siemka nie wiem czy był juz taki temat jesli tak sorki:*
a wiec od niedawna z moim chlopakiem uprawiamy peeting niby wszystko jest ok ale boje sie czegos, jesli on ociera sie o mnie to czy w plynie przed sa plemniki i czy jest mozliwosc zaplodnienia? kurcze moze wyjde na idiotke ale po prostu nie wiem....
tak czy nie?
Moderator: modTeam
Tak. Były już takie tematy. Może wyjdę na idiotkę, ale mam koleżankę, którą kocham bardziej od mojej rodzonej siostry... Jest prawdomówna, pracowita,współczująca, życie daje jej w kość każdego dnia. w ogóle to bym ją kochała, gdybym mogła zakochać się w kobiecie, bo jest wspaniała.
Ona ma dziecko z takiego przypadku, który wszyscy uważają za niemożliwy...nawet ja.
Bez stosunku...ale.....
niemożliwe?
powiedz to jej i jej synowi
a co dopiero jej teściom i mężowi?
a te pie...e plemniczki są nieobliczalne
a poza tym... człowiek strzela... a Pan Bóg kule nosi:)
Wiem... sama nie wierzę,że to piszę... ale nie znacie mojej koleżanki i nie wiecie jaka jest. To nie znaczy, że jestem z dziwnymi preferencjami...
Chociaż... chciałabym pokazać facetom środkowy paluszek, bo za bardzo się panoszą i czują bosko bezpodstawnie.
Ona ma dziecko z takiego przypadku, który wszyscy uważają za niemożliwy...nawet ja.

Bez stosunku...ale.....
niemożliwe?
Wiem... sama nie wierzę,że to piszę... ale nie znacie mojej koleżanki i nie wiecie jaka jest. To nie znaczy, że jestem z dziwnymi preferencjami...
Chociaż... chciałabym pokazać facetom środkowy paluszek, bo za bardzo się panoszą i czują bosko bezpodstawnie.
M@g pisze:Tak. Były już takie tematy. Może wyjdę na idiotkę, ale mam koleżankę, którą kocham bardziej od mojej rodzonej siostry... Jest prawdomówna, pracowita,współczująca, życie daje jej w kość każdego dnia. w ogóle to bym ją kochała, gdybym mogła zakochać się w kobiecie, bo jest wspaniała.
Ona ma dziecko z takiego przypadku, który wszyscy uważają za niemożliwy...nawet ja.![]()
Bez stosunku...ale.....
niemożliwe?
No dobrze ale co to ma do rzeczy bo nijak nie wytlumaczylas jak to sie wszystko stalo?
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Ja mam dwoje znajomych rodziców... wersja dla rodziny brzmiała (i brzmi nadal) "gumka pękła".
Wersja dla zaufanych przyjaciół- "oj bo nam się nie chciało do kiosku skoczyć, a nie sądziliśmy że już płodne będą".
Tyle na temat historii M@g.
Wersja dla zaufanych przyjaciół- "oj bo nam się nie chciało do kiosku skoczyć, a nie sądziliśmy że już płodne będą".
Tyle na temat historii M@g.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
M@g pisze:Tak. Były już takie tematy. Może wyjdę na idiotkę, ale mam koleżankę, którą kocham bardziej od mojej rodzonej siostry... Jest prawdomówna, pracowita,współczująca, życie daje jej w kość każdego dnia. w ogóle to bym ją kochała, gdybym mogła zakochać się w kobiecie, bo jest wspaniała.
Ona ma dziecko z takiego przypadku, który wszyscy uważają za niemożliwy...nawet ja.![]()
Bez stosunku...ale.....
niemożliwe?
A może on już wczesniej miał wytrysk i po prostu zbagatelizował sprawe...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”