moj facet niemoze dojsc do "FINAŁU"

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Kasia-2006
Początkujący
Początkujący
moj facet niemoze dojsc do "FINAŁU"

Postautor: Kasia-2006 » 02 sie 2006, 13:35

Witam,Znów mam problem więc pisze do was! Od pewnego czasu nasz seks z chłopakiem wyglada tak: jest długa gra wstępna, zakładamy gumke i wkłada swojego penisa - potrafi być we mnie nawet pół godziny wyciagnąć następnie zmienić pozycje i znów pól godziny i nienastepuje FINAŁ .Mój chłopak nie ma orgazmu!! co to oznacza?czy to mogą być jakieś problemy zdrowotne?

wczesniej wszystko bylo wporzadku - wybralismy sobie pozycje ktora dzis wyprobujemy -wsadzal swojego penisa we mnie- trwalo to do 15minut ale zawsze byl FINAŁ ;miał orgazm,teraz nie ma nic....
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 02 sie 2006, 13:52

Kasia-2006 pisze:zakładamy gumke
może to kwestia tego, na wielu mężczyn nawet samoo słowo "gumka" działa odpychająco...
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 02 sie 2006, 13:54

moze chce byc maratonczykiem moze to byc tez winna prezerwatywy ze nie moze dojsc moze to byc rowniez stress :) jesli wie ze wyczekujesz tego orgazmu u niego a moze juz go nie podniecasz proponuje pozycji gdzie wejscie do szpraki robi sie ciasne :) pozdrawiam
Kasia-2006
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kasia-2006 » 02 sie 2006, 14:13

chyba niedodala najwazniejszego- ja mojemu chlopakowi sie bardzo podobam-on jak mnie widzi to mu na bacznosc staje ;) wiec dlatego w tym wiekszy nasz problem!!!
oboje sie bardzo pociagamy nawzajem!!
a on nie moze dojsc....:(
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 02 sie 2006, 14:24

moj kolega ma podobnie...moze bzykac i bzykac i ma problem z dojsciem a zeby mial jakies stresy to nie za bardzo..gumek tez nie uzywa raczej a i tak ma problemy...dopiero przy oralnych pieszczotach mu sie udaje:) jakies nastawienie psychiczne czy cos...
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 02 sie 2006, 14:24

wydaje mi sie ze to prezerwatywa :) czesto tak jest ze przy zalozeniu lodyga slabo dyga :) i nie ma orgazmu
Awatar użytkownika
Jago_
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Jago_ » 02 sie 2006, 14:47

DREADMAN pisze:to prezerwatywa

po części możliwe że tak, wiem z własnego doświadczenia.
Może chłopaczyna nie może się skoncentrować na doznaniach?
Mały tip:
czasami też wolno dochodzę ale jak usłyszę sapanie lub jęki rozkoszy mojej lubej to już momencik od finału <diabel>
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 02 sie 2006, 15:10

Kasia-2006 robisz wielki problem z byle bzdety

ciesz sie ze mu stoi <aniolek>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 02 sie 2006, 16:03

Bender pisze:ciesz sie ze mu stoi <aniolek>

bardzio dobra uwaga :) pozaty to zawsze lepiej bo mniejsze prawdopodobienstwo ciazy itp :)
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 02 sie 2006, 16:32

Kasia-2006 pisze:wczesniej wszystko bylo wporzadku

a czy wcześniej też robiliście to w gumce? Bo takie dziwne ze wszystko robicie tak samo ale wtedy był orgazm a teraz nie
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 04 sie 2006, 00:01

Prezesy mimo swoich oczywistych zalet mają bardzo poważe wady. Jakie? Choćby problem poruszany w temacie...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
NettMann
Początkujący
Początkujący
Postautor: NettMann » 23 sie 2006, 10:27

mam podobny problem... uprawiajac seks z moją partnerką nie mogę dojść (dotyczy tylko seksu z gumka... próbowalem różnych gumek od pogrubionych do supercienkich)

Tak samo jak moja dziewczyna robi mi dobrze nie mogę osiągnąć spełnienia... Proszę o pomoc ...
Awatar użytkownika
jamajka17
Bywalec
Bywalec
Postautor: jamajka17 » 24 sie 2006, 21:19

aaaa tam ja kochając sie ze swoim chłopakiem czasami za mocno sie podnieci i za szybko dojdzie a czasami mu w ogóle nie stoi i nawet moje pieszczoty nie pomagają widocznie mają takie dni
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 25 sie 2006, 07:52

Tutaj problem moze byc tez taki, ze Twoj chlopak przyzwyczail sie do pewnego typu pobudzenia i po porstu w niektoryh pozycja pobudzenie penisa jest nieodpowiednie.
Wlasnie to obserwuje sie kiedy nie ma problemu z ejakulacja przy pieszczotach oralnych - bardziej mozna sterowac sila pobudzenia. To jest tez czesto skutek przyzwyczajanie do stymulacji poprzez masturbacje.
Wybierajcie po prostu pozycje, ktore bardziej go pobudzaja. Nie musi byc tak, ze pasuja Wam wszystkie.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 25 sie 2006, 09:00

A może Twoj partner po prostu sie onanizuje. Wiadomo, im częsciej to robisz, to masz wiekszy problem aby dojść :)
Troszke abstynencji się przyda :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
blejd007
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: blejd007 » 25 sie 2006, 14:57

jamajka17 pisze:aaaa tam ja kochając sie ze swoim chłopakiem czasami za mocno sie podnieci i za szybko dojdzie a czasami mu w ogóle nie stoi i nawet moje pieszczoty nie pomagają widocznie mają takie dni

To raczej temperament o tym świadczy, a nie takie dni. :)

A co do problemu to gumka chyba? a bez gumki w dni nie płodne próbowaliście?
Ja w gumce w ogóle miłości nie uznaje. Moja kobieta bierze tabletki :)
A jak ma przerwę to na reflex (z tym, że tu trzeba poćwiczyć)
Gumki są fu
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 25 sie 2006, 15:47

blejd007 pisze:a bez gumki w dni nie płodne próbowaliście?
w gumce w ogóle miłości nie uznaje.
A jak ma przerwę to na reflex (z tym, że tu trzeba poćwiczyć)
Gumki są fu

taaa radz tak dalej - gumki fu bo ci niewygodnie, albo na reflex albo truc kobiete sztucznym hormonem

jazda w kaloszu to wyzsza szkola jazdy - bo to prawda ze nieco slabej czuc - nie znacyz to ze w ogóle - efekt jest ten sam tylk odluzej trzeba na niego czekac - a to raczej dobrze

nie wystarczy gume wlozyc zeby sobie pochedozyc

trzeba popracowac nad erekcja - i tu dochodzimy do pewnej zaleznosci - jesli w gumie szybko mieknie to bez gumy tez rewelki nie bedzie :P
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 sie 2006, 15:57

Dokładnie, nie ma co na ogumienie pluć :> Raz, że cieniutkie; dwa - komfort i tak jest :D Panie Bender, pan rację masz! <pijaki>

PS. I nic nie mięknie <faja>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
blejd007
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: blejd007 » 25 sie 2006, 17:10

Bender pisze:jazda w kaloszu to wyzsza szkola jazdy - bo to prawda ze nieco slabej czuc - nie znacyz to ze w ogóle - efekt jest ten sam tylk odluzej trzeba na niego czekac - a to raczej dobrze

Słuchaj ja po prostu gum nie lubię może Ty tak ja wole jak najbardziej naturalnie i gumki nie są mi potrzebne żeby długo pociągnąć bo sztuką to jest właśnie bez gumy pociągnąć długo coś Ci się chyba pomieszało <diabel> może kiedyś się wprawisz i też baz gumki długo pociągniesz.
Ale jak widzę masz zwolenników swojej teorii <diabel>

