Dziewictwo, a wiek...
Moderator: modTeam
A kobieta to maszynka ssąco ciupciająca kupiona w hipermarkecie, ze ma Ci dawac instrukcje obslugi od siebie i poradnik hał tu make mi hot czy mowic co robisz zle? W stadium poznawania nie licz, ze ktos Ci powie co robisz nie tak - bo jesli juz wtedy robisz cos nie tak to dla niej znaczy, ze to nie ten. W zwiazku owszem, zdarza sie ze on i ona dyskutuja o swoich oczekiwaniach. Dlaczego? Moze to nawet i lepiej, ze zamiast Cie zmieniac zostawiaja w spokoju. Bo innaczej kazda jedna bawila by sie toba jak kawalkiem modeliny codziennie lepiac nowego plastusia.
Nie szukaj przyczyny wszedzie tylko poszukaj w sobie. Jesli zauwazysz ze cos jest nie tak - zmien sie, ale dla siebie a nie dla jakiejs swiezo poznanej.
Nie szukaj przyczyny wszedzie tylko poszukaj w sobie. Jesli zauwazysz ze cos jest nie tak - zmien sie, ale dla siebie a nie dla jakiejs swiezo poznanej.
niezamierzam sie zmieniać i nieoczekuje poradnika "jak to sie robi".
Problem w tym że niewiem co robie źle.Najlepiej chyba czekać aż samo przyjdzie ale ile można??. np. słysze że fajnie sie ze mną gada albo że to czy tamto jej sie we mnie podoba..spotkamy sie raz...dwa..trzy(stram sie to traktować na luzie i nie upieram sie)ale późnie wszystko przycicha,zero odpowiedzi, brak czasu nawet na 15min. fakt mówi sie trudno i żyje dalej ale to nietakie proste jeżeli to sie powtarza(niekoniecznie tak samo)
Problem w tym że niewiem co robie źle.Najlepiej chyba czekać aż samo przyjdzie ale ile można??. np. słysze że fajnie sie ze mną gada albo że to czy tamto jej sie we mnie podoba..spotkamy sie raz...dwa..trzy(stram sie to traktować na luzie i nie upieram sie)ale późnie wszystko przycicha,zero odpowiedzi, brak czasu nawet na 15min. fakt mówi sie trudno i żyje dalej ale to nietakie proste jeżeli to sie powtarza(niekoniecznie tak samo)
- ksiezycowka
- Weteran
kłębek pisze:Problem w tym że niewiem co robie źle.Najlepiej chyba czekać aż samo przyjdzie ale ile można??. np. słysze że fajnie sie ze mną gada albo że to czy tamto jej sie we mnie podoba..spotkamy sie raz...dwa..trzy(stram sie to traktować na luzie i nie upieram sie)ale późnie wszystko przycicha,zero odpowiedzi, brak czasu nawet na 15min.
może nie pokazujesz że Ci zależy na danej dziewczynie (?) a przecież to dość istotny elemen zarówno z jednej jak i z drugiej strony.
Sądzę że to iż nie współżyjesz nie ma tutaj znaczenia.
-
- Weteran
fish pisze:To indywidualna sprawa każdego.
Chociaż jest to dla mnie trochę dziwne to nie potępiam takiego czegoś. Przyznam jedak, że byłem w niezłym szoku jak spotkałem 25-cio i 30-to letnią dziewicę.
ja wyladowalam kiedys w lozku z 28 letnim prawiczkiem, ktory na chwile przed doslownie uciekl z lozka
- kot_schrodingera
- Weteran
collien pisze:może nie pokazujesz że Ci zależy na danej dziewczynie (?) a przecież to dość istotny elemen zarówno z jednej jak i z drugiej strony.
Sądzę że to iż nie współżyjesz nie ma tutaj znaczenia.
na pewno nie
raz z miesiac niemoglem sie doprosic na pojscie do kina, ciagle cos niegralo, a to nauka czy inny brak czasu.Moim zdaniem znalezc 2 godzinki w weekend np. na kino to zaden problem!!
[ Dodano: 2006-07-08, 23:11 ]
ja wyladowalam kiedys w lozku z 28 letnim prawiczkiem, ktory na chwile przed doslownie uciekl z lozka
o boshe, 28 lat i nic,musi sie po prostu bac kobiet!!
na sama mysl ze i ja mialbym miec tyle lat i nadal niemiec tego za soba..brrrrrr!!!
- kot_schrodingera
- Weteran
może to raczej one bały się jego. albo raczej brzydziłykłębek pisze:o boshe, 28 lat i nic,musi sie po prostu bac kobiet!!
na sama mysl ze i ja mialbym miec tyle lat i nadal niemiec tego za soba..brrrrrr!!!
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- kot_schrodingera
- Weteran
Olivia pisze:Byłam kiedyś z 26 letnim prawiczkiem i nigdy więcej! Niech sobie tacy istnieją, mnie nie przeszkadza. Ale ja z takim nie będę, bo i mam prawo do swoich kryteriów selekcji facetów.
wlasnie o tym mowie, niechce byc takim facetem

