Mięśnie kegla
Moderator: modTeam
Fajnie jest w ćwiczeniu ich to, że robi się je dyskretnie i można robić praktycznie w każdym miejscu. Nawet gdy w koło jest tłum facetów, żaden z nich nie jest w stanie się domyślić co robie
No wam dziewczynom to jest dobrze bo w każdym miejscu możeci myśleć o tych sprawach nawet gadając z facetem jak robi się wam mokro. My nie mozemy bo zaraz Wacuś rośnie i może być gafa. :553:
My nie mozemy bo zaraz Wacuś rośnie i może być gafa.
kumpel jak była jakas impreza w szkole przebrał sie za dziewczyne i miał na sobie sukienke taka obcisła,stał na korytarzu i gadal z kumplami,przechodziły akurat jakies laski i sie za nimi obejrzał troche na nie popatrzył i......co nieco mu urosło pod sukienka

- taka_jedna
- Maniak
- Maniak
do domu po szkole nie idę tylko do mojego kochanego, ale przez drogę podniecenie już znika. A co do paluszków - nie uzywam
Całkowicie z tym zerwałam bo zauważyłam że jak ze 3 dni jestem "na glodzie" to jest mi lepiej jak się kochamy, wiec jak się nie można kochać to zadnych "środkow zastepczych" nie stosuje, a to co mogę zrobić sama nie jest nawet w 1/10 tak miłe jakt o co robi On, więc po prostu nie chcę 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”