[ Dodano: 2006-08-25, 17:22 ]
Ale jak kto lubi jego sprawa grunt, żeby zabawa była dobra.
lady.26

Postautor: lady.26 » 25 sie 2006, 17:36

Wypowiedz Miltonia i Bash, , ma tu sporo racji. Nie wiadomo co twój facet robi kiedy nie ma cie w lozku. Gumka wydaje mi sie błachym wytłumaczeniem...a moze on się boi żeby prezerwatywa nie pękł i dla tego ma problem z dojściem.
A nie jest tak, ze twój facet zapodaje sobie ostatnio zbyt duzo alkoholu, fast foodów itp?
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 25 sie 2006, 17:36

blejd007, parafrazujac - dobry kon to i w gumie pojdzie (a bez gumy to jeszcze lepiej :P )

nie podoba mi sie argument "bo mnie nie wygodnie" to ona niech zre chemie albo liczmy na reflex - jeszcze sie kto zasugeruje ze ty taki wiekowy to pewnie wiesz co mowisz - a znajac zycie to beda miec fuksa za 1 razem - pozatym te tematy potem na forum "ratunku sperma sasiada lezala na korytarzy - czy jestem w ciazy ?

poczekaj kilka lat - twoja kobieta zaplaci za te tablety przy menopauzie - ale to juz na inny topic :)

oczywiscie moze ci sie nie podobac - twoje prawo
ale jak sam zauwazyles niewazne kto za co przyjdzie przebrany - wazne ze jest bal :D
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 sie 2006, 17:41

bo nie chodzi o to, by tylko jednej stronie było "wygodnie" (i tak jest :]) ale o zdrowie partnerki... Szprycowanie się tabsami temu nie służy <evilbat>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
blejd007
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: blejd007 » 25 sie 2006, 18:18

Bender pisze:poczekaj kilka lat - twoja kobieta zaplaci za te tablety przy menopauzie - ale to juz na inny topic

Być może nie przeczę.
Dobry koń i w gumie pociągnie bo poniągnie.
Ale razem z partnerką podjęliśmy decyzję o środkach antykoncepcyjnych, bo ona też woli bez gumy :) W związku nic na siłę trzeba się dogadać.

OK chłopacy temat gumy zamknijmy bo w sumie nie o to chodzi w tym temacie.
Być może u jaj chłopaka problem tkwi nie tu, tym bardziej, że pisała, że wcześniej było OK, ale gościa nie potrafię zrozumieć za bardzo.
Awatar użytkownika
good_baby
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: good_baby » 02 wrz 2006, 20:22

Kasia-2006 pisze:chyba niedodala najwazniejszego- ja mojemu chlopakowi sie bardzo podobam-on jak mnie widzi to mu na bacznosc staje ;) wiec dlatego w tym wiekszy nasz problem!!!
oboje sie bardzo pociagamy nawzajem!!
a on nie moze dojsc....:(

Ale przeciez skoro facet nie przezywa orgazmu, nie oznacza, ze seks nie jest dla niego przyjemny! :? :| Pociagasz go, jest mu dobrze, tylko po prostu nie konczy, ale to nie swiadczy o tym, ze z toba jest mu zle...!
eat me
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 wrz 2006, 00:25

good_baby pisze:Ale przeciez skoro facet nie przezywa orgazmu, nie oznacza, ze seks nie jest dla niego przyjemny! Pociagasz go, jest mu dobrze, tylko po prostu nie konczy, ale to nie swiadczy o tym, ze z toba jest mu zle...!

