Onanizujecie sie?a jesli tak to jak czesto?
Moderator: modTeam
a ja mam pytanie czy nadmierna masturbacja :556: moze prowadzic do jakiejs choroby czy czegos gorszego ( obumarcie organu) :563:
mowie tu przykladowo o masturbowaniu min 6-8 razy na dobe.... :558:
mowie tu przykladowo o masturbowaniu min 6-8 razy na dobe.... :558:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
- Sir Charles
- Weteran
to zalezy od sposobu onanizowania sie. bo to przeciez moze byc tez doskonaly trening jezeli ma sie problem przedwczesnego wytrysku, mozna dokladnie zbadac swoj organizm i jego reakcje i mozna cwiczyc powstrzymywanie wytrysku jak najdluzej sie da - efekty gwarantowane!! 
soul of a woman was created below
przecież masowanie kapucynka nie prowadzi do żadnej choroby no chyba że tak Ci wpłynie na podświadomość że możesz mieć zaburzenia podczas normalnego stosunku.
A co do wypływu wydzieliny przed wytryskiem to czasem sie zdarza i dlatego sex przerywany niesie ze sobą duże ryzyko wpadki
A co do wypływu wydzieliny przed wytryskiem to czasem sie zdarza i dlatego sex przerywany niesie ze sobą duże ryzyko wpadki
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
To prawda sami stworzylismy te tradycje to tylko nasza wina.Tez mialam taka sytuacje jak ty emperor jak bylam u znajomej i tez miala kolede ksiadz powiedzial swoje poswiecil mieszkanie i kiedy wychodzil kumpelka tez dala mu koperte tez nie przyjal tylko powiedzial tak "ze jesli chcemy dac ofiare to mamy przyjsc do kosciola" zaskoczyl mnie bo rzadko sie zdaza cs takiego zachowal sie calkowicie fer tylko coraz mniej takich
:566:

- Sir Charles
- Weteran
to wtedy to chyba tylko mozna probowac z kolega :564:Maverick pisze:Wg mnie nie bedzie zadnych skutkow ubocznych. Mozesz sie jedynie do niej przyzwyczaic na tyle, ze bedziesz mial problem z osiagnieciem orgazmu podczas kontaktow z dziewczyna.
we'll fight, we'll bleed.
Rożnie to bywało, wszystko zależało od roku i od miejsca gdzie się chodziło. nie wiem jak jest w innych mniastach w polsce ale u mnie jest tak: Ministrantem można zostać chyba od 3 klasy szkoły podstawowej, czyli od jakiś 10 lat. Pokolędzie chodza starszi co mają jakiś ztaż... Mniej więcej 3 lata, czyli 13 lat. Pozatym jest to jakaś nagroda, za udzielanie się w kościele. Powinniście wiedziec, ze ministrant zawsze jakoś pomaga, czy to przy ołtażu, czy w zakrysti. Pozatym po kolędzie ida najaktywniejsi, a nie tacy co przyjda do kościoła jak im się chce i nic nie robą.
Co by nie było to nie powiem, że w wieku kilkunastu lat to zawsze był to jakiś grosz.
Co by nie było to nie powiem, że w wieku kilkunastu lat to zawsze był to jakiś grosz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”