ps. ja jeszcze jestem dziewicą, a on prawiczkiem.
Moderator: modTeam
shaman pisze:a w wieku 23 lat pytać kobietę "ile jeszcze?" i oczekiwać konkretnej odpowiedzi to dla mnie = nie mieć zielonego pojęcia o kobietach.
biedronka00 pisze:ak myśle po prostu że nie chce teraz, właśnie teraz gdy rozpoczynam studia cały czas mieć w głowie jedno i zamarwiać się że moge zajść w ciąże w każdej chwili, bo takie ryzyko zawsze jest, nawet gdybyśmy się zabezpieczali.
TedBundy pisze:shaman pisze:a w wieku 23 lat pytać kobietę "ile jeszcze?" i oczekiwać konkretnej odpowiedzi to dla mnie = nie mieć zielonego pojęcia o kobietach.
nie ma się co dziwić, że w tym wieku on tego potrzebuje i traktuje uprawianie seksu jako jeden z normalnych elementów związku. On problemu nie maCóż, znów potwierdza się moja teza, iż dziewica to ciężki gatunek partnerki
![]()
Andrew <browar>
TFA pisze:shaman napisał/a:
a 3 gumki na raz maja mniejsza skutecznosc niz jedna... -_-
Byc moze, ale ja sie nie znam, nie uzywam
a 3 gumki na raz maja mniejsza skutecznosc niz jedna... -_-
shaman pisze:nie wiem z czego sie tu cieszyc. a parę postów wyżej piszę o odpowiedzialności, o zgrozo <boje_sie>
[ Dodano: 2006-07-09, 17:15 ]
TFA chyba nie wyczułem ironii, jak tak to
Nasłuchałaś się pewnie jakiegoś nawiedzonego księdzaboje się że przez seks w naszym związku będzie gorzej, że on straci do mnie szacunek itd.
Nooo nie dziwię się. 3 lata i nic...Ale jak zaczynam z moim chłopakiem ten temat, to on
pyta- ile ja chce jeszcze czekać?..
Bzdura...Ted dobrze to opisał...a w wieku 23 lat pytać kobietę "ile jeszcze?" i oczekiwać konkretnej odpowiedzi to dla mnie = nie mieć zielonego pojęcia o kobietach.
I to jest moje zdanie w tym temacieczy nie uwarzasz że sex może jeszcze bardziej was do siebie zbliżyć przecież to jest największa intymność na świecie...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 225 gości