Bo w rozkladanie i skladanie nog to sie mozecie dlugo bawic..
A no i rozmowa to nie zawsze otwarta batalia

Moderator: modTeam
themadablues pisze:Gt10 pisze: ze intymny kontakt powinno otaczac swoiste sacrum blabla bla...
Powinno, powinno...Choc czasami szybki numerek np w sklepowej przymierzalni tez jest wskazany
No widzisz, masz punkt odniesienia w sprawie "olania" jej pod tym względemGt10 pisze:nie uwaza pieszczot za obowiazek
To nie ma nic wspólnego z Tobą w sensie "ona Tobie". Jak dla mnie, to zwrócenie na siebie uwagi, żeby odsunąc temat o jej zachowaniu w stosunku do pieszczot Ciebie. Bądź po prostu o tych pieszczotach w ogóle nie mysli, a coś jej się zmieniło i chce jakiejś zamiany w tym, co Ty jej robisz. Ale i tak stawiam na to pierwsze.Gt10 pisze:troche to dziwne dla mnie... zwykle jestem caly upackany w jej soczkach, a przy orgazmach krzyczy niemilosiernie.. tylko co to ma wspolnego ze mna? tzn z pieszczotami mnie? moze jakas kobieta pomoze mi to zrozumiec...
Gt10 pisze:nie traktuj mnie jak dziwke!
Gt10 pisze:znajac ja do glebi, wierze w to,ze ona mi nie chciala odmawiac bo bala sie ze mi bedzie przykro...znam ja.. taka jak zawsze byla.. taka jaka byla przed tym calym cyrkiem..
a dlaczego sie tak zloscila kiedy zwracalem uwage? no coz dziecko to jest...
Gt10 pisze:andrew: moze i masz racje, ale kiedy ona byla z poprzednim facetem to sie dotknac nie dala, tylko na pocalunki pozwalala, znalem ja jako kolezanke i pamietam jak przysiegala,ze do buzi w zyciu nie wezmie...wystarczylo pare dni a przy mnie zaczela szalec, z wlasnej woli, na rimmingu konczac, znajdz mi 17latke z krzyzem na plecach, ktora bardziej rozochocisz ;]
dzindzer: zgadzam sie w 100%, nie powinno byc zadnych takich regul, tylko ona to bierze troche za bardzo do siebie, bo ja poszcze juz 3 miechy...
GT10, błagam, nie daj się podejść! Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Będzie uderzała od tej strony na zasadzie szantażu emocjonalnego! nie daj się, proszę! Nie złap się na to.Gt10 pisze:ooo wlasnie dostalem smsa...
"wiesz, ze mocno Cie kocham? ukarales mnie, a myslalem ze mam niezadbane cialo i nie przyjemnie byloby byloby go dotykac i dlatego nie chcesz mnie juz masowac..wstydzilam sie samej siebie.. swojego wygladu, mis! kocham CIE!!!"
mrt pisze:GT10, błagam, nie daj się podejść! Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Będzie uderzała od tej strony na zasadzie szantażu emocjonalnego! nie daj się, proszę! Nie złap się na to.Gt10 pisze:ooo wlasnie dostalem smsa...
"wiesz, ze mocno Cie kocham? ukarales mnie, a myslalem ze mam niezadbane cialo i nie przyjemnie byloby byloby go dotykac i dlatego nie chcesz mnie juz masowac..wstydzilam sie samej siebie.. swojego wygladu, mis! kocham CIE!!!"
Gt10 pisze:
ps andrew: tamten koles nie mial w sobie ani odrobinki kluchy... mial jaja jak pilki do nogi i gowno z tego mial
Gt10 pisze: seks tez moge miec od reki,l
Andrew pisze:Gt10 pisze:
ps andrew: tamten koles nie mial w sobie ani odrobinki kluchy... mial jaja jak pilki do nogi i gowno z tego mial
Po co mi to napisaleś ? to nic nie zmienia , to nie o jaja tu chodzi <browar>
taaaaaa ... ty mozesz miec tylko tyle ile Ci Ona da !zas ile daje to my tu sobie wlasnie czytamy ! wiec prosze Cie ! miec sex - to dalej za mało !
17-latka głupia nie jest i dzieckiem też nie jest. Skoro jest na tyle dojrzała, żeby takie rzeczy robić, to i na tyle dojrzała, aby być świadomą, o co w tym lata. A Ty ją traktujesz jakby była dzieckiem i ciągle usprawiedliwiasz. Rzekłabym, że ja w wieku 17 lat byłam cwańsza niż jestem teraz, przynajmniej w tematach okołołóżkowych. Nie doceniasz dziewczyn i dlatego właśnie miewamy na Was sposoby, które pozwalają nam egzekwować to, co chcemy my. Chyba że trafi się taki, przy którym wszystkie nasze sztuczki biorą w łeb. Wtedy tracimy dla takiego głowę.Gt10 pisze:ale nadal nie do konca rozumiem to wszystko, moge zrozumiec takie zachowanie dla dojrzalej kobiety, a tu mamy przyklad z dziewczyna, ktora tydzien temu skonczyla 17tke...
mrt pisze:17-latka głupia nie jest i dzieckiem też nie jest. Skoro jest na tyle dojrzała, żeby takie rzeczy robić, to i na tyle dojrzała, aby być świadomą, o co w tym lata. A Ty ją traktujesz jakby była dzieckiem i ciągle usprawiedliwiasz. Rzekłabym, że ja w wieku 17 lat byłam cwańsza niż jestem teraz, przynajmniej w tematach okołołóżkowych. Nie doceniasz dziewczyn i dlatego właśnie miewamy na Was sposoby, które pozwalają nam egzekwować to, co chcemy my. Chyba że trafi się taki, przy którym wszystkie nasze sztuczki biorą w łeb. Wtedy tracimy dla takiego głowę.Gt10 pisze:ale nadal nie do konca rozumiem to wszystko, moge zrozumiec takie zachowanie dla dojrzalej kobiety, a tu mamy przyklad z dziewczyna, ktora tydzien temu skonczyla 17tke...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 259 gości