problemy ze wzwodem
Moderator: modTeam
bankowo zaburzenie związane z prostatą, pytanie, ile masz lat?
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
TFA pisze:Ech nie przesadzajcie zaraz z ta prostata, moze po prostu ma jakies prewlekle zapalenie, albo pecherz przeziebilTo tak jakby nazwac bole pluc od razu rakiem.
vide moj pierwszy post
dopoki sie nie zbada to nie bedzie wiedzial - a faktem jest , ze przez glupia grype-mutanta moze miec problemy tak z erekcja jak i z moczem
Dla goscia nie ma rady tak na prawde - musi isc do lekarza.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wujo Macias
- Maniak
lantech pisze:witam,
jest jeszcze cos, od jakiegos czasu mam problem przy oddawaniu moczu.
Gdy juz skacze sikac, odczasne co mam do wytrzesienia ;-) i wydaje mi sie ze juz sie wysikalem i chce wlozyc wacko do spodni wtedy przychodzi jakis taki dodatkowy skurcz i jeszcze wyleci troche moczu. Problem w tym ze ja tego kompletnie nie kontroluje!!
I tak ide z tym do lekarza, ale chcialem sie dowiedziec co wy o tym sadzicie.
"Chocbys strzepywal dwa tygodnie, i tak poleci kropla w spodnie"

Tak na poprawe nastroju.
Uuuuu 17 lat , powyzej 25 i takie problemy ? <boje_sie> az sam jestem ciekawy co powie lekarz , osobiscie nie chce mi sie wierzyc , iz to moze byc prostata , ale dzis wszystko sie moze zdazyc .Palenie fajek .... raczej nie ma na to wpływu tutaj , inaczej w moim wieku juz bym musial patrzec tylko na niego
ale rózni ludzie , rózne reakcje
Bez lekarskiej obdukcji sie nie odbedzie Panowie ! i nie zwlekac
bo nie ma zartów , no i dajcie znac , bom sam ciekaw co to takiego <browar>

Bez lekarskiej obdukcji sie nie odbedzie Panowie ! i nie zwlekac

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
nie staje mi... nie wiem co robic
mam problem. zauwazylem ze bylo juz cos podobnego na forum lecz to nie jest dokladnie to samo. jestem ze swoja dziewczyna od roku i poznajemy swoje cialo juz od 8 miesiecy... wkoncu zdecydowalismy sie na to zeby zaczac sie kochac jednak... moj czlonek nie jest w gotowosci:( mam nawet problem z zalozeniem prezerwatywy nie mowiac juz kochaniu sie... nawet zaczac nie moge.probowalismy dwa razy i nic. nie jest to kwestia otoczenia ani tego ze sie jej wstydze czy cos takiego, po prostu gdy jestesmy razem w lozku nie staje mi. dzewczyna masturbuje mnie ale nie daje to efektu
nie chce mi zrobic "loda" bo uwaza ze to obrzydliwe. ja nie chce jej do tego zmuszac ale nie wiem co robic... co mamy robic zeby nam wkoncu wyszlo? czy to moze byc efekt tego ze zam sie masturbowalem? pomozecie???

- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Mam bardzo podobny problem... Mam 17 lat i to dopiero mój początek z sexem. Jestem ze swoja dziewczyna 3 miesiace. Oboje bardzo chcemy sie kochac, i nagle wyskakuje problem... Dokładniej jest tak, że w czasie gry wstępnej podniecam sie bardzo i staje mi kilka razy. A kiedy przyjdzie co do czego i trzeba działać, to ni cholery moj czlonek nie jest gotowy. Tymbardziej mam problem z prezerwatywa. Narazie robilismy to raz, bez gumki, ale moj penis i tak byl taki... nie byl twardy jak powinien... Bardzo sie juz wkurzam, bo moja partnerka zaczyna myśleć, że nie pociąga mnie... Nie wiem co mam zrobić... Przez pewnien czas tez sie masturbowalem, (wczesniej - czasy gimnazjum), moze dla tego tez mam jakies opory? Ale tyle osob na swiecie to robi i jakos zyją... Prosze pomocy...
no cóż wasz penis niechce zdradzać waszej prawicy z jakimś wilgotnym dziurskiem, ale przemówcie mu do rozumu, zróbcie sobie abstynencje, powiedzcie partnerce jak to robicie sami ze sobą niech ona weźmie sprawy w swoje ręce, pieści was do póki nie stanie potem szybko gumiaki i jazda, po dwóch trzech razach będzie stawał kiedy wasza kobieta ściągnie tylko kurtke w przedpokoju
- Wstreciucha
- Weteran

Merkus, nie ma dla Ciebie innej rady poza - PRAKTYKA. Rady dotyczace powstrzymania sie od onanizmu sa sluszne. Oprocz tego zadbanie o prawidlowe warunki. Ostatnio tez , w jakims erotycznym portalu przeczytalam, ze podczas zabawiania sie samemu, mozna przezwyciezyc "psychiczna alergie" na prezerwatywe. Po prostu sprobouj sie do niej przyzwyczaic tez wtedy, kiedy jestes sam. Gumka jest czesta przyczyna braku wzwodu, tak samo jak Twoj brak wiedzy na temat Waszej seksualnosci i generalnie erotyki. Musicie praktykowac, wiele osob boryka sie z tym problemem. Staraj sie rowniez nie myslec o tym, ze musisz sie sprawdzic i dojsc do orgazmu, bo w przeciwnym razie stosunek jest niepelny, lub ma mniejsza wartosc - bo to nieprawda. Kazde zblizenie jest wspaniale, a najwieksze znaczenie ma to, ze oboje to rozumiecie, ze niezwasze sie powiedzie.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Merkus pisze:czy to moze byc efekt tego ze sam sie masturbowalem?
Nie. A tak na marginesie, to człowiek z reguły sam się masturbuje, nie uważasz? <;)>
nie jest to kwestia otoczenia ani tego ze sie jej wstydze czy cos takiego
I tu się mylisz kolego, bo właśnie to jest na 90% ta kwestia, kłopot w tym że tkwi to w Twojej podświadomości stąd wydaje Ci się że wszystko jest o.k. Zresztą spróbuj zrobić to co robisz samemu w jej obecności i sam sprawdź rezultat. Więcej luzu, dłuższe pieszczoty i nie bądźcie w gorącej wodzie kąpani a z czasem powinno się ułożyć.
" Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym. " - Heraklit
i'm pisze:no cóż wasz penis niechce zdradzać waszej prawicy z jakimś wilgotnym dziurskiem, ale przemówcie mu do rozumu, zróbcie sobie abstynencje, powiedzcie partnerce jak to robicie sami ze sobą niech ona weźmie sprawy w swoje ręce, pieści was do póki nie stanie potem szybko gumiaki i jazda, po dwóch trzech razach będzie stawał kiedy wasza kobieta ściągnie tylko kurtke w przedpokoju
Eekhmm...

