Zaspokajam do końca kobiete a ona mnie nie pomocy

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 sie 2005, 17:01

Yasmine pisze:
Sa tutaj osoby bardziej obcykane.

odemnie ??? kto taki !!??? <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 24 sie 2005, 17:01

O GOD!!! Dziewczyny !! Normalnie wiecie jak to wyglada?
Przyzwoity gosciu zostaje napadniety przez dziewczyny o innym charakterze erotycznym za to, ze ma swoje poglady <aniolek2>
A jesli chcesz sie Andrew czegos ode mnie dowiedziec, to chyba zla osobe wybralas, bo ja nie naucze cie zadnych oblesnych rzeczy...I wiesz mi...
Szanowanie ma wiele do uprawiania seksu!
Kocham Moją Izunie nad życie, bo tylko ona jest normalna!!!
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 sie 2005, 17:02

Ja jestem ogolnie tolerancyjna, ale kurcze... Czy tacy ludzie jak Puchatek z choinki sie zerwali? Czy moze podroz w czasie ze sredniowiecza?
Jestem w stanie zrozumiec, ze mozna miec taki a nie inny temperament i tego nie robic. Ale zeby osadzac innych?

Yasmine pisze:Jesli sie druga osobe kocha to nie widze w tym nic obrzydliwego. Wrecz przeciwnie to wspaniale, ze moge jej sprawic niesamowita wrecz przyjemnosc.

Dokładnie! Podpisuje sie pod tym...

[ Dodano: 2005-08-24, 17:05 ]
PuchatekPL pisze:O GOD!!! Dziewczyny !!

PuchatekPL pisze:jesli chcesz sie Andrew czegos ode mnie dowiedziec, to chyba zla osobe wybralas

<rofl2>
Andrew to facet :]
Nick przeciez to pokazuje.... :]
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 17:06 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 sie 2005, 17:05

Andrew pisze:odemnie ??? kto taki !!???

nieee. Ode mnie :). Puchatek pisal o mnie, to ja mu odpisalam.

PuchatekPL pisze:Przyzwoity gosciu zostaje napadniety przez dziewczyny o innym charakterze erotycznym za to, ze ma swoje poglady

Ale nie musisz od razu pisac, ze to oblesne, porownujac do gowna.
PuchatekPL pisze:Szanowanie ma wiele do uprawiania seksu!

Szanowana chce byc na codzien. W lozku troche mniej szacunku sie przydaje <aniolek2>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 sie 2005, 17:07

PuchatekPL pisze:O GOD!!! Dziewczyny !! Normalnie wiecie jak to wyglada?
Przyzwoity gosciu zostaje napadniety przez dziewczyny o innym charakterze erotycznym za to, ze ma swoje poglady <aniolek2>
A jesli chcesz sie Andrew czegos ode mnie dowiedziec, to chyba zla osobe wybralas, bo ja nie naucze cie zadnych oblesnych rzeczy...I wiesz mi...
Szanowanie ma wiele do uprawiania seksu!

Słuchaj no kolego ! wez mi to wiec wypersfaduj co ma szanowanie do sexu . i co to jest oblesna rzecz w tej kwesti ! a potem porozmawiamy
bo jak spotkałem na tym swiecie kobiety , to całowanie im nigdy nie wystarczyło a to co Ty nazywasz oblesnym ! dla nich było cudowne , trzeba było tylko znać ich potrzeby , i zapewniam Cie ze im sie podobało , jak sex oralny , tak analny ! jak sex w samochodzi , tak sex w kinie , w windzie itd. załuj ze to wszystko Cie ominie ! ale jak pisalem ...jeli sie dobraliscie i macie znikome temperamenty to wszystko oki i ja Cie rozumiem , tyle ze nie wypowiadaj sie w ten sposób nazywajac rzeczy normalne ...obrzydliwymi , bo tym samym urazasz innych , powiedz po prostu iz to nie dla Ciebie i bedzie oki !
bo samochodem po kertych drogach to wszyscy umią jezdzic (kto ma uprawnienia) ale jechać juz tą droga z znaczną szybkoscia , to nie kazdego stać , a i jeszcze jak jechac jak sie ktos boi spróbować ! <browar>
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 17:08 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 24 sie 2005, 17:07

sophie pisze:Andrew to facet
Nick przeciez to pokazuje....

