Miesiaczka a sex
Moderator: modTeam
Lexer pisze:do tad niczego nieuzywalismy:) tylko stosunek byl przerywany
Gratuluje, ze nie bylo wpadki
Lexer pisze: tabletki jakie polecacie bo nie jestem w temacie z nimi coś prostego ze bierzesz przed i
Nie mozemy nic polecac. Sa przepisane wylacznie przez ginekologa. Nie bierze sie przed, tylko caly czas. Przed to tylko globulki dopochwowe mozna uzyc.
Lexer pisze:bo slyszalem ze tabletki w ogóle szkodza na nieplodnosc i inne choroby
Jak cos szkodzi na nieplodnosc? Chyba powoduje ? Ale to tez nie tak.
- ksiezycowka
- Weteran
jak myslicie, czy jest jakies zagrozenie??
Wczoraj kochalem sie bez zabezpieczenia.Byl to drugi dzien okresu i nie wiem czy mam powody do obaw. (mialem wytrysk w srodku). Dzieki z gory
- Staruszek Priam
- Pasjonat
Re: jak myslicie, czy jest jakies zagrozenie??
Gregor pisze:Wczoraj kochalem sie bez zabezpieczenia.Byl to drugi dzien okresu i nie wiem czy mam powody do obaw. (mialem wytrysk w srodku). Dzieki z gory
To dobrze, że miałeś wytrysk w środku. Sperma bardzo pozytywnie oddziałuje na organizm kobiety. Czemu tylko spółkowałeś w czasie miesiączki? To jednak obniża walor estetyczny.Bez obaw, miesiączka w najmniejszym stopniu nie zagraża ciąży.
Re: jak myslicie, czy jest jakies zagrozenie??
Staruszek Priam pisze: miesiączka w najmniejszym stopniu nie zagraża ciąży.
nie rozumiem , sprecyzuj jak sie to ma do posta autora?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
mam pytanie do kobiet.....otóż krwawienie trwa różnie ? np 4-6 dni? i czy krew leci przez cały czas tzn. czy np jesli sie ma okres to jest mozliwosc ze np uleje sie troche później nieco spokoju i uleje sie znowu i tak dalej i tak dalej(troche zakrecone ale powinniscie zrozumiec <aniolek2> ) i które dni podczas krwawienia sa najbezpieczniejsze te pierwsze czy te ostatnie... 

- ksiezycowka
- Weteran
Ale musze brać pod uwagę,że jej mozesz nei miec wiec wyjasnie.
Tak. Trwa różnie. Jedne mają 3 dni. Drugie 8.
Mała, ale jest. Tzn niektórym robią sie w trakcie okresu tzw skrzepy.
Przykladowo/. dzis dostje okres. Jutro sie budze nie mam ni kropli.
To po kiego mi tampon?A tu jest skrzep skrzep pęka i kurna całe spodnie ufajdane <zly1>
Ale raczej jest tak,że pierwsze dni okresu sa najobfitsze a potem coraz mniej leci.
Ale musze brać pod uwagę,że jej mozesz nei miec wiec wyjasnie.
piotrek20 pisze:otóż krwawienie trwa różnie ?
Tak. Trwa różnie. Jedne mają 3 dni. Drugie 8.
piotrek20 pisze:i czy krew leci przez cały czas tzn. czy np jesli sie ma okres to jest mozliwosc ze np uleje sie troche później nieco spokoju i uleje sie znowu i tak dalej i tak dalej
Mała, ale jest. Tzn niektórym robią sie w trakcie okresu tzw skrzepy.
Przykladowo/. dzis dostje okres. Jutro sie budze nie mam ni kropli.

Ale raczej jest tak,że pierwsze dni okresu sa najobfitsze a potem coraz mniej leci.
piotrek20
do tego jeszcze liczy sie obfitosc
ja mam bardzo mały iloscowo okres, nosze tampony i nie zauwazyłam czestotliwosci, że tak powiem lania sie.
a wracajac do tematu. Jesli dziewczyna ma nie ma cyklu jak w zegarku to jakies ryzyko zawsze jest. a o higienie pisac nie bede bo to banł i oczywistośc
ja sie lubie kochac jak mam okres, recznik pod pupcie i jest super, tylko wtedy tak raczej odpadaja pozycje kiedy jestem na górze, albo super jest jeszcze pod prysznicem.
a rozmowa o zabezpieczeniu to zadno uwałczanie godnosci kobiety by mozna ja tyum urazić
do tego jeszcze liczy sie obfitosc
ja mam bardzo mały iloscowo okres, nosze tampony i nie zauwazyłam czestotliwosci, że tak powiem lania sie.
a wracajac do tematu. Jesli dziewczyna ma nie ma cyklu jak w zegarku to jakies ryzyko zawsze jest. a o higienie pisac nie bede bo to banł i oczywistośc
ja sie lubie kochac jak mam okres, recznik pod pupcie i jest super, tylko wtedy tak raczej odpadaja pozycje kiedy jestem na górze, albo super jest jeszcze pod prysznicem.
a rozmowa o zabezpieczeniu to zadno uwałczanie godnosci kobiety by mozna ja tyum urazić
Dzindzer pisze:tylko wtedy tak raczej odpadaja pozycje kiedy jestem na górze
nie odpadają
Ostatnio zmieniony 24 lis 2005, 15:35 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”