Co mam robić?! :(( POMOCY!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

1malutka6

Co mam robić?! :(( POMOCY!

Postautor: 1malutka6 » 03 lut 2007, 23:34

Chcę wiedzieć co mam robić podczas gry wstepnej kiedy on mnie dotyka całuje jest bosko tylko co ja mam robić pomocy! przecież on też czegoś wymaga, wstydze sie zapytać. Dziewczyny powiedzcie co wy robicie może naprowadzicie mnie na coś.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2007, 09:31 przez 1malutka6, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 04 lut 2007, 00:04

1malutka6 pisze:naprowadzicie mnie na coś.

zacznijmy od tego, że na każdym forum istnieje coś takiego, jak wyszukiwarka... opcja szukaj NIE BOLI, za to mogę ręczyć...
jeśli wpiszesz do wyszukiwarki np. frazę "gra wstępna" czy "pieszczoty", to naprawdę bardzo dużo tematów się wyświetli i możesz poszukać tego, co ciebie interesuje... to raz...
dwa: sama pomyśleć nie potrafisz? każdy człowiek jest inny i na każdego działają inne bodźce... weź się sama trochę pomęcz i poodkrywaj jego uluboine pieszczoty...
trzy: z tego, co się orientują, to forumowicze bardzo "kochają" tematy typu "pomocy"... tak na przyszlość...
reasumując: szukaj !! :P
Awatar użytkownika
jin
Bywalec
Bywalec
Postautor: jin » 04 lut 2007, 00:22

a moze bys sie tak go sama zapytala ??
"For my entire life, I've chosen to fight for no one but myself. My dedication, and my study of the sword, was for no one but myself. Until now..."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”