Dziwne, znaczek przy niku ma troche inny :D
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 sie 2005, 17:10

Pozory czasem myla...
There's no spoon :]
Awatar użytkownika
Izaurek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Izaurek » 24 sie 2005, 17:10

A ja uważam Yasmine ze ty nalezysz do tego typu dziewczyn, które swój pierwszy raz chciały mieć jak najszybciej za soba bo to "siara" miec 18 lat i byc dziewica. Być moze pochodzisz z małej miejscowosci (nie obrazając nikogo) bo tam zazwyczaj tak jest ze robisz to z byle kim byleby tylko miec to za soba! Ja nie chce sie tu z nikim kłócić bo kazdy ma swoje poglady na temat seksu. jednych podnieca jak im ktos nasra na klate jak mówił Puchatek... mnie takie rzeczy "nie biorą" tak samo jak oral!!! Uwazam to za niesmaczne!!! A skoro dziewczyna tego goscia który to forum założył nie zrobiła tego sama znaczy tylko tyle ze nie ma na to ochoty. Bo tu Yasmine moge sie z toba zgodzic... jezeli dziewczyna ma na to ochote zrobi to sama! Ja jednak nie chciałabym usłyszec od swojego faceta: "Moge spuścić ci sie do ust?" Dla mnie takie zachowanie jest brakiem szacunku do kobiety. I nie jestem zadną dewotą po prostu mam takie przekonanie!!! Yasmine czy dla ciebie dziewczyny które chca zachowac "czystosc" dla swojego meza to tez cos nienormalnego?
Kocham Kubusia nad życie, bo tylko on jest normalny.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 sie 2005, 17:11

Andrew pisze:jak seks oralny , tak analny ! jak seks w samochodzi , tak seks w kinie , w windzie itd.

Mhm, potwierdzam - to jest to co tygrysice lubia najbardziej - urozmaicenie, dreszczyk emocji... :]
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 sie 2005, 17:16

Izaurek pisze:A ja uważam Yasmine ze ty nalezysz do tego typu dziewczyn, które swój pierwszy raz chciały mieć jak najszybciej za soba bo to "siara" miec 18 lat i byc dziewica. Być moze pochodzisz z małej miejscowosci (nie obrazając nikogo) bo tam zazwyczaj tak jest ze robisz to z byle kim byleby tylko miec to za soba! Ja nie chce sie tu z nikim kłócić bo kazdy ma swoje poglady na temat seksu. jednych podnieca jak im ktos nasra na klate jak mówił Puchatek... mnie takie rzeczy "nie biorą" tak samo jak oral!!! Uwazam to za niesmaczne!!! A skoro dziewczyna tego goscia który to forum założył nie zrobiła tego sama znaczy tylko tyle ze nie ma na to ochoty. Bo tu Yasmine moge sie z toba zgodzic... jezeli dziewczyna ma na to ochote zrobi to sama! Ja jednak nie chciałabym usłyszec od swojego faceta: "Moge spuścić ci sie do ust?" Dla mnie takie zachowanie jest brakiem szacunku do kobiety. I nie jestem zadną dewotą po prostu mam takie przekonanie!!! Yasmine czy dla ciebie dziewczyny które chca zachowac "czystosc" dla swojego meza to tez cos nienormalnego?

No tak teraz to pojechała sobie <aniolek2> ktos tu jest wsiorą ! <aniolek2> ojojojojojj!!
dziewczyna tego goscia po prostu moze sie bać , ze cos zle zrobi ! a nie ze nie ma na to ochoty , choć i tak też byc moze jesli jest pokroju Puchatka lub Twego
dziewczyna która chce zachować czystosc dla męza to relikt ..dla mnie nie jest to oki , ale to moje zdanie , róbta co chceta ! tylko majaca temperament niski tak zrobi , a ja takowych nie lubie ! <aniolek2>
ale też nic do nich nie mamm <aniolek2>
kazdy sobie rzepkę skrobie !

sex to sex ... nie róbmy z tego jakiegoś magicznego tabu , który to trzeba pielegnować dla Meża, tak było kiedyś ! gdzie dziwica a nie męzatka była zle postrzegana !

kobiety sie wyzwoliły i cha uzyc zycia , kazda w swój sposób te co chca zyc , niech zyją , te co zyc jak by miernie , tez nich zyją!

