Przed Toba teraz - jestem skłonna wierzuyć i sadze ze prawdopodobne. Tanebo jednak - nie.Blazej30 pisze:eszcze kobiety będą musiały udawać przed tanebo, brak orgazmu
Pytanko do wszystkich:
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
A co w tym takiego dziwnego ze mi z tym dobrze? Jestem młody, zdrowy, wszystko w majtkach mam na swoim miejscu i pajeczyna mi miedzy nogami jeszcze nie urosla
Okazje tez juz swoje mialem ale nie skorzystalem. Mam swoje pasje, zainteresowania i widze w swoim zyciu tez miejsce na seks i chce czerpac kiedys z niego radosc. Ale w glowie jakos tak mi sie ustawilo ze musi byc dobre miejsce i dobry czas i partnerka
Mozna myslec glowka na 18 centymetrowej szyji ale mozna tez ta ktora konczy kregoslup, ja nauczylem sie myslec ta druga i jakos nie odstrasza to dziewczyn ani nie obniza mojej samooceny .
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
moon, a Ty od razu walisz z gróbej rury. A nie można powiedzieć panienkaKto daje dupy a nawet pocałowac sie nie da i nie jest Twoja dziewczyna?Tak, dziwka w burdelu.

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
moon pisze:Bash a przeca Ty bystry jesteś. Kto daje dupy a nawet pocałowac sie nie da i nie jest Twoja dziewczyna?Tak, dziwka w burdelu.
Nie myslałem, ze tak sie dzis zaczyna. Ale to indywiduana sprawa.
O pierwszym razie z panienką juz było dośc dużo. Więc nie mi tu oceniać.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
- kot_schrodingera
- Weteran
Bash pisze:moon pisze:Bash a przeca Ty bystry jesteś. Kto daje dupy a nawet pocałowac sie nie da i nie jest Twoja dziewczyna?Tak, dziwka w burdelu.
Nie myslałem, ze tak sie dzis zaczyna. Ale to indywiduana sprawa.
O pierwszym razie z panienką juz było dośc dużo. Więc nie mi tu oceniać.
bash
czas stanąć z oko w oko z prawdą
... moon chciała ...być miła i naprowadzić Cię na temat...
"Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę Ci dam..."
- unlucky_sink
- Maniak
Pierwszego chłopaka miałam kiedy miałam 10lat- on miał 9
13-byłam pewna, że już nigdy w życiu tego nie powtórzę..
mariusz pisze:- ile lat mieliście kiedy pocałowaliście (z języczkiem) dziewczyne/chlopaka po raz pierwszy
13-byłam pewna, że już nigdy w życiu tego nie powtórzę..
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- ile lat mieliście kiedy mieliście pierwsza dziewczune/chlopaka?
Ja miałam 12lat
- ile lat mieliście kiedy pocałowaliście (z języczkiem) dziewczyne/chlopaka po raz pierwszy
także 12lat ale były to takie niewinne pocałunki tak naprawde z języczkiem całowałam sie jak miałam jakieś 14lat
- ile lat mieliście kiedy miał miejsce wsz pierwszy raz
a pierwszy raz zrobiłam to jak miałam niecała 16lat dokłądnie miałam 15lat i 11miesięcy ale przyznam sie że załuje mojego pierwszego razu zrobilam to pod presją chłopaka z kótrym wówczas byłam
Ja miałam 12lat
- ile lat mieliście kiedy pocałowaliście (z języczkiem) dziewczyne/chlopaka po raz pierwszy
także 12lat ale były to takie niewinne pocałunki tak naprawde z języczkiem całowałam sie jak miałam jakieś 14lat
- ile lat mieliście kiedy miał miejsce wsz pierwszy raz
a pierwszy raz zrobiłam to jak miałam niecała 16lat dokłądnie miałam 15lat i 11miesięcy ale przyznam sie że załuje mojego pierwszego razu zrobilam to pod presją chłopaka z kótrym wówczas byłam
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
-
- Zaglądający
- ile lat mieliście kiedy mieliście pierwsza dziewczyne/chlopaka?
19 i 7 miesiecy
- ile lat mieliście kiedy pocałowaliście (z języczkiem) dziewczyne/chlopaka po raz pierwszy?
19 i troche ponad 7 miesiecy
I tu mala zmiana:
- ile lat mieliście kiedy miał miejsce wasz pierwszy raz ?
19 i 9 miesiecy
19 i 7 miesiecy
- ile lat mieliście kiedy pocałowaliście (z języczkiem) dziewczyne/chlopaka po raz pierwszy?
19 i troche ponad 7 miesiecy
I tu mala zmiana:
- ile lat mieliście kiedy miał miejsce wasz pierwszy raz ?
19 i 9 miesiecy
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
- Krombeldongiel
- Początkujący
- Pasjonat