niewiarygodna ciąża czy może zaburzenia hormonalne?
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
niewiarygodna ciąża czy może zaburzenia hormonalne?
czy to mozliwe ze nie bedac w ciazy jednak moga wystapic jej objawy? niedawno po stosunku spozniala mi sie miesiaczka, zrobilam test ciazowy i wynik byl negatywny! kiedy dostalam miesiaczke, wygladala jak kazda inna. trwala 6 dni i byla obfita! dla pewnosci zrobilam ponownie test i wynik byl takze negatywny! mimo to mam objawy ciazy! moje gruczoly sutkowe sa nabrzmiale i aureola wokol nich jest ciemna! ponadto moje zyly sa bardziej widoczne, szczegolnie na piersiach! czy to moga byc zaburzenia hormonalne? bo w ciazy raczej na pewno nie jestem! prosze o pomoc~!
life is brutal...
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
ludzie! nauczcie sie czytac, nie wiem co was tak smieszy!nie pytam sie o to czy jestem w ciazy bo wiem ze NIE JESTEM, tylko czy to moga byc zaburzenia hormonalne ( czym spowodowane sa te objawy)-jest roznica nie?
Ostatnio zmieniony 21 sie 2006, 19:46 przez femme fatale, łącznie zmieniany 1 raz.
life is brutal...
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
lollirot pisze:femme fatale pisze:nie pytam sie o to czy jestem w ciazy
z tytułu topicu wynika co innego
następna! pisze "NIEWIARYGODNA ciąża czy może zaburzenia hormonalne?" a to chyba coś znaczy co nie?
ale zes podala objawy ciazy , normalnie wymiekam , zatem nawet ja mogę byc w ciazy
nie wiem co was tak smieszy
Te Twoje objawy ciazy
moze powiecie zaraz ze to nie sa objawy ciazy?? poczytajcie najpierw na ten temat a potem sie mądrzkujcie! jak nie macie nic do powiedzenia to wyjazd z forum! wnerwiaja mnie tacy ludzie!
Sory ale sie prawie posikalam.
Jak nie wierzysz testom to poczekaj jeszcze i idz do lekarza. Bo to zebys byla w ciazy to jakas brednia do kwadratu jest.
moon, mozesz mi powiedziec co cie tak smieszy? moze bys przeczytala dokladnie temat a potem sie wypowiadala? jak juz pisalam,nie pytalam sie o to czy jestem w ciazy, i nawet sie tego nie obawiam bo wiem ze nie jestem, tylko czym sa spowodowane te zaburzenia!
posiakac sie ze smiechu to teraz ja moge! widze ze nie znajde tu pomocy i zadnej porady!
dzieki jedynie dla asiorek;*, tylko ona potraktowala moj problem normalnie! a reszta...pokazaliscie jacy jestescie "dorosli...

life is brutal...
- ksiezycowka
- Weteran
z tego co piszesz wynika, ze miałaby to być niby początek ciązy... tak wiec, na takie "objawy" trzeba trochę poczekać. Może coś z pigulkami... jak używasz:>femme fatale pisze:moje gruczoly sutkowe sa nabrzmiale i aureola wokol nich jest ciemna! ponadto moje zyly sa bardziej widoczne, szczegolnie na piersiach! czy to moga byc zaburzenia hormonalne?
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
-
- Zaglądający
jawka nic nie uzywam! nie wiem co sie dzieje! musze sie wybrac do lekarza! watpie zeby 2 testy zawiodly i ponadto mialam miesiaczke! slyszalam ze podczas ciazy mozna miec okres ale jak juz to jest bardzo skapy,jest to wrecz plamienie i trwa bardzo krotko! a moja miesiaczka byla normalna!
Ostatnio zmieniony 21 sie 2006, 20:58 przez femme fatale, łącznie zmieniany 1 raz.
life is brutal...
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
czy ty naprawde jestes taka ciemna ze nic nie kumasz? jeszcze raz! przeczytaj najpierw ze 2 razy tekst a potem stawiaj jakies glupie komentarze! myslalas ze mi dowalisz?
mam sie domyslac o co ci biega? co to jest okres ciaza? nie slyszalam o czyms takim!
Ale co ma okres ciaza do Twojego problemu?
mam sie domyslac o co ci biega? co to jest okres ciaza? nie slyszalam o czyms takim!
slyszalam ze podczas ciazy mozna miec okres ale jak juz TO jest bardzo skapy,jest to wrecz plamienie i trwa bardzo krotko! a moja miesiaczka byla normalna!
Ale co ma okres ciaza do Twojego problemu?Po co nam inf o testach udanych czy tam nie. Przeciez Ty nie pytasz o to.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2006, 21:04 przez femme fatale, łącznie zmieniany 2 razy.
life is brutal...
Re: niewiarygodna ciąża czy może zaburzenia hormonalne?
femme fatale pisze:czy to mozliwe ze nie bedac w ciazy jednak moga wystapic jej objawy? niedawno po stosunku spozniala mi sie miesiaczka, zrobilam test ciazowy i wynik byl negatywny! kiedy dostalam miesiaczke, wygladala jak kazda inna. trwala 6 dni i byla obfita! dla pewnosci zrobilam ponownie test i wynik byl takze negatywny! mimo to mam objawy ciazy! moje gruczoly sutkowe sa nabrzmiale i aureola wokol nich jest ciemna! ponadto moje zyly sa bardziej widoczne, szczegolnie na piersiach! czy to moga byc zaburzenia hormonalne? bo w ciazy raczej na pewno nie jestem! prosze o pomoc~!
Obywatelko! Prosimy nie cudowac i nie szukać problemów tam gdzie ich nie ma. Oba testu negatywne, okres był więc co? Żyć dalej i cieszyć się zyciem
-
- Zaglądający