Urozmaicenia

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Król Maciuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Król Maciuś » 30 mar 2004, 19:46

Gregory pisze:Jkaie to miejsca :D

Moja tajemnica, ale powiem tylko że sam się zdziwiłem jak zobaczyłem reakcje mojej Pani gdy tam przez przypadek rozlałem odroboinke czekolady i zaczołem ją z tamtąt zlizywać ... :D
Awatar użytkownika
Gregory
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Gregory » 30 mar 2004, 23:19

Chyba sie domyslam ze to dekolt :D lub te oklice,jak nie to zdradz ta słodka tajemnice bo mi sie tez kiedys przyda ;)
$GrEgOrY$
Awatar użytkownika
Król Maciuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Król Maciuś » 30 mar 2004, 23:46

Nie tylko dekolt, ale i wewnątrzne strony ud, brzuszek, wewnątrzna strona dłoni, okolice za uchem ale aż do ramion (jest taka niby linia).... dużo tego wymieniać.
PS: jest taki fajny punkcik w polowie drogi między pępkiem a łechtaczką.......
Awatar użytkownika
Gregory
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Gregory » 31 mar 2004, 08:17

Hmmmmmmmm.....no to sa bardzo przyjemne miejsca do pieszczenia :D ,bardzo podnieca kobiete lekkie muskanie za uchem
;)
$GrEgOrY$
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 23 maja 2004, 18:42

Troche zakrecony temat wymysliłem ale jak ktos zna ciekawe sposoby urozmaicania onanizowania wśród płci damskiej jak i męskiej
Chetnych prosimy o wpisy

odgrzewam troche stary temat ale przypadkiem trafilam na odpowiedz na pytanie Mavericka :)
sarah a jaka to stronka byla?

http://marconi21.w.interia.pl/bicie/klep.html
nie jestem pewna czy to byla dokladnie ta stronka ale tutaj tez jest tego sporo az w 3 czesciach. Milej lektury ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”