Seks z obcokrajowcem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 11 paź 2005, 23:27

3000GT pisze:
na zywo Usmiechnij sie!

a gdzie takie chodza :) , tylko z normalnymi wlosami tzn z czarnymi nie blad

Po Paryzu :) Dziesiatki cudownych ciemnoskorych kobiet, blondynek i czarnych, w warkoczykach, albo z prostymi wlosami.... co kto lubi. Czasem to mozna pod metro wpasc jak sie czlowiek zapatrzy... <aniolek2> Tylko trzeba dyskretnie patrzec, bo na zachodzie nie jest norma, ze jeden drugiego taksuje wzrokiem od gory do dolu :P
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 12 paź 2005, 00:27

cubasa pisze:
sophie pisze:Ze niby Francuzi sa fenomenalni?

Wg. Durexa tak. Potem są Wlosi i Hiszpanie. Polacy są na 19-tym miejscu.

Ale w czym? Ilosci? Jakosci?
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 12 paź 2005, 01:06

dlugosci i wytrzymalosci <aniolek2>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 12 paź 2005, 01:11

Eh, no to moja strata :] Na pierwszym roku malutko brakowalo, a bym sprawdzila jak to jest z wytrzymaloscia Francuzow :] Niestety, jego wspollokator za bardzo sie dobijal... :/
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 12 paź 2005, 01:34

Ehehe, co do Francuzow,to mam znajoma z Francji i z jej relacji wynika, ze oni fakycznie lubia seks dosc dlugo i starannie celebrowac ;) Ja sam jeszcze z zadna kobieta z innego kraju nie spalem, ale wlasnie siedze w Hiszpanii i musze powiedziec, ze jestem naprawde bardzo zaskoczony uroda Hiszpanek-wiele z nich jest fenomenalnych i naprawde spokojnie moze sie rownac z Polkami :]
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
bubu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: bubu » 12 paź 2005, 01:39

GNRose pisze:Ehehe, co do Francuzow,to mam znajoma z Francji i z jej relacji wynika, ze oni fakycznie lubia seks dosc dlugo i starannie celebrowac ;) Ja sam jeszcze z zadna kobieta z innego kraju nie spalem, ale wlasnie siedze w Hiszpanii i musze powiedziec, ze jestem naprawde bardzo zaskoczony uroda Hiszpanek-wiele z nich jest fenomenalnych i naprawde spokojnie moze sie rownac z Polkami :]

No to buenos dias i <banan> :]
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 12 paź 2005, 01:41

bubu pisze:No to buenos dias i

No ja akurat mam panią w Polsce, choc zaczynam wlasnie prywatne lekcje hiszpanskiego z dwoma laskami ;)
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 12 paź 2005, 07:35

hyhy a ja myslałem że na 2000 zarejestrowanaych znajdzie sie Taki co kochał sie z murzynka i coś opowie...ale widać ze albo przereklamaowane albo murzynek brak...

a mnie się przypomniał taki cytat:

...a wiesz Kotku ja też kiedyś byłem Murzynem i o tak...tak robiłem....
hyhy
...
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 12 paź 2005, 13:11

trzeba obalić mit ze czarni faceci maja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego!! Moja kolezanka jest zwiazana z murzynem od 8 lat....co nie co sie podytywalam bo tez mnie to interesowalo, ale kumpela powiedzial mi ze oni maja "normalnego" hehehehe <brawo1>
Pewnie zdarzaja sie wyjatki co mozna zaobserwowac na filmach, ale kto tam wie czy sobie nie zrobili jakiej operacja :D:D
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 12 paź 2005, 13:16

Coś w tym musi byc ze jednak murzyni maja wieksze niz europejczycy...
Ale nie wiem jak to jest naprawde... nie miałam doczynienia nigdy z murzynem ;P
Załączniki
0190.jpg
0190.jpg (9.54 KiB) Przejrzano 6768 razy
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
3000GT

Postautor: 3000GT » 12 paź 2005, 13:22

charlie81 pisze:Po Paryzu usmiech Dziesiatki cudownych ciemnoskorych kobiet, blondynek i czarnych, w warkoczykach, albo z prostymi wlosami.... co kto lubi.

ja tam chce mieszkac :) , albo przynajmniej pozwiedzac , poogladac i .... no właśnie ach te marzenia .

radomir pisze:hyhy a ja myslałem że na 2000 zarejestrowanaych znajdzie sie Taki co kochał sie z murzynka i coś opowie...ale widać ze albo przereklamaowane albo murzynek brak...

właśnie ...albo nikt sie nie chce wychylać...btw jak ktoś sie kochał z czekoladową pania , to niech opowie ...

