Czy to normalne....?????
Moderator: modTeam
Czy to normalne....?????
Witam wszystkich!!!
Mam takie pytanie,ktore od jakiegos czasu bardzo mnie nurtuje,prosze postarajcie sie pomoc mi,moze wy tez macie podobny problem...Otoz,moj chlopak gdy tylko osiągnie swoj szczyt,doslownie po 2 minutach jest gotowy i zasypia!Wiem,ze faceci tak juz maja,ale ta sytuacja doprowadza mnie do szalu,bo wtedy kiedy po całej "akcji" ja potrzebuje sie do niego przytulic, uslyszec slow "kocham","bylo mi dobrze/źle"...czy cokolwiek innego... on odwraca sie dupskiem i smacznie sobie spi...nie rozmawialam z nim na ten temat,raczej poczatkowo zartowalam sobie z tego,twierdzac ze musialo byc mu wyjatkowo dobrze,ale to chyba nie w tym problem....dziwnie sie czuje,doslownie mowiac lekko wykorzystana,jak bysmy byli po slubie conajmniej od 10 lat...czy ktos z was tez cos takiego przechodził???
Z góry dziekuje za wszystkie sensowne odpowiedzi:)
Mam takie pytanie,ktore od jakiegos czasu bardzo mnie nurtuje,prosze postarajcie sie pomoc mi,moze wy tez macie podobny problem...Otoz,moj chlopak gdy tylko osiągnie swoj szczyt,doslownie po 2 minutach jest gotowy i zasypia!Wiem,ze faceci tak juz maja,ale ta sytuacja doprowadza mnie do szalu,bo wtedy kiedy po całej "akcji" ja potrzebuje sie do niego przytulic, uslyszec slow "kocham","bylo mi dobrze/źle"...czy cokolwiek innego... on odwraca sie dupskiem i smacznie sobie spi...nie rozmawialam z nim na ten temat,raczej poczatkowo zartowalam sobie z tego,twierdzac ze musialo byc mu wyjatkowo dobrze,ale to chyba nie w tym problem....dziwnie sie czuje,doslownie mowiac lekko wykorzystana,jak bysmy byli po slubie conajmniej od 10 lat...czy ktos z was tez cos takiego przechodził???
Z góry dziekuje za wszystkie sensowne odpowiedzi:)
Zawsze staraj się myśleć pozytywnie,niech optymizm będzie twoim atutem!!!!
- pani_minister
- Administrator
Nie tylko. Ja też tak mam
Fiance pisze:ja potrzebuje sie do niego przytulic
To niech zasypia przytulony

Ostatnio zmieniony 13 sie 2006, 20:56 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiance pisze:nie rozmawialam z nim na ten temat,
błąd
Fiance pisze:po 2 minutach jest gotowy i zasypia
jak rozmowa niepomoze, po prostu gwaltownie go budzic i "chyba o czyms zapomniales"
ja na szczescie niemam takiego problemu

a zawsze tak bylo ze zasypial?dlugo ze soba wspolzyjecie?ile jestescie razem ze soba?
wrazie czego zawsze mozna wymienic na lepszy model
No trafiłas po prostu na EGOISTE w strefach łózkowych , walcz o swoje , domagaj sie tego co Ci potrzeba , popełniłs bład na samym poczatku, a teraz masz tego skutki .
Ja bym mu nie dał włozyc dopóki by mnie nie zadowolił np. oralnie , słowem zalizał na smierc
a jak juz by sie zmeczył tym zadowolaniem , no to by sie zobaczyło 
Ja bym mu nie dał włozyc dopóki by mnie nie zadowolił np. oralnie , słowem zalizał na smierc

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Ech...głupia ta sytuacja...wiem ze popelniam wiele błedow,ale nikt z nas nie byl na pewno na samym poczatku mistrzem w uprawianiu sexu,my dopiero zaczynamy,nie chce go tu absolutnie bronic ale on tez jest jeszcze mozna powiedziec niedoswiadczony...
Mam nadzieje ze ich nie bedzie,ze sobie wszystko wyjasnimy,bardzo mi na nim zalezy,wiem i jestem pewna tego ze jemu tez...
Andrew,co sadzisz o tym: Ostatnio zaplanowalismy wspolzycie,przez jakis czas przygotowywalam sie do tego,bralam leki antykoncepcyjne,a kiedy juz mialo dojsc do zblizenia,on powiedzial mi ze nie jest gotowy...normalnie zamarłam....kurde zadko sie zdarza zeby dziewczyna chciala a facet nie...oczywiscie powiedzialam ze nie ma problemu,ze zaczekam...o ja jak to brzmi
wtrace tu ze roznica wieku miedzy nami wynosi jedyny rok,on jest starszy....nie myslcie czasem ze zawsze stronil od seksu..nie!absolutnie nie,wszystko co pojawia sie nowego w naszym zyciu seksualnym wypływa zdecydowanie od niego,zazwyczaj to ja zawsze narzekalam ze mam nie najlepszy dzien,poczatkowo ze sie wstydze,itp....tylko nie piszcie ze przestal mnie kochac bo to calkowicie odrzucam...
Andrew,co sadzisz o tym: Ostatnio zaplanowalismy wspolzycie,przez jakis czas przygotowywalam sie do tego,bralam leki antykoncepcyjne,a kiedy juz mialo dojsc do zblizenia,on powiedzial mi ze nie jest gotowy...normalnie zamarłam....kurde zadko sie zdarza zeby dziewczyna chciala a facet nie...oczywiscie powiedzialam ze nie ma problemu,ze zaczekam...o ja jak to brzmi