No oczywiście że nie - źle to mu jest dopiero chwilę potem :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Klemens
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klemens » 04 wrz 2006, 22:22

Może jest 'FINAŁ', ale taki tyci-tyci...
<;)>
Obrazek
miłość jest jak masło...
pocahoka
Początkujący
Początkujący
Re: moj facet niemoze dojsc do "FINAŁU"

Postautor: pocahoka » 21 wrz 2006, 23:40

Kasia-2006 pisze:Witam,Znów mam problem więc pisze do was! Od pewnego czasu nasz seks z chłopakiem wyglada tak: jest długa gra wstępna, zakładamy gumke i wkłada swojego penisa - potrafi być we mnie nawet pół godziny wyciagnąć następnie zmienić pozycje i znów pól godziny i nienastepuje FINAŁ .Mój chłopak nie ma orgazmu!! co to oznacza?czy to mogą być jakieś problemy zdrowotne?

wczesniej wszystko bylo wporzadku - wybralismy sobie pozycje ktora dzis wyprobujemy -wsadzal swojego penisa we mnie- trwalo to do 15minut ale zawsze byl FINAŁ ;miał orgazm,teraz nie ma nic....

Wiesz co u mnie to tak wygladalo. I na poczatku byla tragedia bo nie wiedzielismy co poczac (on zamierzal isc do lekarza a ja wczesniej bylam z partnerem ktory konczyl za szybko, wiec w ogole nei wiedzialam co zrobic), potem dowiedzialam sie od niego ze fizycznie nie ma problemu, ze gdy sie masturbuje bez problemu dochodzi.... powiedzial ze podczas stosunku nie potrafi ruszac sie na tyle szybko ile by potrzebowal by dojsc... wiec w momencie gdy mielismy dosc stosunku pomagal sobie reka i dochodzil :) Gdy zobaczylam w jakim tempie nia rusza oczy mi wyszly na wierzch. :D

Wczoraj pierwszy raz skonczyl we mnie i nie wyobrazasz sobie jak taka drobnostka mnie ucieszyla :) Jezeli masz dosc stosunku bo zaczyna cie juz piec albo co to zaproponuj mu rozwiazanie reka. Mozliwe ze za jakis czas sytuacja sie unormuje....
sidd
Początkujący
Początkujący
Postautor: sidd » 27 wrz 2006, 09:30

zgadzam sie z moja przedmowczynia :)
ja tez na poczatku bylem przyzwyczajony do swojej reki i dojscie w mojej ukochanej nie bylo takie proste. dopiero zaczynalismy i balem sie, ze ja skrzywdze jak bede ruszal sie zbyt szybko.
teraz juz wiem, ze nic zlego jej sie wtedy nie dzieje ;)
po prostu przyspieszam w trakcie jej orgazmu i oboje jestesmy bardzo zadowoleni <aniolek>

ps. witam wszystkich :)
love is the law
Filipides
Początkujący
Początkujący
Postautor: Filipides » 30 wrz 2006, 19:21

jeszcze jedna ważna rzecz
ja mam czasem problemy ze wzwodem i dojściem po paleniu< papierosów>
czy twój facet jest palący????
Wszystkie wojny są wojnami domowymi bowiem wszyscy ludzie są braćmi
mathilda
Bywalec
Bywalec
Postautor: mathilda » 14 lis 2006, 22:23

czytam i czytam to co piszecie tutaj ,bo mój facet też ma z dojściem czasem problem,mówi,że jest mu zajebiście,szybko się podnieca,sam ciągnie mnie do łózka a jednak potem widzę,że już dojdzie do finału i on mówi,że już czuje się tam obtarty i zaraz dostanie"zawału"więc przerywamy...potem mói,że było cudownie itd.Może to ja zabardzo "galopuję"??przyszło mi do głowy,że może właśnie pomaga sobie jak mnie nie ma ręką,a potem właśnie nie może podczas seksu ze mną.Gumek nieużywamy,biorę pigułki więc problem z prezerwatywą odpada(próbowaliśmy kiedyś-w gumce w ogóle mu klapnie)...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”