Wydobywanie sie spermy
Moderator: modTeam
Wydobywanie sie spermy
Witam, mam 18 lat i duzy problem, podczas pieszczot (wlaczajac calowanie sie, przytulanie) z partnerka wydobywa sie z mojego czlonka wydzielina, sperma, ale nie jest to pelny wytrysk tylko po prostu 'mala czesc', jest to bardzo klopotliwe poniewaz gdy chce przejsc z partnerka do rzeczy a moj penis stoi jak stac powinien, to nastepuje wydobycie sie owego sluzu i zanik erekcji... po jakims czasie czlonek znowu staje ale znowu wydobywa sie sperma, zanik reakcji i tak w kolko.. probowalem zasiegnac porady urologa ale stwierdzil on ze jest wszystko wporzadku i ze to normalne w tym wieku.. ja sie pytam czy mial racje? Jest to strasznie irytujace i uniemozliwa odbycie stosunku, co mam robic? Czy powinienem udac sie do seksuologa?
Całkowicie normalne to na pewno nie jest. Proponuję zasięgnąć jeszcze jakiejś opinii u innego fachowca. Nie ma tu niestety lekarzy i możemy Ci tylko powiedzieć z własnych doświadczeń. Możesz być bardzo nadbobudliwy.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Eltonos pisze:probowalem zasiegnac porady urologa ale stwierdzil on ze jest wszystko wporzadku i ze to normalne w tym wieku.. ja sie pytam czy mial racje?
forum to nie jest zrzeszenie lekarzy, skoro lekarz tak powiedział, to się zna na rzeczy i jest to normalne...
Eltonos pisze:mam i duzy problem
każdy uważa, że jego problem jest ogromny i niespotykany, a tymczasem sporo tematów było już poruszanych na forum i wystarczy tylko poszukać za pomocą wyszukiwareczki... to taki mądry wynalazek, żeby nie powielać topików...
[ Dodano: 2006-10-19, 22:37 ]
a na dowód, jak łatwo jest wyszukać dany temat taki link:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ght=p%B3yn
[ Dodano: 2006-10-19, 22:42 ]
I jeszcze jeden:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ght=p%B3yn
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”