Witam.
Mam pewien problem i już nie wiem jaki znaleźć na niego sposób rozwiązania i zaczynam poważnie myśleć, że to ze mną jest coś nie tak..
ale może po kolei..
Jestem z moim facetem od ponad roku, jest nam ze sobą dobrze, kochamy się itd
nasz sex też jest zawsze bardzo udany, ale tu właśnie zaczyna się mój problem - nie mogę mieć orgazmu w innej pozycji niż klasycznej..( nie licząc minetki
) nie wiem dlaczego
tak jak już pisałam nasze życie sexualne należy do udanych, nie mam problemu z podnieceniem czy coś w tym stylu - wręcz przeciwnie.. zawsze mam ochotę.. i zawsze podczas sexu bardzo szybko mnie zbiera i kończę mocnym orgazmem, ale tylko podczas lizanka lub klasyka.. niestety niezależnie jak bardzo bym się starała nie umiem mieć orgazmu w innej pozycji
wiem, że możecie mi napisać, że przyczyną problemu może być to, że zbyt dużo o tym myślę i to mnie stresuje, ale to też nie jest to bo nie myślę o tym obsesyjnie podczas sexu.. zresztą te myśli zazwyczaj przychodzą już po.. ostatnio jak próbowałam mieć orgazm podczas innej pozycji to czułam, że jest mi przyjemnie bardzo ale jednak mnie nie pozbierało do końca..
proszę poradźcie mi coś bo jest mi z tym naprawdę źle..
ps. jeszcze muszę dodać że na pewno nie zawinia tutaj mój facet, ponieważ działa na mnie mega mocno no i rozmiary ma bardzo odpowiednie więc problem na 100 % tkwi we mnie..
help me...