Problem Pomocy
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Witam!!mam problem!!mojej dziewczynie nie stad nie z owad!! przedwczoraj u mojej kobietki dostrzeglem w górnym rogu nad wargami sromowymi tzn nad kobiecym rowkiem hehe!!GUZA lub nabrzmienie bo gdy ja tam dotykam to ja boli ale nie zawsze
i niewiem co to jest bo pokazalo sie to z dnia na dzien!! chcialem isc z nia do ginegologa ale sie boi ze to jakies sprawy rakowe ale ja mam na to inne zdanie!! Ps.wiem ze opis nie jest najlepszy ale inaczej nie umiem tego wytlumaczyc hehe!!!prosze o POMOC

- ksiezycowka
- Weteran
[ot]martwi Cie to a co rugie zdanie kończysz "hehe".[/ot]
jezeli ona sie martwi, ze to coś rakowe(co mnie strasznie dziwi) to chyba tym bardziej powinno jej zalezec aby jak najszybciej pojsc do lekarza?! nikt na forum jej nie zbada i tym bardziej nie postawi diagnozy czy wyleczy. Musi isc do lekarza i tyle.
Przykro mi jeżeli zawiodłam Twoje nadzieje, ale naprawdę forum jeszcze chyba nikogo bezpośrednio nie wyleczyło:/
jezeli ona sie martwi, ze to coś rakowe(co mnie strasznie dziwi) to chyba tym bardziej powinno jej zalezec aby jak najszybciej pojsc do lekarza?! nikt na forum jej nie zbada i tym bardziej nie postawi diagnozy czy wyleczy. Musi isc do lekarza i tyle.
Przykro mi jeżeli zawiodłam Twoje nadzieje, ale naprawdę forum jeszcze chyba nikogo bezpośrednio nie wyleczyło:/
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Zaglądający
- Weteran
- Zaglądający
Ja wiem ze forum nie leczy ale po prostu ona nie chce isc do lekarza!!ja chce isc z nia zeby bylo jej razniej!! a nie chce isc dlatego ze boi sie ze mama sie dowie i bedzie podejrzewac ze uprawiamy sex,a jej mama jest staroswiecka i nie toleruje tego!! ale my i tak sie soba cieszymy Ps.a pisze ciagle hehe bo to nawyk a pozatym ja mysle ze to nabrzmienie ale ona sie boi!! MOJA MILOSC sugeruje tez ze moze byc od nadmiernego sexu albo od golenia sie w intymnym miejscu
[ Dodano: 2006-10-15, 21:33 ]
hathor to nie jest wyprysk poznal bym to jest zgrubienie pod skura albo guzek
[ Dodano: 2006-10-15, 21:33 ]
hathor to nie jest wyprysk poznal bym to jest zgrubienie pod skura albo guzek
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
piotrhudy1 przede wszystkim moon to nie on tylko ona
Poza tym skąd możemy wiedzieć co to może być? nie da Ci tu nikt gotowej recepty i domowych sposobów na rozpoznanie co to za guz
Regulamin
Poza tym skąd możemy wiedzieć co to może być? nie da Ci tu nikt gotowej recepty i domowych sposobów na rozpoznanie co to za guz
Regulamin
Forum nie jest jakimś zrzeszeniem specjalistów do spraw seksu, psychologii, czy jeszcze czegoś innego.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2006, 21:40 przez Elspeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
-
- Zaglądający
teraz widze po prostu juz nie wiem co mam z tym zrobic a ciagle namawianie jej ze ma isc do lekarza juz mnie meczy a i tak jej mówie ze mósi kiedys isc na pierwsza wizyte kontrolna i koniec
[ Dodano: 2006-10-15, 21:40 ]
Jezu ludzie ja wiem ze nikt jej przez forum nie uleczy
chcialem poznac wasze opinie chyba mam do tego prawo i nie musicie mi tego pisac ze FORUM NIE LECZY bo nie jestem idiota po prostu wiem ze nie jestem najmadrzejszy i potrzebuje rady
[ Dodano: 2006-10-15, 21:40 ]
Jezu ludzie ja wiem ze nikt jej przez forum nie uleczy

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
- Weteran
Sir Charles pisze:Założyłbym się, że to to
ja tam wolę się nie zakładać. Nigdy nie wiadomo co to może być. A ignorowanie takich dziwnych objawów (jeśli nie ustępują) jest jak dla mnie czystą głupotą. Lepiej żyć w błogiej nieświadomości niż zebrać się w sobie i popędzić do lekarza?
Jeśli Ty jej nie możesz przemówić do rozumu naślij na nią rodziców
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
-
- Zaglądający
Oki dzieki za rade bede ja musial czy tak czy tak namówic pojechaliscie troszku po mnie ale moze to mi sie przydalo dzienx POZDRO THX
[ Dodano: 2006-10-15, 21:48 ]
Nie nie nasle rodziców bo jej to obiecalem wiem ze bylo by to najlepsze ale jej mama by nam tylko zwiazek zepsóła bo pomyslala by ze sie bzykamy a ma joba na tym punkcie i zol mi mojej tesciowej za to
[ Dodano: 2006-10-15, 21:48 ]
Nie nie nasle rodziców bo jej to obiecalem wiem ze bylo by to najlepsze ale jej mama by nam tylko zwiazek zepsóła bo pomyslala by ze sie bzykamy a ma joba na tym punkcie i zol mi mojej tesciowej za to
-
- Zaglądający
- Weteran
- Zaglądający
- Zaglądający