MIŁOŚĆ FRANCUSKA
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Paddy, a może chodzi o coś innego i Ty wiesz o co? Może za szybko? Może daj sobie (Wam) czas? Może trzeba zwolnić tempo?
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
paddy pisze:ale tu nie chodzi już o połyk bo przy samym lizaniu to już jest ten smak na języku ehh.... chciałabym mu dobrze zrobić, ale jakoś.. nie wiem co jest grane
Jak już moon zauważyła smak mozna zmienić. Duży wpływ ma dieta. Jak ktos odżywia się w miarę zdrowo, sperma nie powinna być 'niesmaczna' (ponoć ananasy sprawiają, że jest wręcz słodka

"Żeby mnie osądzić, nie ze mną trzeba żyć, lecz we mnie!"
a te ananasy gówno dają, tak swoją drogą 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
poproś faceta aby się umył przed zabawą, i będziesz miała problem smaku z głowy (ale wtedy dojdzie problem smaku spermypaddy pisze:ale tu nie chodzi już o połyk bo przy samym lizaniu to już jest ten smak na języku ehh.... chciałabym mu dobrze zrobić, ale jakoś.. nie wiem co jest grane
swoją drogą to ja nie wiem z jakimi facetami się zadajcie- mój ma wszystko apetyczne

"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Zalezy na jakim etapie znajomosci jestescie. Sadze, ze nalezy najpierw bardzo dobrze poznac swoje cialo nawzajem zanim zaczniesz uprawiac sex. Wydaje mi sie, ze milosc francuska jest ciekawa forma poznawania swojego ciala nawzajem. Wiec jezeli Twoj facet to lubi i nie ma nic przeciwko to wg mnie nic nie stoi na przeszkodzie.
kobra1020 pisze:Moja była jak gdzieś jechaliśmy sama wyciągała go ze spodni w autku bo ładnie pachniał
A ja tam wole lekko spocona cipke po calym dniu, niz taka swiezo umytą

Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
kobra1020 pisze:Moja była jak gdzieś jechaliśmy sama wyciągała go ze spodni w autku bo ładnie pachniał
nie ma to, jak nosić kostkę toaletową o zapachu lasu w kieszeni

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Ja nie myje przed lodzikiem, tylko po oddaniu moczu. Jak byście interesowali się erotyką, to wiedzielibyście więcej o higienie. ja fascynuje się erotyką i ginekologią ale pod względami naukowymi.
bolejemy

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
kobra1020 pisze:Ja nie myje przed lodzikiem, tylko po oddaniu moczu. Jak byście interesowali się erotyką, to wiedzielibyście więcej o higienie. ja fascynuje się erotyką i ginekologią ale pod względami naukowymi.
Czyli jak idziesz ze swoja pania do lasu i zrobisz siusiu za drzewkiem to juz nici z sesku na trawce, albo nad rzeczka ? albo na wycieczce gorskiej ? a moze nosisz ze soba wiadro wody i mydlo ?
kobra1020 pisze:ak byście interesowali się erotyką, to wiedzielibyście więcej o higienie.
moze nie interesuje sie erotyka az tak bardzo jak ty ( nie wiem co to ma wspólnego ze znajomoscia zasad higieny) ale wiem, że ani cipki ani fiuta myć midlem sie nie powinno
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TFA pisze:zrobisz siusiu za drzewkiem to juz nici z sesku na trawce, albo nad rzeczka
nad rzeczka o jeszcze nic starconego, tylko ciekawe co jesli ta rzeczka jest górskim potokiem

No dobra, ja po siusianiu wycieram sie specjalnymi chusteczkami, albo intymnymi albo dla dzieci