[ Dodano: 2005-10-12, 13:24 ]
Jasta20, to jakaś prowokacja ? hyhyhy ... on ma po prostu trzy nogi :diabel2:
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 12 paź 2005, 13:29

Jasta20 pisze:Coś w tym musi byc ze jednak murzyni maja wieksze niz europejczycy...
Ale nie wiem jak to jest naprawde... nie miałam doczynienia nigdy z murzynem ;P

ja tam widzę standard ,nie wiem jak jest u was ;)
...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 12 paź 2005, 13:40

spotykałąm sie przez jakis czas z obcokrajowcem, pol niemiec, pol francuz i slaby byl w te klocki, ale wiadomo ze nie od narodowosci to zalezy
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 12 paź 2005, 15:30

foxy_lady pisze:wiadomo ze nie od narodowosci to zalezy

Poniekąd zależy. Mieszkańcy krajów śródziemnomorskich, hiszpańskojęzycznych mają w genach gorącokrwistość. Malutka dygresja: jeśli ktoś interesuje sie sportem gołym okiem widać, że wspomniene narodowości grają o wiele inaczej; graja z niesamowitą fantazją, polotem... Tak samo jest z seksem, nie wiadomo dlaczego, ale tak jest i koniec :)
kina pisze:kumpela powiedzial mi ze oni maja "normalnego"

najwidoczniej z niejednego pieca chleb jadla :) A moze to tylko wyjatek?:)
Bender pisze:
sophie pisze:Ale w czym? Ilosci? Jakosci?

dlugosci i wytrzymalosci

Nie. Pod wzgledem ilosci orgazmow...
Sophie pisze:Eh, no to moja strata

Nie tam. I w Polsce jakis dlugodystansowiec się trafi :D
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
on jak dąb
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: on jak dąb » 12 paź 2005, 16:08

no widze ze cos ruszylo :) oby tal dalej mosci panowie i panie ;) ja ze swoich pogladow moge powiedziec ze angielki sa .. słabe chyba ze mi sie tak trafilo:P słaba kondycja i wygimnastykowanie a i piersi male .... ogolnie ni ema jak Polka :D
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 12 paź 2005, 16:28

on jak dąb pisze:słaba kondycja i wygimnastykowanie

więcej fast foodow i nic nie robienie :D
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Żabka:-)
Bywalec
Bywalec
Postautor: Żabka:-) » 12 paź 2005, 16:44

Moze włosi są dobrzy w łózku, ale tylko w sprawainiu przyjemnosci bo gdyby byli tacy dobrzy to nie groziłoby im ''wymarcie''
Awatar użytkownika
Richard Ramirez
Bywalec
Bywalec
Postautor: Richard Ramirez » 12 paź 2005, 17:35

Najbardziej mnie wkurza naiwnosc niektorych polskich dziewczyn, ktore zachowuja sie za granica jak dziwki bo chca sie przekonac jak to jest z Francuzem czy Wlochem i ida sie piep.rzyc z takimi frajerami (bo kochaniem sie tego nazwac nie mozna) ze szkoda gadac i tylko dlatego ze byli obcokrajowcami. Widzialem to niejednokrotnie na wakacjach na wlasne oczy i bylo to przerazajace.
Nie ma żadnego wczoraj, nie ma żadnego jutro, jest tylko dziś...
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 12 paź 2005, 19:03

Richard Ramirez pisze:Najbardziej mnie wkurza naiwnosc niektorych polskich dziewczyn, ktore zachowuja sie za granica jak dziwki bo chca sie przekonac jak to jest z Francuzem czy Wlochem i ida sie piep.rzyc z takimi frajerami (bo kochaniem sie tego nazwac nie mozna) ze szkoda gadac i tylko dlatego ze byli obcokrajowcami. Widzialem to niejednokrotnie na wakacjach na wlasne oczy i bylo to przerazajace.

Zgadza sie, choc... jesli nie maja chlopakow w Polsce... wszystko jest dla ludzi <aniolek2>
eve84
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: eve84 » 12 paź 2005, 19:36

zadnych mitow obalac nie zamierzam, jako ze z linijka za nikim nie biegam :) w kazdym razie moj wybraniec jest pol krwi kubańczykiem (urodzil sie w Polsce). i trzeba przyznac ze calkiem niezly jest w te klocki <aniolek2> a usta ma tak cudowne ze wymiękam...
So can you stay 'til we closed our eyes
'Til your dreams hold mine
Just stay until we know we tried one more time
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 13 paź 2005, 09:06

Richard Ramirez pisze:Najbardziej mnie wkurza naiwnosc niektorych polskich dziewczyn, ktore zachowuja sie za granica jak dziwki bo chca sie przekonac jak to jest z Francuzem czy Wlochem i ida sie piep.rzyc z takimi frajerami (bo kochaniem sie tego nazwac nie mozna) ze szkoda gadac i tylko dlatego ze byli obcokrajowcami. Widzialem to niejednokrotnie na wakacjach na wlasne oczy i bylo to przerazajace.

