Jaka pozycja na doatarcie do punktu G??
Moderator: modTeam
Jaka pozycja na doatarcie do punktu G??
Szukałem nic nie znalazłem, w myszce mojej drugiej połówki czuje punkt G palcem ale nie wiem jak tam dotrzec jezykiem, która pozycja wg was bylaby najlepsza??
Prosze o odpowiedzi bo chce jej dac ta przyjemność :-)
-
- Początkujący
Re: Jaka pozycja na doatarcie do punktu G??
wawa007 pisze:Szukałem nic nie znalazłem, w myszce mojej drugiej połówki czuje punkt G palcem ale nie wiem jak tam dotrzec jezykiem, która pozycja wg was bylaby najlepsza??
jak mozna wyczuc go palcem ?!
hm...jesli to istotnizliwe, to znaczy, ze ja go nie posiadam
eat me
Moja była dochodziła do orgazmu tylko w jednej pozycji i to w minutę. W innych można było godzinę próbować na najwyższych obrotach i nic... Domniemywam więc, że punkt G był pobudzany (albo jakiś inny fajny punkt
).
Jest to taka pozycja na jeźdźca przodem, gdzie facet siedzi z prostymi nogami dodatkowo wsparty rękami, a partnerka podtrzymuje się na partnerze i robi to co chce i jak chce
Jest to taka pozycja na jeźdźca przodem, gdzie facet siedzi z prostymi nogami dodatkowo wsparty rękami, a partnerka podtrzymuje się na partnerze i robi to co chce i jak chce
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

A ja proponuje bys partnerke ulozyl w taki sposob by lezala na plecach na lozku z pupcia na brzegu lozka, nozki mozna sobie podciagnac i zalozyc na szyje lub rozlozyc po swoich bokach. Ty oczywiscie klenczysz na podlodze penetrujac szparke swojej partnerki bynajmniej nie jezykiem
To by byl jeden ze sposobow na pobudzanie punktu G parknerki i szybkiego jej dojscia do wielkiego O 

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”