jezus maria.
najlepiej nei bede w ogóle z wanny wychodzil. Taka na kolkach sobie zrobie na silnik czy co z grzalkami zeby mi zimno nie bylo
.
TEDD masz racje PARANOJA. Jezu jak by mnie sie tak brzydzila to WYYYYPEIIIERDALLAJ!
najlepiej nei bede w ogóle z wanny wychodzil. Taka na kolkach sobie zrobie na silnik czy co z grzalkami zeby mi zimno nie bylo
.
TEDD masz racje PARANOJA. Jezu jak by mnie sie tak brzydzila to WYYYYPEIIIERDALLAJ!
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Jak zwykle musi być złoty środek. Żadna nie lubi serka spodlaski, ale znów, żeby myć se co 5 minut? Bez przesady.
Dziewcząt to również dotyczy:
Biegałaś 10 minut w parku, nim do chłopa zaszłaś? Nie myj się! Zaprawdę powiadam Ci, nie myj się! Albowiem do każdej potrawy potrzebna jest szczypta potrawy. Pachnij sobą, a nie mydłem albo innym chemikaliem!
Dziewcząt to również dotyczy:
Biegałaś 10 minut w parku, nim do chłopa zaszłaś? Nie myj się! Zaprawdę powiadam Ci, nie myj się! Albowiem do każdej potrawy potrzebna jest szczypta potrawy. Pachnij sobą, a nie mydłem albo innym chemikaliem!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Imperator pisze:Biegałaś 10 minut w parku, nim do chłopa zaszłaś? Nie myj się! Zaprawdę powiadam Ci, nie myj się! Albowiem do każdej potrawy potrzebna jest szczypta potrawy. Pachnij sobą, a nie mydłem albo innym chemikaliem!
Dokladnie, pamietam jak mialem dziewczyne co zawsze po treningu siatkowki do mnie przychodzila, no czysta rozkosz powiem wam

[ Dodano: 2006-08-24, 18:56 ]
Lubilem wachac jej spodenki po treningu <zawstydzony>
TFA pisze:Lubilem wachac jej spodenki po treningu
Niektórzy wąchają dziewczęce spodenki na treningu... np. jak razem trenują z dziewczyną dżudo, zapasy albo jakiegoś KARATA.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Dziewczyny jak chcecie mieć zaburzenia okolic sromu kończące się świądem wasza sprawa. Do świądu łatwo dojść podczas stosunku, jak nie były spełnione warunki higieny. Każde zadrapanie sromu czy to poprzez złą bieliznę, czy masturbację, czy nawet ocieranie się łonami podczas penetracji może uszkodzić naskórek sromu a wtedy te wasze bakteri z moczu łatwo dostają się i zakażają. Nie mówiąc o pochwie mimo że pochwa ma pH 4,5 chroniące przed bakteriami a śluz przyszyjkowy ma pH 7,5, to i tak można się nabawić schorzeń pochwy różnego rodzaju torbieli, czyraków i podobnych do kiły. Zostawienie dłużej tamponu w pochwie też może doprowadzić do zakażenia pochwy. Stosunek podczas okresu jest największym zgrażonem bakteryjnymi chorobami, przecież wkłądacie je w miejsce gdzie jest rana co może doprowadzić do stanu zapalnego, gangreny i w ostateczności sepsy. Z sepsy już nie wyjdziesz. Dlatego po co ryzykować? Choroby weneryczne najłatwiej dostać podczas okresu. Jak czytam wasze posty dotyczące sexu na pare dni przed okresem, że można kochać się bez zabezpieczeń to padam ze śmiechu. Zajść w ciąże można nawet w okresie. Jeśli dziewczyna bierze tabletki i robi tygodniową przerwe i później myśli że pierwszego dnia nowego cyklu brania tabletek nie zajdzie to jest w błedzie. Jeśli nie chce zajść to powinna brać cały czas bez tygodniowej przerwy tabletki działają też regulująco na płodność. i przez pierwszy tydzień po tej przerwie jest ryzyko 20% że zajdą w ciąże. Obecnie tabletki są słabsze niż kiedyś, kiedyś obowiązkowo trzeba było zrobić przerwe w braniu tabletek.
Podaj zrodlo tych danych...kobra1020 pisze:Jeśli dziewczyna bierze tabletki i robi tygodniową przerwe i później myśli że pierwszego dnia nowego cyklu brania tabletek nie zajdzie to jest w błedzie. Jeśli nie chce zajść to powinna brać cały czas bez tygodniowej przerwy tabletki działają też regulująco na płodność. i przez pierwszy tydzień po tej przerwie jest ryzyko 20% że zajdą w ciąże.
- pani_minister
- Administrator
kobra1020 pisze: Do świądu łatwo dojść podczas stosunku, jak nie były spełnione warunki higieny.
Czyli jednym slowem panie i panowie- celibat bo jak nie to syfilis nas czeka
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
kobra1020 pisze:śluz przyszyjkowy ma pH 7,5, to i tak można się nabawić schorzeń pochwy różnego rodzaju torbieli, czyraków i podobnych do kiły
Ty chociaz wiesz CO powoduje takie ekstremum i co to za odmiana tego wirusa?
kobra1020 pisze: gangreny i w ostateczności sepsy. Z sepsy już nie wyjdziesz
Uno) Z sepsy mozna wyjsc... Duo) Trzeba sie naprawde tarzac w fekaliach, zeby az tak przekazac zakazenie