jakies kompleksy? powinny szukać Plaków z Polski i znimi tylko wymieniac płyny, gdzieś ty był wtedy ramirez, nie było cie pod reką?
...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 paź 2005, 09:14

A co w tym przerazajacego?? powiem Ci tak :żal Ci dupe sciska <aniolek2>
Ma dziwczyna ochote na sex , to go uprawia , czyż z facetami nie jest podobnie ? Niczym sie nie róznimy od tych kobiet ...niczym ! kto ma duzy temperament , ten sie bedzie tak zachowywał.No chyba, ze bedzie kaczora walił reką i przez to uwazał sie za lepszego .Masz przeciez wybór ! zawsze mozesz wybrać taka jaka Ci pasuje ! cichą , sex po slubie , dajacą dupy raz na miesiąć itd. Nie tobie wyzywac je od róznych , robią to co chcą , a ze pomijaja Ciebie ! ...cóż nie sposób je winic , Ja tez bym spróbował z azjatką i jakąś mulatką , o ładnej szwedce nie wspomne <aniolek2>
Niech swój szuka swego , a reszta ....sza!!! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 13 paź 2005, 09:21

Andrew pisze:
Richard Ramirez pisze:Najbardziej mnie wkurza naiwnosc niektorych polskich dziewczyn, ktore zachowuja sie za granica jak dziwki bo chca sie przekonac jak to
Niech swój szuka swego , a reszta ....sza!!! <browar>

byle nie był czarny <aniolek2>
...
Awatar użytkownika
Richard Ramirez
Bywalec
Bywalec
Postautor: Richard Ramirez » 13 paź 2005, 12:56

Andrew pisze:powiem Ci tak :żal Ci dupe sciska

a zebys wiedzial ze troche sciska bo jak widzialem tych frajerow z tempymi ryjami, totalnych pustakow to rzeczywiscie bylo zal bo w normalnych polskich warunkach to ja bylbym gora a wakacyjny klimacik i otoczenie jednak troche laskom w dupach przewraca!
Nie ma żadnego wczoraj, nie ma żadnego jutro, jest tylko dziś...
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 14 paź 2005, 10:05

Ponad półtora roku byłam z Anglikiem i to mój ostatni na razie związek. W łóżku był dobry, za to nie mogliśmy sie porozumieć w innych sprawach, a w końcu rozstaliśmy się, bo nie mogliśmy się dogadać w temacie miejsca zamieszkania w najbliższej przyszłości.
Anglicy nie są źli, ale to wszystko zależy od konkretnej osoby. Ten zły nie był. Za to chłopak z Panamy za dobry nie był, ale byłam zakochana i tego nie dostrzegałam, poza tym był moim pierwszym chłopakiem i może dlatego.
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 14 paź 2005, 10:11

a może ktoś powie coś na temat azjatek?wszystko u nich takie malutkie? <aniolek2>
...
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 14 paź 2005, 10:14

radomir pisze:a może ktoś powie coś na temat azjatek?wszystko u nich takie malutkie?

Nie, ale bardzo ciężko się edukują, przynajmniej jesli chodzi o Japonki. 24-letnia dziewica to norma, w łóżku robią się całkowicie poddane i nie wykazują inicjatywy. Żadnej.
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 14 paź 2005, 10:15

Richard Ramirez pisze:
Andrew pisze:powiem Ci tak :żal Ci dupe sciska

a zebys wiedzial ze troche sciska bo jak widzialem tych frajerow z tempymi ryjami, totalnych pustakow to rzeczywiscie bylo zal bo w normalnych polskich warunkach to ja bylbym gora a wakacyjny klimacik i otoczenie jednak troche laskom w dupach przewraca!

lepiej nie chodz na dyskoteki - bo to osc popularny obrazek naszych tancbudach hihihi
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2005, 10:28

Richard Ramirez pisze:a zebys wiedzial ze troche sciska bo jak widzialem tych frajerow z tempymi ryjami, totalnych pustakow to rzeczywiscie bylo zal bo w normalnych polskich warunkach to ja bylbym gora a wakacyjny klimacik i otoczenie jednak troche laskom w dupach przewraca!

Jestem pełen "podziwu" dla ludzi którzy tak szybko oceniaja innych , i to takimi inwektywami :>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 14 paź 2005, 11:08

Spinka pisze:
radomir pisze:a może ktoś powie coś na temat azjatek?wszystko u nich takie malutkie?

Nie, ale bardzo ciężko się edukują, .quote]

a taka potęga cywilizacyjna...ale taka azjateczka to palce lizać, zeuropeizowana oczywiście <aniolek2>
...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”