Jestem nowa i być może ten temat już był-jeśli tak to wybaczcie
Pozdrawiam

Moderator: modTeam
Noemi pisze:Gdy pytałam o to on twierdzi, że po prostu nie chce tego robić.
TFA pisze:A Ty mu robisz lodzika ? jesli tak to egoista z niego jak cholera. Dziwna sprawa. U mnie jest na odwrot, ja namawialem dziewczyne zeby zrobic jej minetkeale sie przelamala. Przeciez jakby mnie kobieta prosila o zrobienie minetki to jest to dla mnie szczyt rozkoszy i slodkosci, sam fakt ze sie domaga
nie rozumiem twego chlopa.
Noemi pisze:minetka trwa krótko i szczerze nie zadowala mnie. Nie mamy żadnych tajemnic
lollirot pisze:Noemi pisze:minetka trwa krótko i szczerze nie zadowala mnie. Nie mamy żadnych tajemnic
jeśli nie macie - czy on wie, że nie zadowala Cię oralnie?
następnym razem, kiedy już się za to weźmie, poprowadź go tak, żeby sprawiało Ci to przyjemność. kiedy to zauważy, sam powinien poczuć się zachęcony.
TFA pisze:Noemi pisze:Nie zmienia to jednak faktu że mamy udany sex, wtedy czuje się spełniona w 110% ale ja chcę pieszczot ustami.
Udany sex to jest wszystko co sie w lozku wyprawiaoralny to tez seks.
casanova24 pisze:<banan> wiesz... ja mysle ze po prostu musisz ogolic cipuszke:D moj kuzyn nie raz mial pociety ryj przez klaczki na pipuni swojej dziewczynywydepilowana gladziutka i wilgotna skarbonka to najlepsze co moze byc:D miodzio... polecam
![]()
![]()
pozdrowionka i dobrej minetki zycze;)
casanova24 pisze:<banan> wiesz... ja mysle ze po prostu musisz ogolic cipuszke:D moj kuzyn nie raz mial pociety ryj przez klaczki na pipuni swojej dziewczynywydepilowana gladziutka i wilgotna skarbonka to najlepsze co moze byc:D miodzio... polecam
![]()
![]()
pozdrowionka i dobrej minetki zycze;)
Noemi pisze:Witam serdecznie wszytskich
Jestem nowa i być może ten temat już był-jeśli tak to wybaczcie . Chciałabym zapytać facetów o rade. W jaki sposób mogłabym zachęcić swojego chłopaka do robienia minetki? Bardzo bym chciała, ale każde prośby, ewentualnie rozmowy z nim o tym nie działają. Smutno mi ponieważ ja staram się dawać wszytsko co mogę i chciałabym również mieć odrobinę przyjemności z minetki. Gdy pytałam o to on twierdzi, że po prostu nie chce tego robić. Nie odpowiedział jasno o co chodzi. Dodaje również że jestem w pełni zdrową kobietą (żeby nie było) .
TFA pisze:Gdyby ludzie sie tak rzucali z byle powodow,
jednak troche duży ten problem, nie chciałabym mieć świadomości, że coś we mnie przeszkadza mojemu Mężczyźnie. Ten chłopiec (jeśli oczywiście dobrze zrozumiałam pierwszego posta) nie ma ochoty ją tak pieścić, pozatym niezbyt jasno sie tłumaczy dlaczego nie. Gdyby jej wprost powiedział dlaczego nie zaspokoi jej właśnie w ten sposób, to dziewczyna nie musiałaby teraz snuć domysłów i zastanawiać się co z nią jest nie tak.TFA pisze:a to tylko jedyny problem.
TFA pisze:Przeciez napisala ze jest jej dobrze z nim w seksie,
TFA pisze:a to tylko jedyny problem
TFA pisze: zamiast to naprawiac,
TFA pisze:Gdyby ludzie sie tak rzucali z byle powodow, zamiast to naprawiac, to by w ogóle malzenstw nie bylo.
Migotka pisze:Na koniec chcialem zapytac was drogie panie jak byscie sie czuly jak by wam facet postawil ulwimatum "albo bierzesz do buzi albo sie zegnamy" ?
a.b1 pisze:nie chodzi mi o rzucanie lub nie, ale o wykorzystywanie w swoich argumentach WTC, nie czujesz ze tragedia tych ludzi nie nadaje się do tego typu porównań?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 272 gości