Mam takie dość nietypowe pytanie,czy istnieją jakieś środki medyczne ( bez recepty) ew.naturalne na zmniejszenie popędu seksualnego

Moderator: modTeam
lepiej nie <boje_sie> to psedukatolickie forum. Jeśli wierzysz w uzdrawiające działanie samobiczowania i leżenia krzyżem to podam adres.Incognito pisze:FAT podaj mi adres tego forum może tam znajdę swoje panaceum.
nawet nie próbujIncognito pisze:Co do tego bromu to można to kupić w aptece bez recepty i podpowiedz mi jakieś dawkowanie?
nie dostaniesz skutecznego leku na obniżenie potencji. Tylko na receptę. Droga po takową wiedzie przez gabinet seksuologa. Myślę że generalnie są to leki z grupy uspokojających. Możesz więc spróbować z tymi bez recepty (persen np).Incognito pisze:Potrzebuje tylko jakiś lek tak tylko żebym przez Ok 3mc nie czuł pociągu do kobiet.Mam ważny projekt do zrealizowania i nie chialbym tego zawalić.
jak się chce to można. Osobniki takowe chodzą samopas po ulicach. Szukać pod latarniamiIncognito pisze:żeby przygarnoc sobie jakiegoś osobnika ( w moim przypadku płci przeciwnej ) to zadurzo zachodu a i tak wynik nieznany a czas stracony
aleś wypalił!! Nic dziwnego że dziewczyna posuneła się do działań przymusu bezpośredniego. Trzeba było bez pytania zbadać jej migdałki językiem i powiedzieć raczej:"jeśli nie jesteś gotowa to mogę zaczekać"Incognito pisze:Co do straceń to sam omal oka nie straciłem jak na 3-spotkaniu wywaliłem do dziewczyny cos takiego "Może posunęlibyśmy nasza znajomość trochę dalej , widzę ze masz na mnie ochotę a ja w sumie nie mam nic przeciwko " <-czy cos w tym stylu już nie pamiętam ale sens zachowałem.(tak mnie parło ze trudno było wytrzymać)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 242 gości