Tylko nich sobie dobiorą odpowiedziego partera bo te dziwice co to dl;a meza trzymają to najczesciej potem same zostają (rozwód) <browar>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 sie 2005, 17:21

Izaurek pisze:A ja uważam Yasmine ze ty nalezysz do tego typu dziewczyn, które swój pierwszy raz chciały mieć jak najszybciej za soba bo to "siara" miec 18 lat i byc dziewica

<hahaha> No to zle uwazasz. Czytalas w ogole moje jakies wczesniejsze posty,ze sie tak wypowiadasz ?
Izaurek pisze:Być moze pochodzisz z małej miejscowosci (nie obrazając nikogo) bo tam zazwyczaj tak jest ze robisz to z byle kim byleby tylko miec to za soba!

Dziewictwo stracilam dopiero 4 miesiace temu. Wczesniej mialam kilku partnerow, ale z zadnym nie bylam na to gotowa. Az na prawde kogos pokochlam. Mojego faceta znalam juz jakies 1,5 roku i od daaawna mielismy sie ku sobie. Zrobilismy to po ok 3 miesiach. Pierwszy raz bylam tak pewna i oddalam sie z milosci. A z takiego malego miasta az nie pochodze.

Izaurek pisze:Ja jednak nie chciałabym usłyszec od swojego faceta: "Moge spuścić ci sie do ust?"

I ja nigdy tego nie uslyszalam. Robie to z wlasnej woli.

Izaurek pisze:mnie takie rzeczy "nie biorą" tak samo jak oral!!!

Rozumiem. Ciekawe czy Twoj facet jest/bedzie rownie wyrozumialy.

Izaurek pisze:Yasmine czy dla ciebie dziewczyny które chca zachowac "czystosc" dla swojego meza to tez cos nienormalnego?

Jak komus to pasuje to ok. Ale czesto dopiero po slubie okazuje sie,ze osoby maja kompletnie rozne oczekiwania i temperamenty. Poza tym mam takie wrazenie, ze kobieta ktora w ogole nie chce robic tego przed slubem, bo slubie rowniez nie bedzie taka chetna.

[ Dodano: 2005-08-24, 17:23 ]
Andrew pisze:No tak teraz to pojechała sobie ktos tu jest wsiorą ! ojojojojojj!!
dziewczyna tego goscia po prostu moze sie bać , ze cos zle zrobi ! a nie ze nie ma na to ochoty , choć i tak też byc moze jesli jest pokroju Puchatka lub Twego
dziewczyna która chce zachować czystosc dla męza to relikt ..dla mnie nie jest to oki , ale to moje zdanie , róbta co chceta ! tylko majaca temperament niski tak zrobi , a ja takowych nie lubie !
ale też nic do nich nie mamm
kazdy sobie rzepkę skrobie !

seks to seks ... nie róbmy z tego jakiegoś magicznego tabu , który to trzeba pielegnować dla Meża, tak było kiedyś ! gdzie dziwica a nie męzatka była zle postrzegana !

kobiety sie wyzwoliły i cha uzyc zycia , kazda w swój sposób te co chca zyc , niech zyją , te co zyc jak by miernie , tez nich zyją!

