lollirot pisze:ja bym tego nie odebrała pozytywnie <lol2> źle się wyraził, na szczęście tego nie zauważyłaś <lol2>
nieważne, jakbyś wyglądała? może jeszcze: nie ważne, jak censored byś wyglądała, ja i tak będę cię kochał? co to, matka teresa, zamiast chłopa? a może by tak: jesteś piękna, podoba mi się twoje ciało?

W każdym razie wiadomo o co chodzi
Ja też się kiedyś wstydziłam - rozmiaru biustu. Na samo wspomnienie o tym, co wyprawiałam, chce mi się śmiać z siebie. <zawstydzony2> Na początku naszej znajomości jakoś tak się składało, że miałam na sobie staniki takie bardziej "zabudowane" i - choć nie byly to push-up'y - mogły fałszować prawdziwą wielkość moich piersi. I dlatego, gdy poczułam, że znajomość coraz bardziej pachnie mi łóżkiem, starałam się chodzić w stanikach bardzo cieniutkich, żeby go "nie oszukiwać".

Bałam się po prostu, że on sobie nie wiadomo co wyobraża, a jak się rozbiorę, to będzie zwyczajnie rozczarowany.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
A Promyczek po prostu na którymś spacerze niezwykle taktownie zauważył: "Coś ci biust zmalał"

I po chwilowym wpatrywaniu się w to "malejące zjawisko", oświadczył, że "Tak jest o niebo lepiej".
Do teraz odczuwam takie lekkie zawstydzenie, a raczej dreszcz emocji, gdy mnie rozbiera. Może dlatego, że to miłość na odległość

W każdym razie to bardzo przyjemne.
A jeśli chodzi o trwałe kompleksy, to ja odradzałabym włażenie do łóżka, zanim się ich nie uleczy. Dopóki nie jest się oswojonym ze swą nagością, nie czuje się dobrze we własnym ciele, nie ma pewności, że partner akceptuje i kocha nasze ciało, za to jest góra wstydu przed nim i sobą, to lepiej nie decydować się na pełny seks, bo to zabija intymność. Krzywdzi zakompleksioną, pełną obaw osobę, która na siłę pcha się w życie seksualne i przenosi na nie własne komleksy, krzywdzi partnera, który będzie cierpiał, bo nie potrafi przekonać ukochanej osoby, że bardzo mu się podoba, no i burzy ideę seksu - jeszcze większe zbliżenie się do siebie i przyjemność z odkrycia się przed partnerem.

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //