Od kiedy nie sciga prokurator??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 maja 2004, 21:12

A nie mówiłem ! punkt widzenia zmienia sie w zaleznosci od punktu siedzenia !! A kto mi to mówił przestan z tym mentorskim tonem itp.. rzeczy ??

:D :D :D

wszyscy kiedyś odkryjecie iż wcale nie jest tak jak sie myslało wczesniej ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 07 maja 2004, 00:15

no ja jeszce nie myslalem o mlodszej siostrze w taki sposob, choc tak dziwnie wychodzi ze moja mlodsza siostra jest w wieku mojej dziewcyzny (no 8 miesiecy mlodsza od mojej panny) i w sumie jak patrze na samego siebie to wcale nie uwazam ze jest an cos za mloda.... niech sama decyduje ale jakby ktorys sie do niej dobieral wbrew jej woli to juz ona wie od czego ma starszego brata :]
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 maja 2004, 16:35

jest tak !
DZIECKO
DZIEWCZYNKA
PANIENKA - DZIEWCZYNA
PANI
KOBIETA

Krzys ale zes teraz farmazona napisal. Ze niby kobieta jest dopiero po urodzeniu dziecka? Kobieta, to jest jak dziewczyna dojrzeje. Dajmy na to 20 lat.
dziewczynka = dziecko
panienka? Przeciez to okreslenie umiera :D Teraz jest suczka :D Dobra nie zartujmy ;)
Ja mam 3 rodzaje. Dziecko (dziewczynka), dziewczyna i kobieta. Po co dzielic cos tylko dla zasady?

A odnosnie nadopiekunczosci, to moze to miec zwiazek z tym, co sie samemu robilo i ze mysli sie ze ktos bedize robil tak samo :d Wiecie, klamca zawsze podejrzewa innych o klamstwo itd

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”