Fiance pisze:Mam nadzieje ze ich nie bedzie,ze sobie wszystko wyjasnimy,bardzo mi na nim zalezy,wiem i jestem pewna tego ze jemu tez...
Andrew,co sadzisz o tym: Ostatnio zaplanowalismy wspolzycie,przez jakis czas przygotowywalam sie do tego,bralam leki antykoncepcyjne,a kiedy juz mialo dojsc do zblizenia,on powiedzial mi ze nie jest gotowy...normalnie zamarłam....kurde zadko sie zdarza zeby dziewczyna chciala a facet nie...oczywiscie powiedzialam ze nie ma problemu,ze zaczekam...o.
Normalnie prawie jestem w szoku , razem ustaliliscie ? a potem spasował ? to po kiego brałas te leki i sobie jak by nie było szkodzilas nimi ? to nie dieta , branie tabletek anty !
Zle powiedzialaś trzeba było powiedziec ze jest problem bo Ty chcesz

Fiance, musisz Jemu koniecznie powiedzieć to, co piszesz tutaj nam. Skąd On niby ma wiedzieć o tym, że coś się Tobie nie podoba, albo czego oczekujesz od Niego? Mów, mów, mów i jeszcze raz mów
A co to, facet nie może spasować i nie może nie być gotowy?
Endrjuł, sorry, ale pitolisz - ON, to człowiek, czy wibrator, hę?
Andrew pisze:Normalnie prawie jestem w szoku , razem ustaliliscie ? a potem spasował ? to po kiego brałas te leki i sobie jak by nie było szkodzilas nimi ? to nie dieta , branie tabletek anty !
A co to, facet nie może spasować i nie może nie być gotowy?
Andrew pisze:Zle powiedzialaś trzeba było powiedziec ze jest problem bo Ty chcesz
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Andrew pisze:co robi bys dostała orgazmu ?
No wlasnie...chyba jeszcze nie mialam nigdy orgazmu,a mineta nie wiem czy on to dobrze robi czy zle,nie sypialam z nikim innym wczesniej,nie mam wiec porownania...U nas to jest tak,ze pieszczoty nie trwaja dlugo,on szybko dochodzi,a potem chce mu sie spac,wiele razy prosilam zeby zwolnic tempo,on sie stara,ale zaraz jest podniecony,a jak jest juz podniecony to moge sobie mowic do niego...he,he,nic nie dociera!
[ Dodano: 2006-08-13, 22:22 ]
Andrew pisze:Zle powiedzialaś trzeba było powiedziec ze jest problem bo Ty chcesz
nie absolutnie,nigdy bym nie chciala zrobic tego na siłe,pod jakimkolwiek naciskiem,nie uwazam ze sie skompromitowal,czy cos w tym stylu,jestesmy partnerami,ja go kocham i moge to zrozumiec,co gdyby sytuacja byla odwrotna..
Witam wszystkich serdecznie.
Fiance na Twoim miejscu zrobilabym mu mala terapie szokowa.Pozwolilabym sie piescic, dotykac,całowac.Ty jego tez mozesz dotykac i szeptac mu czule slowka do uszka.Niech raczka (bo minetka nie sprawia ci przyjemnosci) doprowadzi Cie na szyt rozkoszy i...... daj buziaka w policzek i odwoc sie i ,,chociaz" udawaj ze zasypiasz. Zobaczysz jak sie zdziwi ze on nie zostal ,,obsluzony" przed snem. Moze to mu cos uswiadomi.
Fiance na Twoim miejscu zrobilabym mu mala terapie szokowa.Pozwolilabym sie piescic, dotykac,całowac.Ty jego tez mozesz dotykac i szeptac mu czule slowka do uszka.Niech raczka (bo minetka nie sprawia ci przyjemnosci) doprowadzi Cie na szyt rozkoszy i...... daj buziaka w policzek i odwoc sie i ,,chociaz" udawaj ze zasypiasz. Zobaczysz jak sie zdziwi ze on nie zostal ,,obsluzony" przed snem. Moze to mu cos uswiadomi.