A nie można przynajmniej na początku zrezygnować z gumiaków ? Byłoby chyba łatwiej przełamać poonaanistyczny odruch niechęci do zdradzania własnej prawicy z wilgotnym dziurskiem...
P.S. Ja pierdzielę, to forum mnie naprawdę deprawuje...

"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Problem z wzwodem
hej,zaczalem współżyc z moja dziewczyna od niedawna. wzcesniej kiedy sie piescilismy bylo ok,a teraz kiedy chcemy zaczac druga runde po miom wytrysku moj wacek odmawia posluszenstwa,normalnie flaczek
nie wiem ci robic ,stresuje sie tym,dziewczyna probuje mnie podniecic ale nic z tego nie wychodzi. Przed naszym pierwszym wspolzyciem moglismy piesic sie dlugo i wacek zawsze byl w stanie gotowosci ,obojetnie czy pierwszy czy trzeci wytrysk, blagam pomozcie,co robic????

misiek
wojto2ek pisze:wzcesniej kiedy sie piescilismy bylo ok
no i początek dobry..
wojto2ek pisze:nie wiem ci robic ,stresuje sie tym
i właśnie dlatego
wojto2ek pisze:normalnie flaczek
wojto2ek pisze:blagam pomozcie,co robic????
nie panikować, robić to na luzie a nie w spięciu że "znów mi pewnie nie wyjdzie".
podejdź do tego tak, że "ma mi dziś nie wyjść choćbym nie wiem co zrobił, ma mi nie wyjść"
i nie planujcie tego, tylko spontanicznie (+ zabezpieczenie oczywiscie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a za kilka razy będzie ok. też to przerabialiśmy

Cos jest nie tak
witam
mam problemik, a nawet dwa.
od jakiegos czasu ma miejsce bardzo przykra dla mnie sytuacja.
kiedy pieszcze sie z dziewczyna (jeszcze nie uprawiamy sexu, lecz to sie ma niedlugo zmienic, stad moj strach i post) kiedy ja caluje, ja ja pieszcze - penis jest jak nalzey. twardy duyzy i gotowy. Kiedy ona zaczyna mnie piescic, cos sie dzieje i zaczyna sie kurczyc...co sie dzieje bo to naprade nie mila sprawa. Dziewczyna mysl ze juz mnie nie podnieca
a jest zupelnie inaczej:( moze niech sproboje robic to jakos inaczej?
druga sprawa, problem podobny... probowalem zalozyc gumke "na cuho". Po zalozeniu gumki zaczol sie kurczyc, tak jakby przeszkadzala mu...
co mam zrobic jesli bedziemy chcieli sie kochac i nie bedziemy mogli?
bardzo sie tego boje...
CO ROBIC?
pozdrawiam i prosze o pomoc!!!
mam problemik, a nawet dwa.
od jakiegos czasu ma miejsce bardzo przykra dla mnie sytuacja.
kiedy pieszcze sie z dziewczyna (jeszcze nie uprawiamy sexu, lecz to sie ma niedlugo zmienic, stad moj strach i post) kiedy ja caluje, ja ja pieszcze - penis jest jak nalzey. twardy duyzy i gotowy. Kiedy ona zaczyna mnie piescic, cos sie dzieje i zaczyna sie kurczyc...co sie dzieje bo to naprade nie mila sprawa. Dziewczyna mysl ze juz mnie nie podnieca

druga sprawa, problem podobny... probowalem zalozyc gumke "na cuho". Po zalozeniu gumki zaczol sie kurczyc, tak jakby przeszkadzala mu...

CO ROBIC?
pozdrawiam i prosze o pomoc!!!
...SiEa... Spontan przedewszystkim... Carpe Diem

jak bedziesz sie tak przejmowal to na pewno nie wyjdzie.
poza tym kiedys uslyszalam, ze faceci wola dotykac, patrzec, dzialac, a kobiety wola byc dotykane i ogladane. Nie wiem czy to prawda, ale jezeli tak, to pewnie Ty jestes tego przykladem, wiec nie pozwalaj jej samej dzialac
rzecz nastepna - ona nadal Cie pociaga, ale mimo to moze potrzebujecie jakichs innych, nowych doznan?
poza tym kiedys uslyszalam, ze faceci wola dotykac, patrzec, dzialac, a kobiety wola byc dotykane i ogladane. Nie wiem czy to prawda, ale jezeli tak, to pewnie Ty jestes tego przykladem, wiec nie pozwalaj jej samej dzialac
rzecz nastepna - ona nadal Cie pociaga, ale mimo to moze potrzebujecie jakichs innych, nowych doznan?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”