PROBLEM :(
Moderator: modTeam
PROBLEM :(
Witam... mam pytanko...mianowicie... przed chwila wrocilem od mojej Pieknej... i zrobil sie pewien problem...gdy bylem u niej to troche sie piescilismy tzn ja jej robilem dobrze raczka...a ona mi...i gdy doszedlem o troche dostala ze spermy na brzuszek i miala reszte na rece i poprawiala sobie majtki bo miala sciagniete do polowy i nie wie czy przez przypadek sie nie dotknela... ale chyba nie... pozniej poszla umyc rece...zrobila to nawet 3 razy ... umyla tez muszelke ;] ... przebrala wszystko... i teraz pytanko czy moglo dojsc do zaplodnienia...jak to jest
zeby doszlo do zaplodnienia to sperma musi byc gdzies "gleboko" czy wystaczy ze np dotknie sie samego wejscia do niej
? jak myslicie ? z gory dzieki za wypowiedzi...
n00b plx ? t3h l4m3
Wiesz co to za ivul guzik o nazwie szukaj ? bylo tego tyle ze szkoda slow
.
Jest szansa taka jak na 6stke w totolotka ... twoje plemniki mosialy by byc maratonczykami w ekwipunku rambo ... zeby przebyc te kilka centymertow kwasnego otoczenia ktore jest dla nich zabojcze
.
Don`t worry niezadzie w ciaze ...
NEXT TIME
Uzyj tego cholernego guziczka SZUKAJ
Wiesz co to za ivul guzik o nazwie szukaj ? bylo tego tyle ze szkoda slow
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jest szansa taka jak na 6stke w totolotka ... twoje plemniki mosialy by byc maratonczykami w ekwipunku rambo ... zeby przebyc te kilka centymertow kwasnego otoczenia ktore jest dla nich zabojcze
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Don`t worry niezadzie w ciaze ...
NEXT TIME

-
- Początkujący
1 Znajdz najdluzszy korytarz w swojim domu.
2 Stan na jednym z jego koncow (tak aby na 2gim koncu byla twarda najlepiej betonowa sciana bez szafek itp)
3 Rozpedz sie jak najbardziej, ale to naprawde biegnij ile sil w nogach.
4 I przyjeb baranka (byle z przytupem !) w owa sciane.
Powyzsze rady powinny cie oduczyc stresowac ludzi durnymi postami na tematy o ktorych niemasz zielonego pojecia !
Yours tr3sor.
1 Znajdz najdluzszy korytarz w swojim domu.
2 Stan na jednym z jego koncow (tak aby na 2gim koncu byla twarda najlepiej betonowa sciana bez szafek itp)
3 Rozpedz sie jak najbardziej, ale to naprawde biegnij ile sil w nogach.
4 I przyjeb baranka (byle z przytupem !) w owa sciane.
Powyzsze rady powinny cie oduczyc stresowac ludzi durnymi postami na tematy o ktorych niemasz zielonego pojecia !
Yours tr3sor.
- krackowiaczek
- Pasjonat
- Weteran
heh mam nadzieje ze macie racje... bardzo dziekuje za wypowiedzi i to podtrzymywanie mnie na duchu
heh wasze zdrowko <browar!!> ;]
[ Dodano: 2005-12-29, 10:03 ]
a jeszcze mam pytanko do moon... napisalas : "Pleminki musza być w pochwie. W niej samej. tam sie dostać musza. Nie obok w niej! WTed moze byc dziecko."
a powiedz mi jesli np sie dotknie reka (z nasieniem
) samego wejscia to istnieje mozliwosc zapolodnienia
oczywiscie dotknie sie przez przypadek np poprawiajac majtki
:>
[ Dodano: 2005-12-29, 10:03 ]
a jeszcze mam pytanko do moon... napisalas : "Pleminki musza być w pochwie. W niej samej. tam sie dostać musza. Nie obok w niej! WTed moze byc dziecko."
a powiedz mi jesli np sie dotknie reka (z nasieniem
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”