Pegaz pisze:Żeby wiedzieć i ewentualnie obie wybraźić..ot po co
no to juz wiadomo, czemu sie nie przyznajemy:P
Moderator: modTeam
Tutaj musze cię zdziwić wstreciuszko ponieważ chętnie bym odpowiedział i porozmawiał! Chcesz się przekonać??Wstreciucha pisze:z tego samego z ktorego Ty splonil bys sie jak nastolatka podczas erotycznych fantazji - gdybym spytala Cie wprost i bez ogrudek czy sobie trzepiesz kapucyna .
saker33 pisze:Mowi ze nie...ale jak dla mnie to ona zbyt zboczona zeby tego nie robic![]()
daro07 pisze:Tutaj musze cię zdziwić wstreciuszko ponieważ chętnie bym odpowiedział i porozmawiał! Chcesz się przekonać??
hmm jakas aluzja?moon pisze:Ja bym se prawiczka szukajacego tylkoi dziewic nie wziela. Nie jestem kretynka przeciez
zle ujalem swoja mysl.Wstreciucha pisze:a co znaczy zboczona? na ile zboczonym trzeba byc, by podejrzewano mnie o masturbacje, a na ile nie, by mniemac ze tego nie robie ?
na mnie to nie dziala
Magda22095 pisze:Hey!! Ja też się masturbuję np. kiedy mam ochotę na seks a niestety nie ma mojego faceta. (tzn. zawsze wieczorem) Wiecie co jest najlepsze? Strumień wody z prysznica na łechtaczke... Oooojjjj.... jak to robi...
Magda22095 pisze:Hey!! Ja też się masturbuję
Yasmine pisze:woda musialaby leciec z predkoscia swiatla, zeby cos dalo
Imperator pisze:Kup se myjkę ciśnieniową. 100 atmosfer zrobi 100-hercowy orgazm.
Magda22095 pisze:Strumień wody z prysznica na łechtaczke... Oooojjjj.... jak to robi...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 280 gości