fantazja a rzeczywistość
Moderator: modTeam
fantazja a rzeczywistość
Mam mały problemik!
Jestem już z moją ukochaną kilka lat, kocham ją z całego serca, chce być z niąi tylko z nią ale...
widze marne szanse na to że spełnię z nią swoje fantazje:(
Wydaje sie jakby sex w ogóle nie był jej potrzebny!
Może to ja jestem nieuświadomiony ale 1 do 2 razy w miesiącu to mi sie wydaje troche za mało!
Narazie nie jest to jakiś straszny problem ale czy to nie stworzy kiedyś powodów do kłutni, nie spowoduje ochłodzenia stosunków>
Czy ma ktoś na to jakiś sposób, poradzi mi ktoś coś??????
Jestem już z moją ukochaną kilka lat, kocham ją z całego serca, chce być z niąi tylko z nią ale...
widze marne szanse na to że spełnię z nią swoje fantazje:(
Wydaje sie jakby sex w ogóle nie był jej potrzebny!
Może to ja jestem nieuświadomiony ale 1 do 2 razy w miesiącu to mi sie wydaje troche za mało!
Narazie nie jest to jakiś straszny problem ale czy to nie stworzy kiedyś powodów do kłutni, nie spowoduje ochłodzenia stosunków>
Czy ma ktoś na to jakiś sposób, poradzi mi ktoś coś??????
- Wstreciucha
- Weteran
dziwie sie , ze w ogole w ciagu kilku lat udalo sie Wam przezyc bez klotni i niesnasek na tym tle. Zapytaj co powoduje, iz nie chce kochac sie czesciej. Ktos kto ma ochote raz w miesiacu, to i tak zalatuje mi osoba wypelniajaca "malzenski obowiazek" . Chyba czas zaczac dociekac, czemu tak sie dzieje.
moze bierze tabletki, ktore obnizaja jej checi
moze ma stresy wynikajace z roznych powodow
moze ....
moze bierze tabletki, ktore obnizaja jej checi
moze ma stresy wynikajace z roznych powodow
moze ....
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
wstręciuszko stres to moze być pewien powód, ale ile lat sie mozna stresować:)
Rozmawiałem już z nią i twierdzi że jej tego po prostu tyle nie trzeba, mówi że potrzebuje czułości, potrzebuje sie przytulić ... i fajnie ja też to lubie ale chciałbym czegoś wiecej, dużo wiecej a nie chce żeby sie do tego zmuszała.
pozatym ja np. nie mam przy niej żadnych oporów a ona wielu rzeczy sie wstydzi:(
Niech mi sie umysł rozjaśni i niech mnie ktosoświeci - jak często przeciętna para sie kocha???
moze za duzo wymagam
Rozmawiałem już z nią i twierdzi że jej tego po prostu tyle nie trzeba, mówi że potrzebuje czułości, potrzebuje sie przytulić ... i fajnie ja też to lubie ale chciałbym czegoś wiecej, dużo wiecej a nie chce żeby sie do tego zmuszała.
pozatym ja np. nie mam przy niej żadnych oporów a ona wielu rzeczy sie wstydzi:(
Niech mi sie umysł rozjaśni i niech mnie ktosoświeci - jak często przeciętna para sie kocha???
moze za duzo wymagam
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
rader, pewnie ze moga byc z tego jakies zgrzyty. Dziwne ze nie ma. Masz 3 wyjscia: pogodzic sie z tym, czekac az moze sie przelamie, odejsc.
Zalzey tylko od ludzi i ich temperamentu. Sa tacy co po pare razy dziennie s atacuy co im wlasnie ze 2 razy w miesiacu styka. Problem jest tylko wtedy kiedy jedna osoba ma duzo wiekszy temperament od drugiej tak naprawde.rader pisze:jak często przeciętna para sie kocha???
stres który trwa 4 lata <boje_sie> ... to jest wielki stres
ale myśle że moje słońce oprócz stresów zwiazanych z nauką to raczej innych nie ma!
a zadam ci dyskretne pytanie... możesz nie odpowiadać
czy ciebie trzeba zachęcić do jakichs igraszek czy sama też czasami przejmujesz inicjatywę,
dajesz do zrozumienia swojemu partnerowi że tego potrzebujesz??
Bo u mnie to jakbym ja sie nie mizdżył co chwile to moze byśmy sie kochali raz na pół roku <no_nie_wiem>
ale myśle że moje słońce oprócz stresów zwiazanych z nauką to raczej innych nie ma!
a zadam ci dyskretne pytanie... możesz nie odpowiadać

czy ciebie trzeba zachęcić do jakichs igraszek czy sama też czasami przejmujesz inicjatywę,
Bo u mnie to jakbym ja sie nie mizdżył co chwile to moze byśmy sie kochali raz na pół roku <no_nie_wiem>
- ksiezycowka
- Weteran
To druga kwestia nie do konca zwiazana z Twoim topem. Bo jak rozumiem jest o temperamencie niskim u Twej partnerki a wzyszym u Ciebie.rader pisze:czy ciebie trzeba zachęcić do jakichs igraszek czy sama też czasami przejmujesz inicjatywę,
Jedne sa kłody drugie mniej. Po prostu. Ja sobie nie wyobrażam dziewczyny ktora by nigdy w lozku inicjatywy nie przejmowala.
Moon no właśnie w tym problem że ja to bym mógł co godzine przez godzine
Już mi sie czasami uszami wylewa ale staram sie jakosto wytrzymać.
nie pozostanie mi chyba nic innego jak sie z tym pogodzić a moze kiedys sie faktycznie przełamie.
Może znacie jakieś sposoby na zachęcenie .. ale nie myśle tu o hiszpańskiej musze
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Już mi sie czasami uszami wylewa ale staram sie jakosto wytrzymać.
nie pozostanie mi chyba nic innego jak sie z tym pogodzić a moze kiedys sie faktycznie przełamie.
Może znacie jakieś sposoby na zachęcenie .. ale nie myśle tu o hiszpańskiej musze
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ochota na seks raz w miesiacu dotyka kobiety w czasie menopauzy, ale nie mlode dziewczyny - nawet biorac pod uwage ich zroznicowanie pod wzgledem temperamentu. Problem jest duzo wiekszy , niz brak szalenstwa hormonow. Po prostu cos to powoduje.
- Wstreciucha
- Weteran
rader pisze:czy ciebie trzeba zachęcić do jakichs igraszek czy sama też czasami przejmujesz inicjatywę,
z tym jest roznie, ale ja zyje w dosc skomplikowanej sytuacji i moj partner obecnie jest 1700km ode mnie
Jaka stosujecie metode antykoncepcji ? bo moze tu jest pies pogrzebany.
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
rader pisze:a może to strach przed tym zeby nie zajść w ciąże??
to chyba też moze powodować blokadę??
to jest szeroko rozumiany przeze mnie stres
wlasnie strach przed zajsciem w ciaze, strach przed tym czy aby jestesmy atrakcyjne dla partnera, czy on robi to z nami z milosci, jak i nasza wiara - czyli seks przedmalzenski /ja wiem ze ona juz spala z Toba , ale cholera wie, moze ma wyrzuty sumienia i minimalizuje potrzeby/ , stresy w pracy i w szkole, patologie w domu, traumatyczne przezycia na tle seksualnym , kurde mozna by mnozyc przyklady.
rader pisze:Niech mi sie umysł rozjaśni i niech mnie ktosoświeci - jak często przeciętna para sie kocha???
moze za duzo wymagam