Mokre spodnie u chłopaka...
Moderator: modTeam
Mokre spodnie u chłopaka...
ostatnio podczas całowania sie z chłopakiem (19lat) + dotykanie górnych częsci ciała niby wszytsko było ok... ale jak sie zbieralismy do wyjscia to zauwazylam ze on ma mokre spodnie we wiadomym miejscu... i to dosyc mocno... udalam ze nic nie widze zeby go nie zawstydzic, ale strasznie glupio sie czulam... bo nie wiem skad to sie wzielo i nie wiem czy powinnam go o to zapytac? on wyszedl do łazienki i przebral spodnie, nic na ten temat nie mowil, pewnie tez sie cholernie glupio czul... skad to sie wzielo?
Lady_dark
- milenka :)
- Bywalec
lady_dark pisze:bo nie zapytam jego zeby nie zrobilo sie mu glupio.
a to przypadkiem nie jest Twój facet, który powinien być najbliższą Ci osobą i bez skrępowania może z Tobą rozmawiać o wszystkim?

Ostatnio zmieniony 18 cze 2006, 21:11 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Re: Mokre spodnie u chłopaka...
lady_dark pisze:... ale jak sie zbieralismy do wyjscia to zauwazylam ze on ma mokre spodnie we wiadomym miejscu... i to dosyc mocno...
Hm, jak spodnie były mocno mokre, a on nosi bieliznę, to raczej chyba się zesikał niż spuścił, być może ze szczęścia zresztą.....
blade pisze:Po prostu tak go podniecasz, ze zrobilo mu sie mokro.
Ani sie nie spuscil, ani sie nie zsikal
Spytam z czystej ciekawości - czy Ty masz mokre spodnie jak się podniecisz??
I.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”