Hinduski bóg.

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Michał
Entuzjasta
Entuzjasta
Hinduski bóg.

Postautor: Michał » 16 kwie 2004, 16:33

Jeszcze jeden cytat:) :
"-Poza tym tak cenił swoją spermę (Sziwa-hinduski Bóg) jako żródło nieśmiertelności, że według wierzeń Hindusów, potrafił przez setki lat doprowadzać do bezgranicznej ekstazy swoją żonę Parvati nigdy, ani razu, przy tym nie ejakulując. To głównie dlatego mniej boscy hinduscy jogini po akcie płciowym natychmiast wysysaja swoją spermę z pochwy partnerki."
Ktoś już tego próbował?? Jak było?? Czy kobiety są za?? :)
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 16 kwie 2004, 16:37

???
Aneczka22

Postautor: Aneczka22 » 16 kwie 2004, 17:37

ze tak powiem ja z moim bojem nie probowalismy jeszcze tego tzn. on mi nie wysysal z mojej muszelki swojej spermy ale nie ukrywam ze bym chciala bo wiem ze sprawiloby mi to wielka przyjemnosc
Awatar użytkownika
macia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: macia » 16 kwie 2004, 17:58

ja również jestem za wysysaniem spermy z swojej pochwy. Byłoby to bardzo ciekawe i podniecające zdarzenie :d Będe musiała kiedyś tego spróbować :d Zapewne sprawi takie zdarzenie, ze przeżyć można wielokrotny orgazm...
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Keplianica

Postautor: Keplianica » 16 kwie 2004, 20:44

Ja jestem zupełnie na nie. Zresztą dziewczyny, nie wiem czy wasi partnerzy tez byliby tak bardzo za takim rozwiązaniem. Poczytajcie wczesniejsze topici o smakowaniu własnego nasienia przez nich.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 16 kwie 2004, 21:31

Mnie by sie to raczej nie za bardzo podobało:/
Awatar użytkownika
Xavier
Little Pig
Postautor: Xavier » 16 kwie 2004, 22:21

Raczej... nie... :551: Podziękuję...
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Awatar użytkownika
Meliana
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meliana » 17 kwie 2004, 00:31

Ale to musiałoby być odjazdowe odczucie, ale moim skromnnym zdaniem facet powinien sie zgodzic zrobic cos takiego kobiecie, zwlaszcza kiedy kobieta zgadza sie na zrobienie mu loda. Niech oboje maja z tego satysfakcje, ona czasem "łyka" a on "wysysa" :)
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 17 kwie 2004, 08:12

Ludzie, nie przesadzajcie z tym "nektarem". jeśli ktoś ma opory, to nie powinno się do niczego zmuszać. W seksie obowiązuje zasada pełnej dobrowolności i kierowania się własnymi upododobaniami.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 kwie 2004, 09:25

ona czasem "łyka" a on "wysysa"

Ona łyka jego spremę....
Wątpie by facet wyssał swoją spermę.... Na pewno nie ja.
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 17 kwie 2004, 13:01

Yyy? A co to ma niby byc za temat. Bo ja nie za bardzo jarze po co mieszac w to Hindusow ;))) A nie lepiej nalac tam jakiegos soku ? :))))
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 kwie 2004, 03:15

Jak tak bardzo panienki chcecie aby wam powysysal, to se odkurzacz przystawcie! To jest obrzydliwe i to jak najbardziej normalne, ze facet sie tego brzydzi. Chodzi o to ze facet ma orientacje hetero, a nie homo... Jakby byl homo, to sperme by lubil, a brzydzilby sie muszelki!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 kwie 2004, 10:07

...ale jeszcze jest trzecia orientacja sexualna:bisexualizm
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 18 kwie 2004, 11:19

podobnie jak w oralu

mysle, ze wiekszosc pan jest na tak, a panowie wg upodoban :)
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 18 kwie 2004, 19:30

ja akurat jestem na nie...eee...nie nie...nie trzeba...
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 kwie 2004, 19:51

Też jestem jestem na NIE i nie wynika to z mojej obrzydliwości. Przecież sa lepsze sposoby na urozmaicenie sexu, a jakie to własna inwencja.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 19 kwie 2004, 00:02

Ja jestem na nie... Nigdy nie sprpbowalem nawet troszke wlasnej spermy ale... to ,że jestem na nie to nie znaczy ,że bym tego nie zrobil :) Jak by moja kobieta przy tym sie uparła i miało by jej to sprawić naprawde dużą przyjemność to jakoś bym sie chyba przemógł. Poki co ona nie ma takiego pomysłu i mieć nie będzie bo to forum czyta raz do roku :) :) :) Widze postawa przedmówców męskiego rodzaju jest troszke egoistyczna. A żeby partnerka laske z połykiem robiła to chcecie?? :) A Ty Maveric sperme bez konkretnego celu probujesz a w takiej sytuacji sie brzydzisz jej??
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 kwie 2004, 22:39

Student. To co innego :) Moze to wygladac tak samo, ale to tak, jakbys mial wziac herbate do ust, wypluc a potem znow ja wypic. Sam przyznaj, ze bedziesz na to krzywo patrzyl. A poza tym sprobowalem i wiem ze mi to nie odpowiada :d Dlatego jestem na nie :d No i nie rozumiem w czym te dziewczyny tu przyjemnosc widza! Przeciez rownie dobrze mozna ssac bez tej spermy w srodku :)
Awatar użytkownika
victor
Bywalec
Bywalec
Postautor: victor » 24 kwie 2004, 06:46

Nie jestem pewien, czy wyssanie z muszelki jest tak do końca możliwe, ale chyba nie aż tak obrzydliwe.
Spełniam wszystkie życzenia mojej Pani, a ona spełnia moje [ciągle nie możemy się nadziwić naszej wyobraźni:) ]
Poprosiłą mnie dzisiaj w nocy o zlizanie mojej spermy z jej piersi i buzi, a ja pomyślałem, że co mi szkodzi spróbować. No i spróbowałem. I nie było wcale tak strasznie, a kobiecie strasznie się podobało.

A pocałowalibyście swoją partnerkę z języczkiem po tym jak zrobiłaby wam loda z połykiem? Zakład że większość z was nie ma specjalnych oporów, a wychodzi praktycznie na to samo.
Awatar użytkownika
Meliana
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meliana » 24 kwie 2004, 21:18

Maverick pisze:nie rozumiem w czym te dziewczyny tu przyjemnosc widza!

Nie jestes dziewczyna wiec nie wiesz czy to jest przyjemne czy nie, a poza tym wydaje mi sie, że podobną przyjemność doznaje facet jak kobieta robi mu loda.
What can you see

on the horizon?

Why do the white gulls call?

Across the sea

a pale moon rises

The ships have come to carry you home.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 24 kwie 2004, 23:42

Meliana pisze:
Maverick pisze:nie rozumiem w czym te dziewczyny tu przyjemnosc widza!

Nie jestes dziewczyna wiec nie wiesz czy to jest przyjemne czy nie, a poza tym wydaje mi sie, że podobną przyjemność doznaje facet jak kobieta robi mu loda.

A ja tutaj Mavericka popre bo rzeczywiscie nie widze w jaki sposob ssanie moich soczkow a wysyanie wlasnej spermy z mojej muszelki mialoby sie dla mnie roznic w doznaniach. A skoro partnerowi to nie odpowiada (a wiem ze moj by tego nie zrobil) to dla mnie wsioryba i tak i tak jest mi przyjemnie.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”