Co to może być?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Co to może być?

Postautor: Jarek » 31 maja 2004, 11:11

Moja Pani ostatnio zostawiła w łazience (pewnie przez roztargnienie, bo na widocznym miejscu) swoje używane majtki (figi). To, co zauważyłem troszkę mnie zaniepokoiło, bo w "tym" miejscu były na nich plamy. Nie były to ślady krwi ani moczu. I stąd moje pytania raczej do Pań:
1. Czy może być to objaw choroby (upławy)?
2. Czy kobieta jak jest podniecona i ma na sobie majtki, może na nich zostawić plamy?
Dodam, że od tego czasu kochaliśmy się już parę razy, więc chorobę bym wykluczył, bo zapewne powiedziałaby mi o tym. Zapach plam przypominał zapach normalnej cipki, a kolor podobny jak jest czasem na prześcieradle po seksie.
Nie chcę jej urazić, więc zadaję te pytania do obeznanych w temacie i liczę na kompetente odpowiedzi (boję się, żeby to nie była choroba).
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 maja 2004, 11:56

A nie sa to po prostu zwykle zabrudzenia wynikajace z uzytkowania majtek?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 maja 2004, 13:58

Jarku ! po prostu przesadzasz ! Zapytaj ją czy wszystko oki , co to za zwoiazek , jak sie boisz ją zapytać bo ja to urazi ? nie kumam tego ,rozmowa rzecz najwazniejsza !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 31 maja 2004, 15:53

dzieci!!
jasne, że mogą być plamy po sexie.. mogą być i przed :-)
Niektóre dziewczyny mają też bardziej obfite nawilżanie na codzień - i nie są to upławy.. Ale Krzyś ma rację, że
rozmowa rzecz najwazniejsza !
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 31 maja 2004, 16:36

Raczej nie sądze, żeby to była choroba. Zapewne to "ślady" użytkowania ich. Również może to być po prostu ślady po podnieceniu.

Ale wiecie rozmowe trzeba właśnie przeprowadzić inteligentnie. Bo to są dosyć nietypowe rozmowy. Np. lepiej nie zaczynać słowami "Wiesz kochanie widziałem twoje majtki, masz na nich dziwne plamy, co to może być?". Ja wtedy głupiobym się poczuła i trudno wtedy coś powiedzieć. Więc zaczynając rozmowe trzeba naprawde się postarać.

Krzyś ciekawe co ty byś zrobił gdybyś coś takiego zobaczył.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 31 maja 2004, 17:03

Wg. mnie też jest to raczej normalne... Zwłaszcza jesli miała je na sobie jak już była troche podniecona... Ale dobrze jednak pogadać - choć naprawdę nie masz się o co martwić :D
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 31 maja 2004, 19:22

Bo to są dosyć nietypowe rozmowy. Np. lepiej nie zaczynać słowami "Wiesz kochanie widziałem twoje majtki, masz na nich dziwne plamy, co to może być?".

...i właśnie z tego względu zwróciłem się z tym pytaniem na forum. Wielkie dzięki za rzeczowe odpowiedzi, które mnie uspokoiły (faktycznie plamy mogły wyniknąć z podniecenia, bo pieściliśmy się kiedy miała jeszcze bieliznę na sobie. Myszka mojej Pani w tym stanie zawsze jest mocno nawilżona- co mnie cieszy).
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 cze 2004, 09:23

Triniti19 pisze:Raczej nie sądze, żeby to była choroba. Zapewne to "ślady" użytkowania ich. Również może to być po prostu ślady po podnieceniu.

Ale wiecie rozmowe trzeba właśnie przeprowadzić inteligentnie. Bo to są dosyć nietypowe rozmowy. Np. lepiej nie zaczynać słowami "Wiesz kochanie widziałem twoje majtki, masz na nich dziwne plamy, co to może być?". Ja wtedy głupiobym się poczuła i trudno wtedy coś powiedzieć. Więc zaczynając rozmowe trzeba naprawde się postarać.

Krzyś ciekawe co ty byś zrobił gdybyś coś takiego zobaczył.

Co bym zrobił ?
Hmm? wiesz ja juz stary wyga jestem , wiec wiem jak wygladają majtki jak jest wszystko oki , a jak jak cos jest nie tak , np, gdy sie ma tzw. upławy , wiec mnie jest łatwo , ale tak sie zastanawiam co by było gdzybym miał lat np . 19 , znajac siebie z swej bezposredniosci i zarazem delikatnosci , po prostu bym zapytał dziewczyne ale nie tak ze widziałem jej majtki .... tylko czy wszystko tam na dole jest u niej oki a gdyby zapytała dlaczego pytam i skad takie pytanie , no to bym powiedział ! i cóz z tego ze by sie poczuła zazenowana , to i tak lepsze jak nic nie mówić i miec metlik w głowie !
Pozatem , jak dziewczyna tam na dole ma coś nie tak , to z regóły sama o tym mówi , wiem z doswiadczenia !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 01 cze 2004, 09:59

krzys pisze:Pozatem , jak dziewczyna tam na dole ma coś nie tak , to z regóły sama o tym mówi , wiem z doswiadczenia !

W tym akurat masz racje, my w większości mówimy o tym.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 01 cze 2004, 13:11

ehhh..
to całkiem normalne, chociaz niestety jest to krępujące..

to może być spowodowane przez podniecenie jak i upławy, które są normalna czescia naszego kobiecego życia.
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 01 cze 2004, 17:36

które są normalna czescia naszego kobiecego życia.

Jeju jak się cieszę, że nie jestem kobietą! ;-)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 01 cze 2004, 18:59

to może być spowodowane przez podniecenie jak i upławy, które są normalna czescia naszego kobiecego życia.

Czyżbyś chciała przez to powiedzieć, że upławy to dla kobiety normalne?, bo ja byłem przekonany, że to objaw jakiejś kobiecej choroby.
Mam tu na myśli upławy(wypływanie nadmiernej wydzieliny z pochwy spowodowane zmianami chorobowymi), a nie naturalne nawilżanie pochwy pod wpływem podniecenia (lubrykacja).
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 02 cze 2004, 09:52

ehhh, upław upławowi nierówny, wydzielina u zdrowej kobiety to nie tylko ta, która jest spowodowana podnieceniem , poza tym jest sluz , który pojawia sie w niektorych dniach, u mnie zaraz po okresie i jakos w polowie cyklu

znalazlam tu takie linki:

http://dzieci.best.pl/trudne/Artykuly/uplawy.htm
http://www.resmedica.pl/zdart110011.html
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 03 cze 2004, 22:03

Natasza, nie tylko u Ciebie ale u każdej zdrowej kobiety. Przecież jest nawet naturalna metoda antykoncepcyjna polegająca na obserwowaniu śluzu z pochwy. Po prostu koło dni płodnych zawsze wydziela się dużo śluzu, a w innych dniach cyklu też jest choć mniej- to normalne.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 04 cze 2004, 14:40

Dokładnie. Śluz u kobiet to normalna i naturalna rzecz. Także Jarek zapewne nie masz się o co martwić.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”