W sam raz na 1 raz :)
Moderator: modTeam
W sam raz na 1 raz :)
Witam all mam male pytanko czy czesto wam sie zdarza sex z przypadkowa osoba np na baletach itp ...Jezlei tak to mozecie podac srednia miesieczna 
xiu pisze:srednia miesiecznia? ke? chcesz sie porownac z innymi "wymiataczami" zeby powiekszyc sobie swojego e-penisa czy co?
Nie zalozylem sie z kumplami kto 1 nocy zaliczy najwiecej kobiet i wygralem

odb pisze:Nie zalozylem sie z kumplami kto 1 nocy zaliczy najwiecej kobiet i wygralem
Ohhh jestes zajeeebisty. Gratuluje
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
odb pisze:chcialbym sie dowiedziec czy inni tez maja taka moc jak ja
oby nie
odb pisze:I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .
Z fecetem, ktory przed chwila "dymal" jeszcze kilka lasek ? Ktora kobieta ma ochote, no przyznac sie ?
Ostatnio zmieniony 25 sie 2005, 16:48 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
odb pisze:Nie zalozylem sie z kumplami kto 1 nocy zaliczy najwiecej kobiet i wygralemi chcialbym sie dowiedziec czy inni tez maja taka moc jak ja. I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .
Taką moc? <rofl2> Nie rozbrajaj mnie
Moim zdaniem akcje typu "w sam raz na raz" nie sa zle, o ile nie jest to zdrada i jest to jedna osoba 1 nocy, a nie zaliczenie maksymalnej liczby osob po kolei...
- Sir Charles
- Weteran
Nic tylko powtorzyc za Yasmine zajebisty jestes
Ja bym sie brzydzila nawet dotknac takiego faceta - fuuu
Zreszta potarfie sobie wyobrazic takiego palanta dla ktorego seks jest jedynie zakladem z kolega. Gratuluje byle ta dalej na pewno daleko zajdziesz 
Yasmine pisze:odb napisał/a:
I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .
Z fecetem, ktory przed chwila "dymal" jeszcze kilka lasek ? Ktora kobieta ma ochote, no przyznac sie ?
Ja bym sie brzydzila nawet dotknac takiego faceta - fuuu

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Idas
moze miec wiecej od ciebie nie ma znaczenia
Znam takich ludzi ... i znam takie kobiety które takie coś lubią , mało czerpia z tego ogromną satysfakjcie mnie juz to tam tita jaką ... Ale topic jest jest typowo na odp typu zaliczylem 20 10 9 4
a nie na besztanie kolesia i opowiadanie ze nigdy by sie z takim nie chodzilo nie prawdaż??:) Wiec jak dla mnie kolego odb . nie ma na tym forum takiej osoby która by takie coś praktykowała ... A tak swoją drogą mam kolege który wygląda extra sexownie i nie mówi wcale ze niedawno sie z kimś bzykał ... a laski na niego lecą jak Pszczoły do miodu ... Wiec wystarczy Uroda dobra gadka i praktycznie każda panna jest twoja ...
- ksiezycowka
- Weteran
Jak byłem młody to jednego wieczoru odmówiłem podkreslam ! ODMÓWIŁEM
11 kobieta (wtedy dziewczyną ) i nie ze nie dał bym rady , tylko z powodu braku zainteresowania takowymi
a i nie dalej jak 7 miesiecy temu musiałem na Dyskotece odmówic 3 i też nie z racji nie moznaosci kopulowania z nimi
czy taka odpowiedz Ci wystarczy <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>

czy taka odpowiedz Ci wystarczy <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Yasmine pisze:odb pisze:Nie zalozylem sie z kumplami kto 1 nocy zaliczy najwiecej kobiet i wygralem
Ohhh jestes zajeeebisty. Gratulujeodb pisze:chcialbym sie dowiedziec czy inni tez maja taka moc jak ja
oby nieodb pisze:I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .
<brawo1> lepiej nie daje sie tego podsumowac. Ja bym nie chciala. Moj facet mi zdecydownie wystarcza:]
KC Skarbie!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”