Nie, Isabell i Fiance, to wcale nie jest dobry pomysł, ponieważ ten ruch nie wniesie nic w ten związek, a wręcz przeciwnie - może pojawić się frustracja.
Kotku, jeśli tak się dzieje, to nie On powinien zwolnić tempo, bo widać, że nie wychodzi to Jemu zbytnio, ale Ty, moja droga, powinnaś nauczyć się, jak samej nie pozwolić Jemu na to, aby szybko doszedł
Jeśli nauczysz się tego, to zapewniam Ciebie, że będzie On podwójnie usatysfakcjonowany, ale nie zapominaj przy tym o sobie 
Fiance pisze:U nas to jest tak,ze pieszczoty nie trwaja dlugo,on szybko dochodzi,a potem chce mu sie spac,wiele razy prosilam zeby zwolnic tempo
Kotku, jeśli tak się dzieje, to nie On powinien zwolnić tempo, bo widać, że nie wychodzi to Jemu zbytnio, ale Ty, moja droga, powinnaś nauczyć się, jak samej nie pozwolić Jemu na to, aby szybko doszedł

Joe Cocker
Joe Cocker
Mona pisze:A co to, facet nie może spasować i nie może nie być gotowy?Andrew pisze:Zle powiedzialaś trzeba było powiedziec ze jest problem bo Ty chcesz
Czytajcie mnie prosze ze zrozumieniem .
Czyli, na to zeby mu Ona robiła dobrze to on gotowy jest , zas odwrotnie ...nie ?
problem jest tu w tym , ze to ona jest jego wibratorem
Wytłumacz mi zatem dlaczego w tej sytuacji jaką opisała kolezanka On spasował ?
Mysle , ze problem jest podobny do tego , gdyby zapytała jego ...pobierzemy sie ? co by wtedy odpowiedzial ? nie jestem gotowy ?
Przestan go dotykac w miejscach intymnych , wszedzie , ale nie tam <browar>
Andrew pisze:problem jest tu w tym , ze to ona jest jego wibratorem
Aaa, bo Ona zgodziła się na to
Andrew pisze:Wytłumacz mi zatem dlaczego w tej sytuacji jaką opisała kolezanka On spasował ?
O tym już było - nie był gotowy.
Andrew pisze:Mysle , ze problem jest podobny do tego , gdyby zapytała jego ...pobierzemy sie ? co by wtedy odpowiedzial ? nie jestem gotowy ?
Być może tak odpowiedziałby, a nie może?
Andrew pisze:Przestan go dotykac w miejscach intymnych , wszedzie , ale nie tam
Dobry pomysł, ale do czasu. Powiedzmy, że przez pół godziny ;DD
Joe Cocker
Joe Cocker
Andrew ma rację, przyzwyczaiłaś Go i trudno będzie Go odzwyczaić. Ale kiedy, jak nie teraz? Póki jest tylko petting, bo ryfa będzie jak po Twoim pierwszym razie, kiedy kobieta potrzebuje wiele czułości, On się odwróci i zacznie chrapać.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Snowblind pisze:Uwierz takie kobiety istnieją...i nie jest to miłe...
Wiesz dla mnie to tez nie jest mile,gdy po wszelkich moich staraniach,facet odwraca sie tyłkiem i śpi,nie wiesz jak się wtedy czuję,bo taki problem ciebie ani twojej partnerki nie dotknął!!!Pomysl Isabell podobał mi sie bo fajnie to ujeła,w praktyce bym go nie zastosowala....wiem ze bez rozmowy sie nie obejdzie i przy pierwszej okazji na pewno sie jej podejmę...
P.S.
Mona,dzięki za dobre rady,są naprawde sensowne:)
to,że oczy mu się zamykają - normalne
to,że robi to zanim przytuli i coś ciepłego powie - normalne już nie jest
to,że robi to zanim przytuli i coś ciepłego powie - normalne już nie jest
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Moj facet po seksie tez szybko zasypia, ale jeszcze wczesniej mnie ucaluje, przytuli itp.
mysle, ze zanim przejdziesz do jakis drastycznych sredkow jak proponowala Isabell, to powinnas baaardzo szczerze z nim porozmawiac.moze on nie wie, nie czuje, ze Tobie to nie pasi(wiem, ze powinien to wiedziec, ale to tylkko facet;) )
mysle, ze zanim przejdziesz do jakis drastycznych sredkow jak proponowala Isabell, to powinnas baaardzo szczerze z nim porozmawiac.moze on nie wie, nie czuje, ze Tobie to nie pasi(wiem, ze powinien to wiedziec, ale to tylkko facet;) )
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Mona pisze:Andrew pisze:problem jest tu w tym , ze to ona jest jego wibratorem
Aaa, bo Ona zgodziła się na toAndrew pisze:Wytłumacz mi zatem dlaczego w tej sytuacji jaką opisała kolezanka On spasował ?
O tym już było - nie był gotowy.
co to znaczy nie był gotowy ?
to tak jak z odpowiedziami na pytania , zapytania , NIE ! dlaczego nie ? ....BO NIE !
TO NIE JEST ODPOWIEDZ po prostu

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”