Piersi(u Pań:>)
Moderator: modTeam
- taka_jedna
- Maniak
- Maniak
jak już twardnieją to jest zajebiste ale nie zawsze sie to zdarza...moze ma to zwiazek z duza iloscia tkanki tłuszczowej? Bo mam piersi duże i jakoś tak miękkie
jak już twardnieją to jest zajebiste ale nie zawsze sie to zdarza...moze ma to zwiazek z duza iloscia tkanki tłuszczowej? Bo mam piersi duże i jakoś tak miękkie
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- taka_jedna
- Maniak
nieznosze jak moj chlopak znienacka zaczyna je calowac albo dotykac...tak po prostu. napelnia mnie takie obrzydzenie wtedy, ze kiedys az mu powiedzialam ze nie widze sensu, zeby nie chca sie ze mna kochac ani nic wiecej bawil sie nimi jak dzieciak. juz wie ze strasznie mnie to wkurza i stara sie nad soba panowac.
No mnie wkurza też bardzo jak gadam z moim ukochanym a on patrzy się na piersi, ale to nie tylko podczas rozmów z ukochanym. Faceci uwielbiają na nie patrzyć a wtedy głupio jest rozmawiać.
Też nie lubie jak tak nagle znienacka zaczyna je głaskać albo pieścić. Bo to jest zdecydowanie wkurzajace.
Też nie lubie jak tak nagle znienacka zaczyna je głaskać albo pieścić. Bo to jest zdecydowanie wkurzajace.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
[quote]ja po prostu wtedy czuje sie traktowana wyjatkowo PODMIOTOWO, RZECZOWO.. /quote]
To dziwne, że dziewczyny nie chcą czuć się przedmiotem pożądania swoich facetów.
Taki gest wyraża najczęściej chęć "małego co nie co" ze strony faceta, wolicie żeby powiedział to wprost? Nie w każdej sytuacji tak można.
To dziwne, że dziewczyny nie chcą czuć się przedmiotem pożądania swoich facetów.
Taki gest wyraża najczęściej chęć "małego co nie co" ze strony faceta, wolicie żeby powiedział to wprost? Nie w każdej sytuacji tak można.
- taka_jedna
- Maniak
Jarku - ja jeśli mam ochotę na jak to nazwałes "małe co nieco" to rozpoczynam delikatne pocałunki w szyję (chociaz uwielbiam to robic i mogłabym caly czas wiec pewnie mysli ze mam ochote cały czas
) i jakby chłopak zaczał robic tak samo, to bym sie od razu zorientowała
Czasem tak robi, albo po prostu mruczy do ucha
A takie pieszczoty piersi z nienacka są bardzo wkurzające, choc nie powiem zeby mi się moje nie podobaly, lubie je i w ogóle...ale nei wyobrazam sobie zebym np witajac chłopaka w drzwiach złapała od razu za penisa
(choc kto wie, moze by sie spodobało ale my jestesmy inne;) )
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
nei wyobrazam sobie zebym np witajac chłopaka w drzwiach złapała od razu za penisa (choc kto wie, moze by sie spodobało ale my jestesmy inne;) )
jemu na pewno by sie to spodobalo..
Jarku! nie chodzi o to byscie caly czas mowili ze macie ochote na male co nieco.. ani byscie caly czas piescili nasze piersi.. Kobieta czasem potrzebuje po prostu bycia, rozmowy, przytulenia, trzymania za reke.. a nie ciaglego opedzania sie od zachlannych rak swojego faceta.. ja sie wtedy czuje zle, jak maskotka.. a nie czlowiek..
Duszek --> masz całkowitą racje. Czasem chcemy się czuć jako powiernik i ukochana dziewczyna której wszystko można powiedzieć a nie tylko jako osoba do miłych i przyjemnych pieszczot.
Co do łapania chłopaka w drzwiach za penisa to na pewno by im to się spodobało.
Co do łapania chłopaka w drzwiach za penisa to na pewno by im to się spodobało.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran