Pegaz pisze:A nie wiem czy wiesz że katoliczki mają świetne życie seksualne
Taaa... a najwyzszy odsetek samobojcow jest wsrod ludzi z wyzszym wyksztalceniem
Moderator: modTeam
Arkady pisze:Ona często powtarza, że się pod tym względem nie zmieni, że jej potrzeby są takie że raz na tydzień spokojnie jej wystarczy.
Arkady pisze:Z drugiej strony myślę sobie, że może to i dobrze że użylem mocniejszych słów, skoro spokojne rozmowy już nie pomagały
Arkady pisze:Pytałem czy nie uważa za dziwne to, że 25-letni facet będący 2 lata w związku musi regularnie się sam zaspokajać, mimo że ze swoją kobietą widuję się praktycznie dzień w dzień?
Sir Charles pisze:Taaa... a najwyzszy odsetek samobojcow jest wsrod ludzi z wyzszym wyksztalceniem
lollirot pisze:wszystkie, zawsze i bez wyjatku,co?
Maverick pisze:Ona stosuje szantaz emocjonalny i jest jak widze w tym calkiem dobra.
Pegaz pisze:Jak większość kobiet...i dzieci.
solar pisze:Staryyyyyyyyyy :O:O:O jak Ty wytrzymales te 2 lata, jestem w szoq a jednoczesnie strasznie mi zaimponowales taka wytrwaloscia :o <brawo1>
Pamietaj ze jestes facet i masz byc odpowiednio traktowany!
Podczas rozmowy, spytaj tak od niechcenia - jakby to bylo pytanie o papierosa, bez wprowadzenia w temat, prosto z mostu - co sadzi o tym, bys od czasu do czasu uprawial seks z kolezankami.
chyba faktycznie źle zrobiłem, że ją przeprosiłem, ale jak mi się rozpłakała to sam o mało co się nie rozkleiłem.
Arkady pisze: Coś mi się zdaje, że to by mogło pogorszyć jeszcze bardziej sprawę
Cranberry, solidarnosc jajnikow nie?
Bronisz baby mimo iz jest ona w stosunku do niego calkowicie nie fair. Ale ty jako kobieta sie cieszysz, ze inna znalazla jelenia ktorego usidlila choc moze np tobie sie nie udalo.
Maverick pisze:Cranberry, solidarnosc jajnikow nie? Bronisz baby mimo iz jest ona w stosunku do niego calkowicie nie fair. Ale ty jako kobieta sie cieszysz, ze inna znalazla jelenia ktorego usidlila choc moze np tobie sie nie udalo.
Nie no generalnie z punktu widzenia baby najlepiej nic nie robic.
TedBundy pisze:to by pewnie wszystkie krzyże pospadały ze ścian
szopen pisze:Wez sproboj byc przez powiedzmy miesiac totalnie oziebly, trakruj ja jak kolezanke, nawet nie proponuj zadengo seksu czy czegos. nie przytulaj, nie caluj, nic.
Cranberry pisze:(wnioskując z jego wypowiedzi) zależy mu na niej
Arkady pisze:Było przecież mnóstwo super chwil spędzonych razem, świetnych momentów
Arkady pisze:Jestem z nią mimo braku seksu też z innych powodów - mimo wszystko odpowiada mi jej charakter, mamy podobne zainteresowania, jestem przekonany, że ona byłaby dobrą żoną i matką.
Arkady pisze:eśli chodzi o te szalone rzeczy, to nie jest w charakterze mojej dziewczyny
Arkady pisze:Ona jest domatorką, przywiązaną do rodziny i domu, naprawdę nie w głowie jej jakieś szalone uniesienia. Ale
Arkady pisze:Zastanawiam się też dlaczego ona jest ze mną. Można być z kimś parę lat, mimo że się nie kocha? Albo ona kocha na swój sposób, nie wiem.
Arkady pisze:chce zostać w mieście, po studiach tutaj pracować, a po ślubie najlepiej zamieszkać z rodzicami, bo tak jej zdaniem będzie łatwiej i wygodniej.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 220 gości