Tylko nich sobie dobiorą odpowiedziego partera bo te dziwice co to dl;a meza trzymają to najczesciej potem same zostają (rozwód)

Andrew swieto, swieto.... <aniolek2> . Zgadzam sie w 110 % !
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 24 sie 2005, 17:41

Andrew prosze cie, bo zaraz zaczne sie smiac! Jestes wygadany bardziej niz ktokolwiek! Jesli masz zamiar kogos tutaj obrazac to zacznij od siebie tepaku. Pozatym ty jestes pewnie takim gosciem co to tylko sa wielcy w gebie. A w rzeczewistosci masz 15 lat i sobie trzepiesz przed monitorem patrzac na gole baby. Jesli tak dobrze sie znasz na wszystkim to zaloz swoja strone HAHAHAHA www.andrew.com.pl
Seks to temat TABU wiec prosze cie nie udawaj, ze pozjadales wszystkie rozumy! Istnieja gusta i gusciki. Osobiscie jestem z tych WYROZUMIALYCH i PRZYZWOITYCH, wiec takie rzeczy, jak konczenie w ustach partnerki mnie obrzydzaja. Wiec jesli chcesz cos skomentowac to tego nie rob!
A ty YASMINE? ty masz dopiero 18 lat! A gadasz tak jakbys o seksie widziala wszystko! O GOD!!!
Jesli chcecie cos udowdnic dogadujac znowu i znowu i znowu to sie grubo mylicie. Ja tak moge do konca zycia, wiec dajcie sobie siana, bo niczym mnie nie zgasicie. Ale jestem notomiast pewny na 100%, ze jesli bysmy spotkali sie na zywo to byscie zapomnieli jezyka w gebie! To jest po prostu cala prawda o FORUM - ma sie wiecej czasu na przemyslenie i PRZYGADNIE komus.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 sie 2005, 17:43

PuchatekPL pisze:A w rzeczewistosci masz 15 lat

Sporo ludzi tutaj moze potwierdzic ile ma lat. I bynajmniej nie jest to 15 :>

PuchatekPL pisze:jesli bysmy spotkali sie na zywo to byscie zapomnieli jezyka w gebie!

Jakos do tej pory gadalam z roznymi uzytkownikami forum na zywo i w zadnej dyskucji nie zapomnialam jezyka w gebie. Zreszta, nie tylko ja...

Wiec nie uogolniaj i nie rob z siebie madrali..
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 sie 2005, 17:44

PuchatekPL pisze:Jesli masz zamiar kogos tutaj obrazac to zacznij od siebie tepaku.

<pijak>

PuchatekPL pisze:Seks to temat TABU

dla wiekszosci ludzi siedzacych na tym forum, to zaden temat tabu.

PuchatekPL pisze:A ty YASMINE? ty masz dopiero 18 lat! A gadasz tak jakbys o seksie widziala wszystko!

gadam tyle ile wiem. Jesli dla Ciebie to wszystko to gratuluje wiedzy.
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 24 sie 2005, 18:06

Andrew sobie sam z Tobą poradzi a Ty Puchatku masz ostrzeżenie.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 24 sie 2005, 18:32

Widzę, że tu normalnie solidarność na tym forum.
Ale jak chcesz fish. Ja tutaj nikogo nie obraziłem pierwszy.
Jeśli czytałeś wszystkie wypowiedzi to byś o tym wiedział...
Jako moderator powinieneś być obiektywny, a tutaj widzę jednak, że jesteś po stronie tych co są dłużej na forum. Rób jak chcesz...I tak mam dość kłocenia sie o to kogo obrzydzają pewne sprawy a kogo nie...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 24 sie 2005, 19:18

PuchatekPL pisze:Seks to temat TABU

PuchatekPL pisze:Osobiscie jestem z tych WYROZUMIALYCH i PRZYZWOITYCH

Moze podaj definicje przyzwoitosci? Bo swoja postawa i postami dajesz "wybitny" przyklad owej wyrozumialosci.
Najwyrazniej na tym forum przesiaduja sami zboczency, erotomani i nimfomanki. A seks juz dawno przestal byc tematem tabu i ja na pewno nie zamierzam go tak traktowac. Poza tym skoro to dla Ciebie takie tabu to dlaczego zdecydowales sie tu udzielac?
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 sie 2005, 19:57

PuchatekPL pisze:Andrew prosze cie, bo zaraz zaczne sie smiac! Jestes wygadany bardziej niz ktokolwiek! Jesli masz zamiar kogos tutaj obrazac to zacznij od siebie tepaku. Pozatym ty jestes pewnie takim gosciem co to tylko sa wielcy w gebie. A w rzeczewistosci masz 15 lat i sobie trzepiesz przed monitorem patrzac na gole baby. Jesli tak dobrze sie znasz na wszystkim to zaloz swoja strone HAHAHAHA www.andrew.com.pl
Seks to temat TABU wiec prosze cie nie udawaj, ze pozjadales wszystkie rozumy! Istnieja gusta i gusciki. Osobiscie jestem z tych WYROZUMIALYCH i PRZYZWOITYCH, wiec takie rzeczy, jak konczenie w ustach partnerki mnie obrzydzaja. Wiec jesli chcesz cos skomentowac to tego nie rob!

