3000GT pisze:na zywo Usmiechnij sie!
a gdzie takie chodza, tylko z normalnymi wlosami tzn z czarnymi nie blad
Po Paryzu
Moderator: modTeam
3000GT pisze:na zywo Usmiechnij sie!
a gdzie takie chodza, tylko z normalnymi wlosami tzn z czarnymi nie blad
GNRose pisze:Ehehe, co do Francuzow,to mam znajoma z Francji i z jej relacji wynika, ze oni fakycznie lubia seks dosc dlugo i starannie celebrowacJa sam jeszcze z zadna kobieta z innego kraju nie spalem, ale wlasnie siedze w Hiszpanii i musze powiedziec, ze jestem naprawde bardzo zaskoczony uroda Hiszpanek-wiele z nich jest fenomenalnych i naprawde spokojnie moze sie rownac z Polkami
charlie81 pisze:Po Paryzu usmiech Dziesiatki cudownych ciemnoskorych kobiet, blondynek i czarnych, w warkoczykach, albo z prostymi wlosami.... co kto lubi.
radomir pisze:hyhy a ja myslałem że na 2000 zarejestrowanaych znajdzie sie Taki co kochał sie z murzynka i coś opowie...ale widać ze albo przereklamaowane albo murzynek brak...
foxy_lady pisze:wiadomo ze nie od narodowosci to zalezy
kina pisze:kumpela powiedzial mi ze oni maja "normalnego"
Bender pisze:sophie pisze:Ale w czym? Ilosci? Jakosci?
dlugosci i wytrzymalosci
Sophie pisze:Eh, no to moja strata
Richard Ramirez pisze:Najbardziej mnie wkurza naiwnosc niektorych polskich dziewczyn, ktore zachowuja sie za granica jak dziwki bo chca sie przekonac jak to jest z Francuzem czy Wlochem i ida sie piep.rzyc z takimi frajerami (bo kochaniem sie tego nazwac nie mozna) ze szkoda gadac i tylko dlatego ze byli obcokrajowcami. Widzialem to niejednokrotnie na wakacjach na wlasne oczy i bylo to przerazajace.
Richard Ramirez pisze:Najbardziej mnie wkurza naiwnosc niektorych polskich dziewczyn, ktore zachowuja sie za granica jak dziwki bo chca sie przekonac jak to jest z Francuzem czy Wlochem i ida sie piep.rzyc z takimi frajerami (bo kochaniem sie tego nazwac nie mozna) ze szkoda gadac i tylko dlatego ze byli obcokrajowcami. Widzialem to niejednokrotnie na wakacjach na wlasne oczy i bylo to przerazajace.
Andrew pisze:powiem Ci tak :żal Ci dupe sciska
Richard Ramirez pisze:Andrew pisze:powiem Ci tak :żal Ci dupe sciska
a zebys wiedzial ze troche sciska bo jak widzialem tych frajerow z tempymi ryjami, totalnych pustakow to rzeczywiscie bylo zal bo w normalnych polskich warunkach to ja bylbym gora a wakacyjny klimacik i otoczenie jednak troche laskom w dupach przewraca!
Richard Ramirez pisze:a zebys wiedzial ze troche sciska bo jak widzialem tych frajerow z tempymi ryjami, totalnych pustakow to rzeczywiscie bylo zal bo w normalnych polskich warunkach to ja bylbym gora a wakacyjny klimacik i otoczenie jednak troche laskom w dupach przewraca!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 174 gości