moja dziewczyna lubi ostre zabawy
Moderator: modTeam
moja dziewczyna lubi ostre zabawy
Witam :) mam maly problem...jestem z dziewczyna ktora bardzo kocham i na ktorej mi bardzo zalezy tyle ze ja jestem raczej takim romantykiem a ona woli ostrzejsze zabawy. jak u niej ostatnio bylem to spostrzeglem pejcze i te sprawy wiec sie wystraszylem. ja jestem za klasycznym seksem a ona woli ostra jazde jak to sama okreslila. podczas tego stosunku bylo milo :) ale nie przepadam za tym...wole klasyke jak juz mowilem... co mam robic?? jak sie zachowywac??...:( ratujcie
prosze was o jakies rady co to tego :)
prosze was o jakies rady co to tego :)
Myśę, że powinienes spróbować tego co ona lubi.
Dla mnie to odrażające myśląc o kochaniu się ze związaną kobietą to raczej podchodzi pod gwałt. Oczywiście w moim mniemaniu! Zwróć również uwagę na to iż może to być lajt lub zupełny hardcore typu duszenie.
robi mi sie na samą myśl o tym!
Najprostrze rozwiązanie to znajdź sobie inną dziewczynę. Jestes romantykiem poszukaj czegoś w swoim typie. W końcu mało kto zakłada alarm do malucha

Najprostrze rozwiązanie to znajdź sobie inną dziewczynę. Jestes romantykiem poszukaj czegoś w swoim typie. W końcu mało kto zakłada alarm do malucha

...skutki mojej mentalności nie obligują do dalszej konwersacji biorąc pod uwagę wizualne aspekty tej kwestii...
Re: moja dziewczyna lubi ostre zabawy
surykat4 pisze:jak u niej ostatnio bylem to spostrzeglem pejcze i te sprawy wiec sie wystraszylem. ja jestem za klasycznym seksem a ona woli ostra jazde jak to sama okreslila. podczas tego stosunku bylo miloale nie przepadam za tym...wole klasyke jak juz mowilem... co mam robic??
Pogadajcie i np. ustalcie, że raz będzie tak, jak ty chcesz - czule i romantycznie, a raz, jak ona chce - ostro i dziko. Z tego, co napisałeś, podobał ci się ostrzejszy seks, więc co za problem zrobić takie ustalenie?
surykat4 pisze:ale czy co jest dobrym pomyslem?? zeby z nia ustalic to zeby bylo i romantycznie i hardcore'owo??
no a czemu nie? w seksie nie można nikogo do niczego przymuszać... jakby ciągle było romantycznie, to wybacz, ale ona się znudzi i znajdzie innego... a jak będzie ciągle ostro, to ty się będziesz jej bał
dla mnie to nie ma znaczenia...
Jak widac znaczenie ma.Nie obraz sie ale nie jestes jeszcze dojrzalym uksztaltowanym mezczyzna.Dopiero poznajesz zycie i kobiety.To juz by byl koniec swiata jakby 17latek okladal panne batem albo ona jego

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
inne."
surykat4 pisze:no dlugo bo jakies 4 miesiace juz
O kur@$ to dlugo <zmieszany>

Ostatnio zmieniony 23 wrz 2006, 15:34 przez crazy_man, łącznie zmieniany 1 raz.
Zreszta ona jest dla Ciebie za stara ...
On jest dla niej za mlody
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[ Dodano: 2006-09-23, 15:35 ]
crazy_man pisze:O kur@$ to dlugo <zmieszany> ale zalezy dla kogo
Dla 17nastki na pewno.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
inne."
inne."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”