JA obrazac , koledzie sie cos pomyliło nigdzie Cie nie obraziłem w zadnym z moich postów , czego nie mozna powiedzieć o Tobie , gdy to nazwałeś mnie (tepakiem) , mocny w gebie to i jestem. bo mam lat tyle, ze Ty mógłbyś byc w wieku mojego syna, a ze sex jest dla mnie jak sniadanie i obiad , to troche go w swym zyciu liznołem . <aniolek2> Trzepac konia , a cóz w tym złego wszak juz specjalisci napisali , ze skoro aż 90% facetów to robi to trzeba przyjać to za normę i bardziej sie martwic pozostałym 10% .Strona juz jest .... załozyła ja Agnieszka , wiec dublować było by bezsensem ! Widzisz ...kolego co do tego, co Cie obrzydza, a mowa o konczeniu w ustach parterki , przeczytaj swojego pierwszego posta , potem nastepnego a potem własnie tego ostatniego , zrozumiesz gdzie tkwi Twój problem , gdyby go nie było (tego problemu ) to i inni by nic na Twój temat nie pisali , widac jednak nie tylko ja go widze !. To Ty tu weszłes jak w buciorach do pokoju i skomentowałes , nikt Cie tu nie prosił , a jak juz pisałem trzeba było napisać , ze to nie dla Ciebie , a nie jechać po chłopaku , tylko dlatego, ze jest inny i ma inne pragnienia .Masz inne zdanie w tej kwesti , nie narzucaj go innym !

puchatekpl pisze: Jesli chcecie cos udowdnic dogadujac znowu i znowu i znowu to sie grubo mylicie. Ja tak moge do konca zycia, wiec dajcie sobie siana, bo niczym mnie nie zgasicie. Ale jestem notomiast pewny na 100%, ze jesli bysmy spotkali sie na zywo to byscie zapomnieli jezyka w gebie! To jest po prostu cala prawda o FORUM - ma sie wiecej czasu na przemyslenie i PRZYGADNIE komus.

Nikt Cie tu gasic nie chce , chce tylko bys zrozumiał , ze są ludzie o temperamentach szalenczych dla których sex to nie tylko penetracja pochwy członkiem , ale cała sztuka kochania , która to opisana jest jak bys nie wiedział i w "kamasutrze " jak i przez " Wisłocką " o " Mastertonie " juz nie wspomne !
porównam to do jazdy samochodem ...jedni tylko jezdza osobówkami i im to wystarcza ...zas inni potrafia jechać wszystkim , ciezarówką , ciągnikiem siodłowym z naczepą , autobusem , koparko ładowarka dzwigiem , słowem wszystkim czym mozna a czym sie umie , Ty bedziesz jezdził tylko osobówką , bo wiecej nie potrzebujesz , i dobrze , niech tak bedzie !! tylko sie nie czepiaj tych co umia jechać wszystkim <aniolek2>
bo zapotrzebowanie na rynku jest wieksze na specjalistów (ze ich tak nazwie ) niz na tych którzy tylko umią prowadzic osobówkę !
Awatar użytkownika
PuchatekPL
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: PuchatekPL » 24 sie 2005, 21:54

censored trzymajcie mnie bo jak dopadne tego czlowieka do go chyba zabije!!!
Gosciu co ty do mnie masz????
Ale jedziemy od poczatku, bo sie zaraz znowu do czegosc przyjebiesz:

Andrew pisze:JA obrazac , koledzie sie cos pomyliło nigdzie Cie nie obraziłem w zadnym z moich postów

