W sam raz na 1 raz :)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
odb
Początkujący
Początkujący
W sam raz na 1 raz :)

Postautor: odb » 25 sie 2005, 16:16

Witam all mam male pytanko czy czesto wam sie zdarza sex z przypadkowa osoba np na baletach itp ...Jezlei tak to mozecie podac srednia miesieczna :)
Awatar użytkownika
xiu
Bywalec
Bywalec
Postautor: xiu » 25 sie 2005, 16:32

srednia miesiecznia? ke? chcesz sie porownac z innymi "wymiataczami" zeby powiekszyc sobie swojego e-penisa czy co?
Red wine and sleeping pills
Help me get back to your arms
Cheap sex and sad films
Help me get back where I belong

Obrazek
Awatar użytkownika
odb
Początkujący
Początkujący
Postautor: odb » 25 sie 2005, 16:42

xiu pisze:srednia miesiecznia? ke? chcesz sie porownac z innymi "wymiataczami" zeby powiekszyc sobie swojego e-penisa czy co?

Nie zalozylem sie z kumplami kto 1 nocy zaliczy najwiecej kobiet i wygralem 8) i chcialbym sie dowiedziec czy inni tez maja taka moc jak ja. I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 sie 2005, 16:44

odb pisze:Nie zalozylem sie z kumplami kto 1 nocy zaliczy najwiecej kobiet i wygralem

Ohhh jestes zajeeebisty. Gratuluje :]

odb pisze:chcialbym sie dowiedziec czy inni tez maja taka moc jak ja

oby nie :]

odb pisze:I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .

Z fecetem, ktory przed chwila "dymal" jeszcze kilka lasek ? Ktora kobieta ma ochote, no przyznac sie ?
Ostatnio zmieniony 25 sie 2005, 16:48 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 25 sie 2005, 16:48

odb pisze:Nie zalozylem sie z kumplami kto 1 nocy zaliczy najwiecej kobiet i wygralem 8) i chcialbym sie dowiedziec czy inni tez maja taka moc jak ja. I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .

Taką moc? <rofl2> Nie rozbrajaj mnie :]
Moim zdaniem akcje typu "w sam raz na raz" nie sa zle, o ile nie jest to zdrada i jest to jedna osoba 1 nocy, a nie zaliczenie maksymalnej liczby osob po kolei...
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 25 sie 2005, 16:50

Slyszeliscie, ze jakas Chorwatka urodzila blizniaki, jednego bialego, drugiego czarnego? Lekarze powiedzieli, ze to mozliwe, jezeli wspolzyla z dwoma mezczyznami w odstepie 1-2 godzin :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 25 sie 2005, 16:51

Nic tylko powtorzyc za Yasmine zajebisty jestes :P

Yasmine pisze:odb napisał/a:
I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .

Z fecetem, ktory przed chwila "dymal" jeszcze kilka lasek ? Ktora kobieta ma ochote, no przyznac sie ?

Ja bym sie brzydzila nawet dotknac takiego faceta - fuuu ;) Zreszta potarfie sobie wyobrazic takiego palanta dla ktorego seks jest jedynie zakladem z kolega. Gratuluje byle ta dalej na pewno daleko zajdziesz :P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 25 sie 2005, 17:00

Dzieecko ile ty masz lat? :O <hahaha>
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 25 sie 2005, 17:13

idas pisze:Dzieecko ile ty masz lat?

ja wlasnie stwierdzilam ze szkoda nawet pytac o to, po tym co napisal ;)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Adamo

Postautor: Adamo » 25 sie 2005, 17:16

Idas :) moze miec wiecej od ciebie nie ma znaczenia :) Znam takich ludzi ... i znam takie kobiety które takie coś lubią , mało czerpia z tego ogromną satysfakjcie mnie juz to tam tita jaką ... Ale topic jest jest typowo na odp typu zaliczylem 20 10 9 4 :D a nie na besztanie kolesia i opowiadanie ze nigdy by sie z takim nie chodzilo nie prawdaż??:) Wiec jak dla mnie kolego odb . nie ma na tym forum takiej osoby która by takie coś praktykowała ... A tak swoją drogą mam kolege który wygląda extra sexownie i nie mówi wcale ze niedawno sie z kimś bzykał ... a laski na niego lecą jak Pszczoły do miodu ... Wiec wystarczy Uroda dobra gadka i praktycznie każda panna jest twoja ...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 sie 2005, 18:54

Zdarza się jak mam ochotę, a raczej miałam, bo zdradzać swojego Słonka nie zamierzam.
Nigdy jednak rzadnych średnich nie robiłam, a takich "sportowców" 15letnich zazwyczaj omijam, bo nie warci są nawet splunięcia.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 sie 2005, 19:15

Jak byłem młody to jednego wieczoru odmówiłem podkreslam ! ODMÓWIŁEM !! 11 kobieta (wtedy dziewczyną ) i nie ze nie dał bym rady , tylko z powodu braku zainteresowania takowymi !! a i nie dalej jak 7 miesiecy temu musiałem na Dyskotece odmówic 3 i też nie z racji nie moznaosci kopulowania z nimi
czy taka odpowiedz Ci wystarczy <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
kanapka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kanapka » 25 sie 2005, 20:11

Andrew, on tylko trzepał kapucyna, ty z nim nawet dyskusji nie podejmuj <browar>
prien

Postautor: prien » 25 sie 2005, 22:28

Ja zaliczyłem 2015 panienek jednej nocy bo mam takiego ogromnistego penisa i w ogóle to jestem zajebisty i lepszy od wsztstkich - co za pokrecona filozofia :| Jeżeli uważasz to za sport to wnioskuj do MKOL'u o umieszczenie tej dyscypliny na olimpiadach. Współczuje Ci <belt1>
Awatar użytkownika
joseph
Bywalec
Bywalec
Postautor: joseph » 25 sie 2005, 22:59

a ja nie zaliczyłem ani jednej(i nie zamieżam traktowac tego jak zaliczenie) i wcale sie tego nie wstydze :) ludzie o co Wy sie kłucicie / złośc piekności szkodzi :)
...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
Awatar użytkownika
kattia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kattia » 25 sie 2005, 23:23

Yasmine pisze:
odb pisze:Nie zalozylem sie z kumplami kto 1 nocy zaliczy najwiecej kobiet i wygralem

Ohhh jestes zajeeebisty. Gratuluje :]

odb pisze:chcialbym sie dowiedziec czy inni tez maja taka moc jak ja

oby nie :]

odb pisze:I czy kobiety tez lubia czasami takie igraszki 1 nocy .

<brawo1> lepiej nie daje sie tego podsumowac. Ja bym nie chciala. Moj facet mi zdecydownie wystarcza:]
KC Skarbie!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”