Wydobywanie sie spermy

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Eltonos
Początkujący
Początkujący
Wydobywanie sie spermy

Postautor: Eltonos » 18 paź 2006, 22:20

Witam, mam 18 lat i duzy problem, podczas pieszczot (wlaczajac calowanie sie, przytulanie) z partnerka wydobywa sie z mojego czlonka wydzielina, sperma, ale nie jest to pelny wytrysk tylko po prostu 'mala czesc', jest to bardzo klopotliwe poniewaz gdy chce przejsc z partnerka do rzeczy a moj penis stoi jak stac powinien, to nastepuje wydobycie sie owego sluzu i zanik erekcji... po jakims czasie czlonek znowu staje ale znowu wydobywa sie sperma, zanik reakcji i tak w kolko.. probowalem zasiegnac porady urologa ale stwierdzil on ze jest wszystko wporzadku i ze to normalne w tym wieku.. ja sie pytam czy mial racje? Jest to strasznie irytujace i uniemozliwa odbycie stosunku, co mam robic? Czy powinienem udac sie do seksuologa?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 18 paź 2006, 22:23

o erekcji, spermie i z tym zwiazanymi problemami juz było wiele tematów. I na pewno nie w tym dziale.
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 18 paź 2006, 22:27

Całkowicie normalne to na pewno nie jest. Proponuję zasięgnąć jeszcze jakiejś opinii u innego fachowca. Nie ma tu niestety lekarzy i możemy Ci tylko powiedzieć z własnych doświadczeń. Możesz być bardzo nadbobudliwy.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 19 paź 2006, 18:41

Eltonos pisze:probowalem zasiegnac porady urologa ale stwierdzil on ze jest wszystko wporzadku i ze to normalne w tym wieku..

g.. prawda ,żaden lekarz Ci tak nie powie ,bo ciągłe zaniki erekcji nie sa normalne.
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 19 paź 2006, 22:34

Eltonos pisze:probowalem zasiegnac porady urologa ale stwierdzil on ze jest wszystko wporzadku i ze to normalne w tym wieku.. ja sie pytam czy mial racje?

forum to nie jest zrzeszenie lekarzy, skoro lekarz tak powiedział, to się zna na rzeczy i jest to normalne...
Eltonos pisze:mam i duzy problem

każdy uważa, że jego problem jest ogromny i niespotykany, a tymczasem sporo tematów było już poruszanych na forum i wystarczy tylko poszukać za pomocą wyszukiwareczki... to taki mądry wynalazek, żeby nie powielać topików... :P

[ Dodano: 2006-10-19, 22:37 ]
a na dowód, jak łatwo jest wyszukać dany temat taki link:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ght=p%B3yn

[ Dodano: 2006-10-19, 22:42 ]
I jeszcze jeden:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ght=p%B3yn
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 19 paź 2006, 23:42

Dzięki hathor <browar>
Klozet i warn 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
hathor
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: hathor » 21 paź 2006, 00:03

panie moderatorze, miał być temat zamknięty, a nie jest nadal...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 paź 2006, 00:26

hathor pisze:miał być temat zamknięty

Po dwukroć dzięki ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”