dnia doszedlem do konca:) A jezeli szukasz rady to naprawde :
hathor pisze:po prostu posuwaj się troszeczkę dalej, małe kroczki... jeśli ona się będzie na to godziła i nie będzie protestowała, to nie przerywaj... tylko nie od razu skok na głęboką wodę, bo ją przestraszysz :P
i musisz naprawde uwazac bo zazwyczaj sie pesza(Bez urazy ;] ) przy pierwszych 2 razach ale jak mowi przyslowie do 3 razy sztuka ;) Powodzenia :) <browar>
Na końcu wszyscy rozpadniemy się w proch - tak , nawet ty , mój bracie . Ale czy naprawdę jesteś na tyle głupi , by wierzyć , że będzie to ostateczny koniec egzystencji?
Marcel18
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Marcel18 » 10 lut 2007, 21:57

oj Boziu 14-latek a jakie doświadczenia :) nono ładnie :(
Gargeliach
Początkujący
Początkujący
Postautor: Gargeliach » 10 lut 2007, 22:16

Marcel18 pisze:oj Boziu 14-latek a jakie doświadczenia :) nono ładnie :(

a co ?:P Do tego chyba wiek nie jest wazny tak bardzo?
ps. wszystko jest mozliwe http://pl.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina ;)
Na końcu wszyscy rozpadniemy się w proch - tak , nawet ty , mój bracie . Ale czy naprawdę jesteś na tyle głupi , by wierzyć , że będzie to ostateczny koniec egzystencji?
Marcel18
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Marcel18 » 11 lut 2007, 00:02

Gargeliach pisze:ps. wszystko jest mozliwe http://pl.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina ;)

o boshe :) ta to sie pospieszyła ...jak widać 14 lat to jednak nie mało
:)
karioka871
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: karioka871 » 12 lut 2007, 04:00

Z tego co pamietam moj chlopak nie prosil mnie o to tylko sam przejal inicjatywe:) Po prostu samo wyszlo z siebie ze zaczelismy go uprawiac:P On tego chcial i ja tez, wiec jak dla mnie powinienes delikatnie i niesmialo sprobowac, zobaczysz reakcje swojej dziewczyny czy ulega czy sie broni, jesli sie broni nie ma co naciskac widocznie nie ten czas jeszcze;) Pozdrowki;)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 12 lut 2007, 05:29

No to się porobiło...jak już 14-latkowie zaczynają udzielać rad w sprawach sexu... i to jakich... Dobrze by było, żeby P. Romek G. zajrzał na to forum pracując nad reformą szkolnictwa, być może sam by się czegoś nauczył <mlotek>
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 12 lut 2007, 13:01

Jarek pisze:Dobrze by było, żeby P. Romek G. zajrzał na to forum pracując nad reformą szkolnictwa, być może sam by się czegoś nauczył <mlotek>
To by się Romek zdenerwował... :D
Co do głównego pytania w temacie. Nie proś jej, to bez sensu. Zaskoczysz ją tym pytaniem i nic z tego nie wyjdzie, pewnie jej się odechce nawet. Sam zacznij a zorientujesz się po reakcji czy jej się to podoba czy nie.
Obrazek
Awatar użytkownika
mls
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: mls » 13 lut 2007, 18:27

U mnie zawsze wychodziło to jakoś samemu. Nie przypominam sobie, aby który kolwiek z moich byłych mnie prosił.
Najlepiej będzie jak będziecie się posówać powoli do przodu.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”