LODY --> Jakz robic panu??
Moderator: modTeam
LODY --> Jakz robic panu??
Jak zrobic facetowi loda?? jestem gejemm...
A wlasnie jest tu jakis gej??
A wlasnie jest tu jakis gej??
Kiedyś widziałem dwoch gejów w markecie stali przedemną. To się da zauważyć.
hehe ja nie miałam tyle szczescia co ty mariusz ze z samego stania wywnioskowałam ze faceci sa gejami

Ja widziałem i to w Polsce, nad jeziorem, na dzikiej plaży dwie lesbijki w akcji (co prawda one mnie nie widziały) i nie mogę powiedzieć, żeby to był dla mnie ciekawy widok. Dlatego o tym wspominam, bo słyszałem jak obie jęczały z rozkoszy-stąd wnioskuję, że im obum było dobrze.
Kochać i być kochanym
A ja bym bardzo chciała miec geja jako przyjaciela;)
Mogłabym razem z nim przygladac sie i rozpatrywac niektore meskie tyleczki:)
A poza tym miałabym przynajmniej pewnośc ze koles nie ma na mnie ochoty, i ze moge z nim na luzie pogadac
W takim jednym filmie tzw.smiesznym statku miłości jest ukazana klijetka,ktora bez problemu rozmawia z gejami, a wiecie dlaczego?
BO TO GEJE:)
Ojojoj ja chyba tez zabardzo wybiegłam z tematu ups! :562:
Mogłabym razem z nim przygladac sie i rozpatrywac niektore meskie tyleczki:)
A poza tym miałabym przynajmniej pewnośc ze koles nie ma na mnie ochoty, i ze moge z nim na luzie pogadac
W takim jednym filmie tzw.smiesznym statku miłości jest ukazana klijetka,ktora bez problemu rozmawia z gejami, a wiecie dlaczego?
BO TO GEJE:)
Ojojoj ja chyba tez zabardzo wybiegłam z tematu ups! :562:
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
-
- Uzależniony
Ciekawe co by bylo jak by Ci chlopaka potencjalnego odbil :d hahahaA ja bym bardzo chciała miec geja jako przyjaciela;)
Wiesz, to chyba oczywiste. Pierwsze popedy zaczyna sie czuc mlodo i jesli sa one skierowane w nie te strone i tak sie utrzymuje. To tak samo jak normalny 15 latek wie ze jest hetero.taki młody i juz jestes w pełni swiadomy swojej seksualnosci??no no no
Chyba ten co bierze. Poza tym mysle ze gej tez czlowiek! I nie rozni sie od kobiety w tej materii, a skoro kobietom to jakiejs wiekszej przyjemnosci nie sprawia...Też nie rozmawiałem nigdy z gejem, ale jak jest taka okazja to chciałem zapytać czy gej, który robi laske drugiemu gejowi odczuwa jakąś przyjemność, czy tylko ten co daje?
Jak zrobic facetowi loda?? jestem gejemm...
Dziwie Ci sie. W koncu to facet najlepiej powinien wiedziec jak zaspokoic drugiego, chocby po tym jak sam by chcial byc pieszczony!
Poza tym to odsylam do innego topicu!
Pozdrawiam
Cytat:
taki młody i juz jestes w pełni swiadomy swojej seksualnosci??no no no
Wiesz, to chyba oczywiste. Pierwsze popedy zaczyna sie czuc mlodo i jesli sa one skierowane w nie te strone i tak sie utrzymuje. To tak samo jak normalny 15 latek wie ze jest hetero.
ale to podobno jest tak ze to co czujemy w wieku 15 16 lat nie moze byc traktowane całkiem powaznie tzn.nie mozna zakladac ze jak chłopak widzi u siebie jakies zainteresowanie drugim chłopakiem to od razu jest gejem bo podobno w tym wieku czeste jest ze interesujemy sie nasza płecia. oczywiscie ja tam sie na tym nie znam bo nicy skad
Nie jestem do końca przekonany, czy to odpowiednie forum do stawiania tego typu pytań.
Przecież ludzie o innych orientacjach sexualnych niż hetero mają swoje fora.
A dla zainteresowanego(ych)podam:
www.gejowo.pl
ps. co wcale nie oznacza, że biorę w nim udział,ani że się tym brzydzę.
Przecież ludzie o innych orientacjach sexualnych niż hetero mają swoje fora.
A dla zainteresowanego(ych)podam:
www.gejowo.pl
ps. co wcale nie oznacza, że biorę w nim udział,ani że się tym brzydzę.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”