Mięśnie kegla

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Annna
Początkujący
Początkujący
Postautor: Annna » 23 lip 2004, 21:50

Czyli podczas stosunku mam sie koncentrowac na zaciskaniu miesni? porzeciez to niepozwoli sie skoncentrowac na tym na czym powinnam sie koncentrowac.... a moze nie?
220V

Postautor: 220V » 23 lip 2004, 21:52

Z tego co wiem to jak nauczysz się tego to później odbywa się to niejako "machinalnie", czyli nie muisz o tym myslec. Jeśli sie myle niech mnie ktoś poprawi.
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 24 lip 2004, 00:53

machinalnie to moze nie, ale..
przydadza Ci sie takie cwiczenia na pewno - orgazm jest mocniejszy a jesli nie mocniejszy to mocniej odczuwany przez partnera.. moze Ci sie rowniez przydac podczas porodu - ale to jak mniemam w dalszej przyszlosci :-)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 24 lip 2004, 13:45

machinalnie to moze nie, ale..

...ale podświadomie. Ważna też jest synchronizacja pracy tych mięśni z ruchami partnera.
orgazm jest mocniejszy a jesli nie mocniejszy to mocniej odczuwany przez partnera.. .

...a przez partnerkę to nie?
Kochać i być kochanym
buli
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: buli » 25 lip 2004, 22:07

Fajnie jest w ćwiczeniu ich to, że robi się je dyskretnie i można robić praktycznie w każdym miejscu. Nawet gdy w koło jest tłum facetów, żaden z nich nie jest w stanie się domyślić co robie

No wam dziewczynom to jest dobrze bo w każdym miejscu możeci myśleć o tych sprawach nawet gadając z facetem jak robi się wam mokro. My nie mozemy bo zaraz Wacuś rośnie i może być gafa. :553:
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 26 lip 2004, 00:10

My nie mozemy bo zaraz Wacuś rośnie i może być gafa.

kumpel jak była jakas impreza w szkole przebrał sie za dziewczyne i miał na sobie sukienke taka obcisła,stał na korytarzu i gadal z kumplami,przechodziły akurat jakies laski i sie za nimi obejrzał troche na nie popatrzył i......co nieco mu urosło pod sukienka ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 lip 2004, 01:11

Agata nie wierze w to. Kurde moze jestem inny ale nie staje mi na widok nawet super ladnej laski. No chyba ze zaraz sobie zaczne marzyc jak to z nia w jaccuzi bedzie to wtedy wszystko mozliwe :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 26 lip 2004, 08:21

ja ćwiczę od jakiegoś czasu, ale czasem to jest za przyjemne

...czyżby przez takie ćwiczenie można dojść do orgazmu?, czy tylko przyjemnośc z tego, że można to robić w każdym miejscu nie zwracając na siebie uwagi?
Kochać i być kochanym
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 26 lip 2004, 08:59

Agata nie wierze w to. Kurde moze jestem inny ale nie staje mi na widok nawet super ladnej laski.

Nie Mav z toba wszytsko jest w najlepszym porzadku,to z moim kumplem jest cos nie tak ;) ale serio tak to wygladało!!
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 26 lip 2004, 09:19

Jarek: kobieta tez mocniej to przezywa.. a do orgazmu mozna dosjsc ale tez trzeba sobie wyobrazac jaccuzi ;-)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 26 lip 2004, 12:33

Jarek: do orgazmu tak nie doszłam, nawet blisko nie bylam, ale to podnieca. Przynajmniej mnie. A potem się dziwią ze nie wiem co w szkole było jak jedno w głowie :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 26 lip 2004, 13:50

Jarek: do orgazmu tak nie doszłam, nawet blisko nie bylam, ale to podnieca. Przynajmniej mnie. A potem się dziwią ze nie wiem co w szkole było jak jedno w głowie

Taka_jedna: wracasz mokra do domu i co, paluszki, czy czekasz do spotkania?
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 26 lip 2004, 21:33

do domu po szkole nie idę tylko do mojego kochanego, ale przez drogę podniecenie już znika. A co do paluszków - nie uzywam :) Całkowicie z tym zerwałam bo zauważyłam że jak ze 3 dni jestem "na glodzie" to jest mi lepiej jak się kochamy, wiec jak się nie można kochać to zadnych "środkow zastepczych" nie stosuje, a to co mogę zrobić sama nie jest nawet w 1/10 tak miłe jakt o co robi On, więc po prostu nie chcę :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”