kobra1020 pisze:Jeśli dziewczyna bierze tabletki i robi tygodniową przerwe i później myśli że pierwszego dnia nowego cyklu brania tabletek nie zajdzie to jest w błedzie
O widzisz, a z godnie z ulotka, farmaceuta i wskazaniami lekarza- nie zajdzie. Czyzbys byl madrzejszy od wszystkich razem wzietych?
kobra1020 pisze: tabletki działają też regulująco na płodność
Nie moze byc....
kobra1020 pisze:przez pierwszy tydzień po tej przerwie jest ryzyko 20% że zajdą w ciąże.
Te informacje to mozna o kant tylka obic bo sa tak prawdziwe jak wrozki zebowe...
Obecnie tabletki są słabsze niż kiedyś, kiedyś obowiązkowo trzeba było zrobić przerwe w braniu tabletek.
A wskaz mi tabletki, gdzie teraz nie robi sie przerwy...To, ze Yasmine ma dsrp, nie oznacza, ze mozna nie robic przerw. Poczytaj troszke o hormonach i kobiecym ciele, poniej bierz sie za udawanie fachowca bo zal czytac...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
kobra1020 pisze:Stosunek podczas okresu jest największym zgrażonem bakteryjnymi chorobami, przecież wkłądacie je w miejsce gdzie jest rana co może doprowadzić do stanu zapalnego, gangreny i w ostateczności sepsy
co wkładami i jaka rana
kobra1020 pisze:to i tak można się nabawić schorzeń pochwy różnego rodzaju torbieli, czyraków i podobnych do kiły
nie wiem skąd sie czytaki biora
ale torbiele i kiła z tego, ze po każdym siusianiu sie nie umyje jakoś mi nie powtana.
Ale za to przez takie szorowanie zaburzam sobie to całe PH
kobra1020 pisze:Choroby weneryczne najłatwiej dostać podczas okresu.
choroby weneryczne przehodza podczas seksu z osobą chora, a nie od zdroiwej podcs mojego okresu
kobra1020 pisze:Jak czytam wasze posty dotyczące sexu na pare dni przed okresem, że można kochać się bez zabezpieczeń to padam ze śmiechu
a kto tu takie bzdury ypisuje, jak sie nie chce miec dzieci to sie zabezpiecza zawsze, proste
kobra1020 pisze:Jeśli nie chce zajść to powinna brać cały czas bez tygodniowej przerwy tabletki działają też regulująco na płodność. i przez pierwszy tydzień po tej przerwie jest ryzyko 20% że zajdą w ciąże
nie staraj sie byc madrzejszy od ginekologów
Bender pisze:kobity won na drzewo
nie bo sie podrapie i dostane kiłe i sepse i umre zanim zejde z drzewa
nie bo sie podrapie i dostane kiłe i sepse i umre zanim zejde z drzewa
aaa tak - wybacz zapomnialem - to siadaj pod drzewo w takim razie i przystepuj razem ze mna do odkazania

Dzindzer pisze: jaka rana
jak to jaka ? przeciez powszechnie wiadomo ze wam jaja urwalo - dlatego krwawi

kobra1020 pisze: ja fascynuje się erotyką i ginekologią ale pod względami naukowymi.
pewnie tez wierzysz w magiczne wlasciwosci miesiecznej krwi dziewiczej zebranej o pelni ksiezyca w przesilenie zimowe

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Dzindzer pisze:albo my tacy niedorobieni intelektualnie
Ja bym stawiala na to, ze to wszystko, jak zwykle, nasza wina.
Tak to jest jak sie ktos przesadnie interesuje erotyka

A przed oczami stanal mi Leslie Nielsen z prezerwatywa naciagneta na cale cialo...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”