Czy w wieku 16 lat sperma powinna być jeszcze bezbarwna???
Moderator: modTeam
Czy w wieku 16 lat sperma powinna być jeszcze bezbarwna???
Witam wszystkich. Prosił bym o odpowiedź na pytanie czy w wieku 16 lat nasienie powinni mieć jeszcze bezbarwną postać???
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Kolor spermy zależy w dużej mierze od płynu ejakulacyjnego i jego ilości w niej.....tzn. Jeśli jesteś bardzo podniecony i masz obfity wytrysk, to wiadomo, że będzie trochę bardziej przezroczysta.....
W każdym razie jedno jest pewne...... KOLOR NIE MA ZNACZENIA ŻADNEGO JEŚLI CHODZI O TWOJĄ PŁODNOŚĆ ! więc nie przejmuj się głupotami , Zarówno przezroczysta, biaława, biała , biało- beżowa....jest OK
- nie szukaj sobie zmartwień na siłę !
PS> Ciesz się, że nie jest np. ZIELONA
<browar>
PS2> Też jestem z Rzeszowa młody17 <browar>
W każdym razie jedno jest pewne...... KOLOR NIE MA ZNACZENIA ŻADNEGO JEŚLI CHODZI O TWOJĄ PŁODNOŚĆ ! więc nie przejmuj się głupotami , Zarówno przezroczysta, biaława, biała , biało- beżowa....jest OK
PS> Ciesz się, że nie jest np. ZIELONA
PS2> Też jestem z Rzeszowa młody17 <browar>
Normalne. Sperma moze miec rózna barwe. Zalezy chocby od tego co jesz.
Noo... Ja naprzykład jeszcze nie miałem innego koloru nasienia niż odcień białego. Mimo iz jedzienie mam conajmniej urozmaicone

Ciekawski pisze:Nie, powinno świecić w ciemnościach.
To byłby odlschool.
Ale na to by laski leciały. "Patrzcie a on ma fluorestencyjna spremę
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Bash pisze:"Patrzcie a on ma fluorestencyjna spremę"
"O patrz, wyglądam jak indianin z tymi świecącymi w ciemnościach śladami na twarzy, ale jazda
Tak jak wyżej - kolor spermy może się nieznacznie różnić między poszczególnymi osobnikami w zależności od tego jak się odżywiają oraz czy stosują jakieś używki.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”