Co to może być?
Moderator: modTeam
Co to może być?
Moja Pani ostatnio zostawiła w łazience (pewnie przez roztargnienie, bo na widocznym miejscu) swoje używane majtki (figi). To, co zauważyłem troszkę mnie zaniepokoiło, bo w "tym" miejscu były na nich plamy. Nie były to ślady krwi ani moczu. I stąd moje pytania raczej do Pań:
1. Czy może być to objaw choroby (upławy)?
2. Czy kobieta jak jest podniecona i ma na sobie majtki, może na nich zostawić plamy?
Dodam, że od tego czasu kochaliśmy się już parę razy, więc chorobę bym wykluczył, bo zapewne powiedziałaby mi o tym. Zapach plam przypominał zapach normalnej cipki, a kolor podobny jak jest czasem na prześcieradle po seksie.
Nie chcę jej urazić, więc zadaję te pytania do obeznanych w temacie i liczę na kompetente odpowiedzi (boję się, żeby to nie była choroba).
1. Czy może być to objaw choroby (upławy)?
2. Czy kobieta jak jest podniecona i ma na sobie majtki, może na nich zostawić plamy?
Dodam, że od tego czasu kochaliśmy się już parę razy, więc chorobę bym wykluczył, bo zapewne powiedziałaby mi o tym. Zapach plam przypominał zapach normalnej cipki, a kolor podobny jak jest czasem na prześcieradle po seksie.
Nie chcę jej urazić, więc zadaję te pytania do obeznanych w temacie i liczę na kompetente odpowiedzi (boję się, żeby to nie była choroba).
Raczej nie sądze, żeby to była choroba. Zapewne to "ślady" użytkowania ich. Również może to być po prostu ślady po podnieceniu.
Ale wiecie rozmowe trzeba właśnie przeprowadzić inteligentnie. Bo to są dosyć nietypowe rozmowy. Np. lepiej nie zaczynać słowami "Wiesz kochanie widziałem twoje majtki, masz na nich dziwne plamy, co to może być?". Ja wtedy głupiobym się poczuła i trudno wtedy coś powiedzieć. Więc zaczynając rozmowe trzeba naprawde się postarać.
Krzyś ciekawe co ty byś zrobił gdybyś coś takiego zobaczył.
Ale wiecie rozmowe trzeba właśnie przeprowadzić inteligentnie. Bo to są dosyć nietypowe rozmowy. Np. lepiej nie zaczynać słowami "Wiesz kochanie widziałem twoje majtki, masz na nich dziwne plamy, co to może być?". Ja wtedy głupiobym się poczuła i trudno wtedy coś powiedzieć. Więc zaczynając rozmowe trzeba naprawde się postarać.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Bo to są dosyć nietypowe rozmowy. Np. lepiej nie zaczynać słowami "Wiesz kochanie widziałem twoje majtki, masz na nich dziwne plamy, co to może być?".
...i właśnie z tego względu zwróciłem się z tym pytaniem na forum. Wielkie dzięki za rzeczowe odpowiedzi, które mnie uspokoiły (faktycznie plamy mogły wyniknąć z podniecenia, bo pieściliśmy się kiedy miała jeszcze bieliznę na sobie. Myszka mojej Pani w tym stanie zawsze jest mocno nawilżona- co mnie cieszy).
Triniti19 pisze:Raczej nie sądze, żeby to była choroba. Zapewne to "ślady" użytkowania ich. Również może to być po prostu ślady po podnieceniu.
Co bym zrobił ?
Hmm? wiesz ja juz stary wyga jestem , wiec wiem jak wygladają majtki jak jest wszystko oki , a jak jak cos jest nie tak , np, gdy sie ma tzw. upławy , wiec mnie jest łatwo , ale tak sie zastanawiam co by było gdzybym miał lat np . 19 , znajac siebie z swej bezposredniosci i zarazem delikatnosci , po prostu bym zapytał dziewczyne ale nie tak ze widziałem jej majtki .... tylko czy wszystko tam na dole jest u niej oki a gdyby zapytała dlaczego pytam i skad takie pytanie , no to bym powiedział ! i cóz z tego ze by sie poczuła zazenowana , to i tak lepsze jak nic nie mówić i miec metlik w głowie !
Pozatem , jak dziewczyna tam na dole ma coś nie tak , to z regóły sama o tym mówi , wiem z doswiadczenia !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:Pozatem , jak dziewczyna tam na dole ma coś nie tak , to z regóły sama o tym mówi , wiem z doswiadczenia !
W tym akurat masz racje, my w większości mówimy o tym.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
to może być spowodowane przez podniecenie jak i upławy, które są normalna czescia naszego kobiecego życia.
Czyżbyś chciała przez to powiedzieć, że upławy to dla kobiety normalne?, bo ja byłem przekonany, że to objaw jakiejś kobiecej choroby.
Mam tu na myśli upławy(wypływanie nadmiernej wydzieliny z pochwy spowodowane zmianami chorobowymi), a nie naturalne nawilżanie pochwy pod wpływem podniecenia (lubrykacja).
ehhh, upław upławowi nierówny, wydzielina u zdrowej kobiety to nie tylko ta, która jest spowodowana podnieceniem , poza tym jest sluz , który pojawia sie w niektorych dniach, u mnie zaraz po okresie i jakos w polowie cyklu
znalazlam tu takie linki:
http://dzieci.best.pl/trudne/Artykuly/uplawy.htm
http://www.resmedica.pl/zdart110011.html
znalazlam tu takie linki:
http://dzieci.best.pl/trudne/Artykuly/uplawy.htm
http://www.resmedica.pl/zdart110011.html
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”