niewiarygodna ciąża czy może zaburzenia hormonalne?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

femme fatale
Zaglądający
Zaglądający
niewiarygodna ciąża czy może zaburzenia hormonalne?

Postautor: femme fatale » 21 sie 2006, 16:36

czy to mozliwe ze nie bedac w ciazy jednak moga wystapic jej objawy? niedawno po stosunku spozniala mi sie miesiaczka, zrobilam test ciazowy i wynik byl negatywny! kiedy dostalam miesiaczke, wygladala jak kazda inna. trwala 6 dni i byla obfita! dla pewnosci zrobilam ponownie test i wynik byl takze negatywny! mimo to mam objawy ciazy! moje gruczoly sutkowe sa nabrzmiale i aureola wokol nich jest ciemna! ponadto moje zyly sa bardziej widoczne, szczegolnie na piersiach! czy to moga byc zaburzenia hormonalne? bo w ciazy raczej na pewno nie jestem! prosze o pomoc~!
life is brutal...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 sie 2006, 16:41

ale zes podala objawy ciazy , normalnie wymiekam , zatem nawet ja mogę byc w ciazy ??? o rany zgarne kupę kasy <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
asiorek;*
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: asiorek;* » 21 sie 2006, 17:06

NO jak....w ciazy na bank nie jestes no tak mi sie przynajmniej wydaje;)A czy to zmiany hormonalne...mozliwe...na pewno przejda;)
:)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2006, 17:19

<hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>

Sory ale sie prawie posikalam.
Jak nie wierzysz testom to poczekaj jeszcze i idz do lekarza. Bo to zebys byla w ciazy to jakas brednia do kwadratu jest.
femme fatale
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: femme fatale » 21 sie 2006, 19:44

ludzie! nauczcie sie czytac, nie wiem co was tak smieszy!nie pytam sie o to czy jestem w ciazy bo wiem ze NIE JESTEM, tylko czy to moga byc zaburzenia hormonalne ( czym spowodowane sa te objawy)-jest roznica nie?
Ostatnio zmieniony 21 sie 2006, 19:46 przez femme fatale, łącznie zmieniany 1 raz.
life is brutal...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2006, 19:45

Idź do endokrynologa i sie dowedz.
femme fatale pisze:ie wiem co was tak smieszy
Te Twoje objawy ciazy :D
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 21 sie 2006, 19:46

femme fatale pisze:nie pytam sie o to czy jestem w ciazy

z tytułu topicu wynika co innego :>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
femme fatale
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: femme fatale » 21 sie 2006, 20:02

lollirot pisze:
femme fatale pisze:nie pytam sie o to czy jestem w ciazy

z tytułu topicu wynika co innego :>

następna! pisze "NIEWIARYGODNA ciąża czy może zaburzenia hormonalne?" a to chyba coś znaczy co nie?

ale zes podala objawy ciazy , normalnie wymiekam , zatem nawet ja mogę byc w ciazy

nie wiem co was tak smieszy
Te Twoje objawy ciazy

moze powiecie zaraz ze to nie sa objawy ciazy?? poczytajcie najpierw na ten temat a potem sie mądrzkujcie! jak nie macie nic do powiedzenia to wyjazd z forum! wnerwiaja mnie tacy ludzie!
Sory ale sie prawie posikalam.
Jak nie wierzysz testom to poczekaj jeszcze i idz do lekarza. Bo to zebys byla w ciazy to jakas brednia do kwadratu jest.

moon, mozesz mi powiedziec co cie tak smieszy? moze bys przeczytala dokladnie temat a potem sie wypowiadala? jak juz pisalam,nie pytalam sie o to czy jestem w ciazy, i nawet sie tego nie obawiam bo wiem ze nie jestem, tylko czym sa spowodowane te zaburzenia!

posiakac sie ze smiechu to teraz ja moge! widze ze nie znajde tu pomocy i zadnej porady!
dzieki jedynie dla asiorek;*, tylko ona potraktowala moj problem normalnie! a reszta...pokazaliscie jacy jestescie "dorosli... <hahaha> ", gratulacje!
life is brutal...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2006, 20:07

femme fatale pisze:moon, mozesz mi powiedziec co cie tak smieszy?
Napisalam.
femme fatale pisze:tylko czym sa spowodowane te zaburzenia!
Juz Ci rade dalam. :] Czego jeszcze chcesz. Diagnoty przez neta? <hahaha>
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 21 sie 2006, 20:13

femme fatale pisze:moje gruczoly sutkowe sa nabrzmiale i aureola wokol nich jest ciemna! ponadto moje zyly sa bardziej widoczne, szczegolnie na piersiach! czy to moga byc zaburzenia hormonalne?
z tego co piszesz wynika, ze miałaby to być niby początek ciązy... tak wiec, na takie "objawy" trzeba trochę poczekać. Może coś z pigulkami... jak używasz:>
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

femme fatale
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: femme fatale » 21 sie 2006, 20:31

jawka nic nie uzywam! nie wiem co sie dzieje! musze sie wybrac do lekarza! watpie zeby 2 testy zawiodly i ponadto mialam miesiaczke! slyszalam ze podczas ciazy mozna miec okres ale jak juz to jest bardzo skapy,jest to wrecz plamienie i trwa bardzo krotko! a moja miesiaczka byla normalna!
Ostatnio zmieniony 21 sie 2006, 20:58 przez femme fatale, łącznie zmieniany 1 raz.
life is brutal...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2006, 20:34

femme fatale pisze:slyszalam ze podczas ciazy mozna miec okres ale jak juz jest bardzo skapy,jest to wrecz plamienie i trwa bardzo krotko! a moja miesiaczka byla normalna!
Ale co ma okres ciaza do Twojego problemu?Po co nam inf o testach udanych czy tam nie. Przeciez Ty nie pytasz o to. :P
femme fatale
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: femme fatale » 21 sie 2006, 20:56

czy ty naprawde jestes taka ciemna ze nic nie kumasz? jeszcze raz! przeczytaj najpierw ze 2 razy tekst a potem stawiaj jakies glupie komentarze! myslalas ze mi dowalisz?

Ale co ma okres ciaza do Twojego problemu?

mam sie domyslac o co ci biega? co to jest okres ciaza? nie slyszalam o czyms takim! <wow>
slyszalam ze podczas ciazy mozna miec okres ale jak juz TO jest bardzo skapy,jest to wrecz plamienie i trwa bardzo krotko! a moja miesiaczka byla normalna!

Ale co ma okres ciaza do Twojego problemu?Po co nam inf o testach udanych czy tam nie. Przeciez Ty nie pytasz o to.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2006, 21:04 przez femme fatale, łącznie zmieniany 2 razy.
life is brutal...
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 21 sie 2006, 20:59

femme fatale, młoda jesteś, hormony buzują, nie powinnaś sie martwić. Ale jak chcesz uspokoić się to idź do lekarza- będziesz miała pewność....
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
Lukasz
Entuzjasta
Entuzjasta
Re: niewiarygodna ciąża czy może zaburzenia hormonalne?

Postautor: Lukasz » 21 sie 2006, 21:55

femme fatale pisze:czy to mozliwe ze nie bedac w ciazy jednak moga wystapic jej objawy? niedawno po stosunku spozniala mi sie miesiaczka, zrobilam test ciazowy i wynik byl negatywny! kiedy dostalam miesiaczke, wygladala jak kazda inna. trwala 6 dni i byla obfita! dla pewnosci zrobilam ponownie test i wynik byl takze negatywny! mimo to mam objawy ciazy! moje gruczoly sutkowe sa nabrzmiale i aureola wokol nich jest ciemna! ponadto moje zyly sa bardziej widoczne, szczegolnie na piersiach! czy to moga byc zaburzenia hormonalne? bo w ciazy raczej na pewno nie jestem! prosze o pomoc~!

Obywatelko! Prosimy nie cudowac i nie szukać problemów tam gdzie ich nie ma. Oba testu negatywne, okres był więc co? Żyć dalej i cieszyć się zyciem :) W ciąży n apewno nie jesteś a jeśli Twoje rzekome 'objawy ciąży' Cię niepokoją zawsze przecież możesz iśc do lekarza i mu powiedziec o tym :)
eloelo
Początkujący
Początkujący
Postautor: eloelo » 22 sie 2006, 13:31

Pewnie masz urojona ciaze. Chyba cos takiego tez kobiety przezywaja jak chca dzieci albo organizm Twoj sie domaga pleminiczka ktory ma dotrzec tam i polaczyc sie z Twoim jajeczkiem. Wiem ze cos takiego maja psy i chyba ludzie tez, wiec ci za pare tygodni przjedzie a jezeli nie to <pijak> idz do lekarza <chory>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 22 sie 2006, 14:54

To nic innego jak urojona ciaza. W wieku 96 lat to chyba normalne, bo pozostaje czlowiekowi tylko tyle ;)

A tak powaznie, to ile masz lat? I czy marzy Ci sie bycie w ciazy?
femme fatale
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: femme fatale » 22 sie 2006, 20:42

96 lat...nie mam az tyle! prosze,nie postarzaj mnie, mam 17 lat i narazie mi sie nie marzy bycie w ciazy, pozniej owszem. ja nazwalabym to obawą a nie marzeniem!
life is brutal...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”