JAK TO NIE?? Obraziles!! Nie koniecznie mnie...Przeczytaj swoje wypowiedzi uważniej!!
Andrew pisze:bo mam lat tyle, ze Ty mógłbyś byc w wieku mojego syna

No i dajesz wlasnie tego wspanialy przyklad ile masz lat! Ja to odebralem ze masz ok. 13! Moze zastanowisz sie, nad podaniem swojego wieku kolo avatara. No chyba, ze sie wstydzisz to inna bajka. Ale zachowaniem, "przygadam mu", bo to bo sramto -doskonale pokazujesz ile masz lat.
Andrew pisze: mowa o konczeniu w ustach parterki

Andrew pisze:zrozumiesz gdzie tkwi Twój problem

To raczej kolego ty masz problem, a nie ja...
Andrew pisze:nikt Cie tu nie prosił

A kto Ciebie prosil o komentowanie kazdego mojego tekstu? w ogóle kto tu kogo zaprasza na forum? Wszedlem na strone agnieszki, obejrzalem, potem na forum daje komentarz, a tu cie czepneles mnie jak rzep psiego ogona! Kompleks masz jakis czy co?
Andrew pisze:a nie jechać po chłopaku , tylko dlatego, ze jest inny

Tak faktycznie zwrot, ze to oblesne jest bardzo obrazliwe!! Zreszto ja dalej tak uwazam, ze ktos kto robi takie rzeczy jest po porstu oblesny, paskudny i chamski.
Andrew pisze:seks to nie tylko penetracja pochwy członkiem , ale cała sztuka kochania

No i pewnie ze tak!! Ale jesli takie rzeczy was nie obrzydzaja, to proponuje Bukkake. Moze zmienicie zdanie.
No tak teraz tylko zapewne poczekam, az znowu ktorys z was mi dogada. Albo co lepsze przyjdzie moderator i mnie zablokuje...Zreszto robcie co chcecie! Ten temat juz jest dla mnie zamkniety. A ty Andrew sie mnie nie czepiaj, bo komentujesz mnie na wszystkich tematach. Wszedzie wtracasz swoje 3 grosze, bo ty przeciez tyle "sniadan i obiadkow" polizales. Wlasnie to widze...A teraz co robisz? Siedzisz na forum i myslisz jak dogadac facetowi co wiekowo moglby byc "twoim synem". A co robi w takim przypadku pani Andrew? Zajmujesz sie nia czasem, czy siedzisz na forum? A moze nie masz pani Andrew, bo za duzo razy przygadales takim osobom jak ja!
Z laski swojej odczep sie ode mnie bo stajesz sie monotematyczny i nudny. Po prostu mnie ignoruj ok? Ja do ciebie nic nie mam, wiec ty nie miej tez nic do mnie...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 sie 2005, 22:10

PuchatekPL pisze:No i dajesz wlasnie tego wspanialy przyklad ile masz lat! Ja to odebralem ze masz ok. 13

Ja za to odebralam Cie jakbys byl tak stary i zgredzialy, ze zapomniales co to seks.

PuchatekPL pisze:A kto Ciebie prosil o komentowanie kazdego mojego tekstu? w ogóle kto tu kogo zaprasza na forum? Wszedlem na strone agnieszki, obejrzalem, potem na forum daje komentarz, a tu cie czepneles mnie jak rzep psiego ogona! Kompleks masz jakis czy co?

Panie Puchatku to pan sie pierwszy czepił, a mianowicie :
PuchatekPL pisze:Ja doskonale ją rozumiem!!! w ogóle co za oblesny gosciu! Nie dosc, ze sam fakt seksu oralnego moim zdaniem jest juz odrazajacy, a on jeszcze mowi o konczeniu w ustach? Gosciu zastanow sie co ty w ogóle mowisz! Postaw sie na miejscu dziewczyny!
Chcialbys miec czyjes nasienie w ustach?