a tak na marginesie to ciezko sie zyje w celibacie...przynajmniej mi
- kot_schrodingera
- Weteran
hehe to zrób coś z tym zamiast siedzieć. Tyle niezagosopdarowanych kobiet włuczy się poświeciekłębek pisze:a tak na marginesie to ciezko sie zyje w celibacie...przynajmniej mi

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
-
- Weteran
blazej, a moze on czekal na to po prostu do slubuBlazej30 pisze:może to raczej one bały się jego. albo raczej brzydziłykłębek pisze:o boshe, 28 lat i nic,musi sie po prostu bac kobiet!!
na sama mysl ze i ja mialbym miec tyle lat i nadal niemiec tego za soba..brrrrrr!!!Al o w ogóle żadnych okazji niebyło
A może on raczej on bał sie odrzucenia. Takie sytuacje są bardzo skąplikowane.
-
- Zaglądający
kłębek - Ty chyba masz jakieś ciśnienie. Po prostu umawiaj się z wieloma dziewczynami i nie patrz na każdą jako na potencjalną kandydatke do ekscesów seksualnych.
To przyjdzie samo, co oczywiście nie oznacza że masz stać z założonymi rękami bo taka postawa uważana jest za dość asertywną u płci przeciwnej. no stres - no problem.
To przyjdzie samo, co oczywiście nie oznacza że masz stać z założonymi rękami bo taka postawa uważana jest za dość asertywną u płci przeciwnej. no stres - no problem.
collien pisze:kłębek - Ty chyba masz jakieś ciśnienie. Po prostu umawiaj się z wieloma dziewczynami i nie patrz na każdą jako na potencjalną kandydatke do ekscesów seksualnych.
pan doktor powiedzial ze mam niskie cisnienie
nigdy nieproponowalem zadnej seksu, jedynie rozmawialem ale nie z mojej inicjatywy...najbardziej nieznosze jak mnie pytaja czy juz to robilem....czasem sie przyznaje a czasem nie bo glupio mi to powiedziec w niektorych sytuacjach i to wielkie zdziwienie gdy mowie ze nie

kłębek pisze:najbardziej nieznosze jak mnie pytaja czy juz to robilem....czasem sie przyznaje a czasem nie bo glupio mi to powiedziec w niektorych sytuacjach i to wielkie zdziwienie gdy mowie ze nie
to jest Twoja osobista sprawa... i innych to powinno guzik obchodzić, choć jak wiadomo wśród mężczyzn panuje taka tendencja do przechwalania się swoimi podobojami.... wśród kobiet zresztą też czasami. Ja takie osoby zawsze zbywam jakimś zdaniem bo to co sie dzieje lub nie w moim łóżku dotyczy tylko i wyłącznie mnie i mojego faceta.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”