czułość penisa
Moderator: modTeam
czułość penisa
Witam wszystkich i mma takie zapytanie. Jak mozna zmiejszyć czułośc pnisa, w wiadomym celu. Czy istnieja jakieś techniki? Wiadomo mi tylko w ze faceci po obrzezaniu mają mniej wrażliwego bo od lat jest on nie osłąniany i tera jet mnie czuł. A jak mozna uzyskać mniejszą wrażliwość bez obcinania skórki ?
Re: czułość penisa
safiryn pisze:Witam wszystkich i mma takie zapytanie. Jak mozna zmiejszyć czułośc pnisa, w wiadomym celu. Czy istnieja jakieś techniki?
A po co chcesz zmniejszyć czułość?
Jesli chodzi o przedwczesny wytrysk to jest taka technika, tylko ze potrzeba do tego 2 osob. A wiec kilka razy w tygodniu kobieta robotkami recznymi sprawia Ci przyjemnosc. Z tym ze zamiast od razu doprowadzic Cie do wytrysku to doprowadza Cie prawie do niego, po czym zaprzestaje pieszczot i przez pare chwil gadacie sobie o bzdurach i potem znow Cie piesci i znow robi przerwe. A potem jeszcze tak z trzy, cztery razy. Powtarzanie tych czynnosci ma na celu przyzwyczajenie cie do pieszczot. Tak gdzies przeczytalam, ale sposob nie przetestowany przeze mnie.
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Trenuj, trenuj i jescze raz trenuj
to pomaga... na poczatku mialem tak wrazliwego ze jak podczas wzwodu dotknolem zoledzia to mnie bolalo...a teraz moja partnerka narzeka ze dlugo mi schodzi do finishu:P a i co do czulosci to mam pytanie. Co jest ze mna ze jak nakladam gumke to mi maly sie mieczak robi?
...SiEa... Spontan przedewszystkim... Carpe Diem

Moj sposób był taki na to, po wspólnych pieszczotach przed owym aktem miłosnym, kiedy sterczał zakładałem szybko i odrazu do dziurki
jak czułem jej ścisk, ciepełko itp. to nei flaczał
a potem to przeszło i wszystko było oki, aż do dziś nie flaczeje. Spróbuj 

You don't need a reason to help people, it's a VIRTUE!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”