Ty sie czepiles. Obraziles 3/4 ludzi na tym forum. Jestesmy oblesni, bo lubimy seks oralny ?? Zastanow sie co piszesz.
W ogole Gosciu co Tys sie tego oralnego tak uczepil. Co Ty tylko bo Bozemu ?? Ja rozumiem,zeby to jeszcze dziewczyna pisala i miala obrzydzenie do Twojego penisa, ale facet?! Tam swojej pani tez nie polizesz, bo be ??!! Jezu jak sie mozna brzydzic ukochanej osoby...
Lexer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Lexer » 24 sie 2005, 22:34

KObiety doradźcie wlasnie rozmawialismy o sexie i w ogóle i ona mi tak szczerze powiedziala ze wszystko by zrobila ino tez snak mojego nasienia jest taki ze sie Jej bardzo niepodoba i temu cyba mnie nigdy do końca nie...i co ja mam zrobic? pewnie juz nie ma szans bo smaku niezmienie bo chyba nie ma na to zadnego sposobu ehh...ja Ją rozumiem to bede musial jednak chyba chodzic do ubikacji:(
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 24 sie 2005, 22:37

Ja bym to popier*olił i nie lazłbym do żadnego kibla. Nawet bym jej nie pozwalał się popieścić. Co to za pieszczoty typu: "dobra koniec leć do kibla". Łachę wielką robi... Jakby mi kobieta Z ŁASKI dawała się pieścić, albo kochać, to ja bym po prostu nie chciał. Miejże trochę honoru i powiedz jej, że to nie jest fair!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 24 sie 2005, 22:37

Puchatek pisze:Ja do ciebie nic nie mam[...]

Doprawdy? :]
Puchatek pisze:Z laski swojej odczep sie ode mnie [...]

Wybacz, że się czepiam, ale mam to w genach. Musze, bo nie zasnę :]

Lexer nie pal fajek, nie pal papierochów i pij soczek z ananasa. Smak jest po nim lepszy
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 22:38 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 sie 2005, 22:38

Imperator pisze: Jakby mi kobieta Z ŁASKI dawała się pieścić, albo kochać, to ja bym po prostu nie chciał. Miejże trochę honoru i powiedz jej, że to nie jest fair!

no !! :)
Lexer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Lexer » 24 sie 2005, 23:04

nie pale nie pije co moze wplywac na smak spermy czy jednego dnia moze miec inne smak a drugiego inne moze polecicie coś do picia czy to nic niepomoze raczej pewnie smaku spermy nie da sie zmienic bo jak by sie dalo to bym ananasy codziennie pił poradźcie cos ona powiedziala ze zrobi wszystko nawet bedzie mnie oprozniac ale mi tak glupio jak to powiedziala o tym smaku moze da sie go troszke jakos zmienic? moze jak sperma jest wytworzona i dlugo siedzi we mnie (dzień) to zmienia smak? czy to nie ma wplywu?
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 24 sie 2005, 23:08

raczej pewnie smaku spermy nie da sie zmienic bo jak by sie dalo to bym ananasy codziennie pił

zdaje się ze w moim poprzednim poscie nie wyrazilem sie dosc stanowczo.
Żeby poprawić smak musisz pić sok z ananasów!!!
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 sie 2005, 23:09

Sok ananasowy dziala - przetestowane przez mase osob :]
Podobno krwiste mieso niekorzystnie wplywa na smak...
A tak poza tym, to ona musi sie po prostu przelamac, tak jak setki innych dziewczyn, w tym np ja :]
Lexer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Lexer » 24 sie 2005, 23:11

a ile na dzień i w ogóle w jakich przedzialach przed stosunkiem to dziala czy tak ogolnie codziennie? bo nie wiem czy np godzine przed stosunkiem czy tak jakos?:) juz raz połknela ale wlasnie Jej to niesmakowalo
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 sie 2005, 23:15

Lexer pisze:a ile na dzień i w ogóle w jakich przedzialach przed stosunkiem to dziala czy tak ogolnie codziennie? bo nie wiem czy np godzine przed stosunkiem czy tak jakos?

mi sie wydaje, ze okolo tygodnia trzeba pic, zeby byly na prawde fajne efekty.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 sie 2005, 23:16

Hmm, jakichs konkretnych "przedzialow" to chyba nie ma :] Ale jak przez jakis czas bys codziennie pil, to na pewno zauwazy roznice...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”