Witam.
Mam pewien problem: Ze swoją dziewczyną kochamy się już od pewnego czasu (ok. 6 miesięcy), jednak ja nie potrafię długo wytrzymać podczas sexu i dosyć szybko dochodzę, w ok. 10 minut… Chciałbym się poradzić co mogę zrobić tym kierunku, żeby nie dochodzić tak szybko. Czy są jakieś pozycje, które mocno stymulują partnerkę a słabiej partnera? Uprzedzę wszelkie pytania czy moja kobieta jest wystarczająco mokra: Tak, jest i to baaaaardzo, bo podnieca się momentalnie, aż czasami sam jestem zdziwiony. Oczywiście zdarzały mi się długie dystanse, ale dosyć rzadko i pomimo tego, że moja kobieta naprawdę jest usatysfakcjonowana sexem, to ja jednak źle się z tym czuję, bo nie zawsze mogę ją doprowadzić do końca (choć czasami, wystarcza jej te 10 minut, żeby spokojnie dojść).
W związku z tym mam kolejne pytanie: Czy częsta masturbacja, może być przyczyną do szybkiego orgazmu?
Problem z szybkim (nie przedwczesnym) orgazmem.
Moderator: modTeam
Qasi pisze:ja nie potrafię długo wytrzymać podczas sexu i dosyć szybko dochodzę, w ok. 10 minut… Chciałbym się poradzić co mogę zrobić tym kierunku, żeby nie dochodzić tak szybko.
Zmieniać grę w trakcie gry ( ją wszystko bierze, a Ty znajdź sobie "nieprzyjemne zagrywki", dla Ciebie) i znaleźć TU podobne topiki.
Czuwaj <browar>
Klozet

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”